Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Pajo hajd` ti malo do USA da ti bude bolje.
Oba penala su smijesna realno.
Oba penala su smijesna realno.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Nije sudija ništa kriv **** sunce neki stvarno ne vide dalje od nosa.RKO je napisao/la:Posteno govoreci i realno posto nisam "navijac" a niti simpatizer niti jednih niti drugih.
Penal za Arsenal je bio cist iako glupo napravljen lopta bi stigao drug igrac Liverpoola a mali "celo" to nije skontao,penal za Liverpool nije bio + sudija je trebao svirati kraj odma poslije suta iz slobodnog udarca jer je vec bila 10 na 11 minutu sudijskog vremena a produzio je 8 tako da do sumnjive situacije i nebi doslo
Sad sam tek sve vidio, sad mogu mirne duse umrijet
Ma jbaji ga...sta reci.Dobro je, bice bolje
Cestitke Liverpoolu, dobri su.Cestitke i Manchesteru, najbolji su, izgleda.
Cestitke i Squillaciu, dokaz'o je da nije kriv za "pehove" i ruskim balerinama, sto su pokorile svijet i Eboueu ,Diabyu,Songu,Clichyu sto doprinose imidzu africke kulture,cestitke i Cescu, njegova svaka ima oci,RvP,buducem kapitenu, majstor je u fantasticnoj formi, cestitke i Nasriju i Wilshiru, potvrdjuju zasto su u uzem izboru za najigraca i najmladjeg najigraca EPL, cestitke i Vojchehu na talentu kojieg pokazuje iz dana u dan, cestitke i Wengeru na super mladoj ekipi koja igra strasno zrelo, cestitke i Bendtneru ,ipak mu je friz na onakvom vjetru ost'o citav, cestitke i Kroneku koji je preputov'o hiljade kilometara i ostavio pos'o samo da bi ogled'o svoj Arsenal i Marineru cestitam,sto mi je dopustio da steknem novo iskustvo, gledajuci fudbal, svima od srca cestitam al' ja se zbog Arsenala vise necu nervirat.
Ako pobijede, pobijede.

Ma jbaji ga...sta reci.Dobro je, bice bolje
Cestitke Liverpoolu, dobri su.Cestitke i Manchesteru, najbolji su, izgleda.
Cestitke i Squillaciu, dokaz'o je da nije kriv za "pehove" i ruskim balerinama, sto su pokorile svijet i Eboueu ,Diabyu,Songu,Clichyu sto doprinose imidzu africke kulture,cestitke i Cescu, njegova svaka ima oci,RvP,buducem kapitenu, majstor je u fantasticnoj formi, cestitke i Nasriju i Wilshiru, potvrdjuju zasto su u uzem izboru za najigraca i najmladjeg najigraca EPL, cestitke i Vojchehu na talentu kojieg pokazuje iz dana u dan, cestitke i Wengeru na super mladoj ekipi koja igra strasno zrelo, cestitke i Bendtneru ,ipak mu je friz na onakvom vjetru ost'o citav, cestitke i Kroneku koji je preputov'o hiljade kilometara i ostavio pos'o samo da bi ogled'o svoj Arsenal i Marineru cestitam,sto mi je dopustio da steknem novo iskustvo, gledajuci fudbal, svima od srca cestitam al' ja se zbog Arsenala vise necu nervirat.
Ako pobijede, pobijede.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
- -Paja
- Kontakt:
Ko kaze da ono nije penal nad fabregasom nema pojma o fudbalu jes glupo napravljen ali je penal, ono drugo je cisto iznudjivanje prvo nije htio svirati kraj onda je svirao slobodan udarac pa onda je opet cekao pad da bi svirao penal u 12 minuti nadoknade koja je trebala biti 8 minuta 
Zadnja izmjena: -Paja, dana/u 17 apr 2011, 19:22, ukupno mijenjano 1 put.
Dio Arsenala
Propustio prvih 90 minuta,ali sam sve vidio u ovih 10-ak.Triler zavrsnica,oba penala su postojala iako su nevjerovatna glupost igraca koji su ih nacinili(Spearing i Eboue).
Nastavljate tradiciju prospanja bodova i ovo je sad vec veliki zaostatak koji cete tesko/necete moci nadoknaditi.Luzerski mentalitet je i dalje tu...
Nastavljate tradiciju prospanja bodova i ovo je sad vec veliki zaostatak koji cete tesko/necete moci nadoknaditi.Luzerski mentalitet je i dalje tu...
Zola in, Zola passes, Zola scores !
O cemu ba ti? Koliko sam ja upratio, Bosco je uvijek bio dosta negativan ove sezone.Ad0 je napisao/la:Gdje je Bosco veliki strucnjak hahahahahahahahahahahahhahaaha sta ovo bi sudija opet sram ga bilo!![]()
![]()
![]()
![]()
Nego ovaj poljak (da se ne provaljujem sa pokusajem da mu napisem ime) Almuniji vec moze bit profesor nogometa. Odbrana je duplo sigurnija s njim.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Evo Bosca i Bosco ne krivi sudije za remi ili koga ti ja znam već nego igrače i Wengera.
Sudija je bio fantastičan, svaka mu čast. Veoma hrabro je svirao penala i oba su postojala, odmah bi se svirao kraj da onaj berač pamuka nije ko zadnji klotz nasrnuo na Kuyta.
Prvi penal je čist ko suza dok je drugi dosta diskutabilan..čitavu sezonu Arsenal prima naivne golove kad treba mirno privesti utakmicu kraju padaju pod pritiskom i prave početničke greške ovako se titula ne osvaja...mogao sam vidjeti da igrači dosta soliraju kad se dođe u gol šanasu prave potez više i naravno upropaste akciju..
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- King Kenny
- Kontakt:
Jako cudna utakmica,ocekivao sam nesto potpuno drugacije ali ...
Sudija je imao gresaka ...prvi penal je smijesan,al kada VP pogodi kontam pa Arsenal je i bio bolji mozda za taj jedan pogodak...a onda jos smijesni penal i pogodak Kuyta,da se kojim slucajem Liverpool bori za titulu isti sigurno ne bi bio sviran,jedna od najgorih sezona PL sto se tice sudjenja.
I da cestitke na fer i korektnoj utakmici i sve pohvale navijacima Arsenala na aplauzu upucenom Jamie-u kada su ga na nosilima iznijeli van terena.
Sudija je imao gresaka ...prvi penal je smijesan,al kada VP pogodi kontam pa Arsenal je i bio bolji mozda za taj jedan pogodak...a onda jos smijesni penal i pogodak Kuyta,da se kojim slucajem Liverpool bori za titulu isti sigurno ne bi bio sviran,jedna od najgorih sezona PL sto se tice sudjenja.
I da cestitke na fer i korektnoj utakmici i sve pohvale navijacima Arsenala na aplauzu upucenom Jamie-u kada su ga na nosilima iznijeli van terena.
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~
YNWA!
YNWA!
- -Paja
- Kontakt:
Drago mi je da nas veliki Vodja nije nikome htio pruziti ruku od smradova, svi smrde i vodja ne zeli da dobije infekciju od rukovanja stanarima kanalizacije!
Ponosno uz Vodju!
Ponosno uz Vodju!
Dio Arsenala
- BluesForever
- Kontakt:
Mislim da je Arsenal bio zasluzio penal u prvom poluvremenu kada je Lucasa lopta pogodila u ruku to je bio cist penal a sto se tice Arsenalove igre mislim da previše komplikuju što jest jest pa oni hoce da sa loptom uđu u protivnicki gol u ovoj su utakmici imali bez broj šansi gdje su mogli komotno šutati sa nekih 20-25 metara ali kao što sam vec bio rekao oni podju komplikovati i loptu onda izgube i mislim da bi to morali promjeniti.
Champions League Winners 2012
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
Paja samo za tvoje oči
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- spielführer_21
- Kontakt:
Nisam gledao utakmicu, sad samo golove pogledao i onaj penal Liverpoola je diskutabilan..
P.S. Zašto je bilo 8 min. nadoknade?
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
spielführer_21 je napisao/la:Nisam gledao utakmicu, sad samo golove pogledao i onaj penal Liverpoola je diskutabilan..
carragher se sudario sa svojim igračem i nije se više ni pomakao...
- BluesForever
- Kontakt:
Kao što sam vec bio napisao Arsenal je trebao dobiti penal u prvom poluvremenu kada je igrao rukom ili Kuyit ili Lucas neznam tacno ko nemojte mi zamjeriti
i mislim da je to bila velika krađa za Arsenal.
Champions League Winners 2012
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
-Paja je napisao/la:Drago mi je da nas veliki Vodja nije nikome htio pruziti ruku od smradova, svi smrde i vodja ne zeli da dobije infekciju od rukovanja stanarima kanalizacije!
Ponosno uz Vodju!
King to nije zasluzio, simpatizer bilo kojeg kluba ovo ne smije napisati.
Koliko vam puta moram napisati da je spas za Arsenal tjeranje tog francuskog prevaranta, to što Paja na njega onaniše redovno- to je druga prica, ali svako treba da realno pogleda šta je napravio od tog kluba
nakupio hrpu zemljaka za luzerskim mentalitetom, ali bitno je da na sjedištima klupe piše Citroen
Navijaci su nervozni i isfrustrirani, kabinet za trofeje skuplja prašinu, zemljaci su se uhljebili u nekada engleskom klubu, a arogantni vampir i dalje siše krv...i još nece da se udostoji pružiti ruku protivnickom treneru.
Navijaci su nervozni i isfrustrirani, kabinet za trofeje skuplja prašinu, zemljaci su se uhljebili u nekada engleskom klubu, a arogantni vampir i dalje siše krv...i još nece da se udostoji pružiti ruku protivnickom treneru.
- armin arsenalovac
- Kontakt:
FA treba da nam dodjeli 10ak bodova da nadoknadi ovo sve sto su nam ukrali !!!
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
U ovakvim utakmicama ne smijete traziti bodove koje ce vas pribliziti tituli. Svaka utakmica je jednako vazna, da su Wenger i kompanija bili prisebni, sada ste mogli biti u bod sa Unitedom. Ovi mecevi nemaju favorita, to i lud zna.
E moj ynwa da si mi bliže došao bih sad na par razgovora kod tebe, definitivno mi je potreban psihijator nakon ovog danas.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.