FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

geronimo
Moderator
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la geronimo » 14 jun 2009, 17:07

Neka ga, to je nas ekskluzivac :roll: :lol:

Hoce li Bayern ikada potrefiti igraca na juzno-americkom trzistu. Elber posmatrao Keirrisona (Palmeiras).
Za 20-godisnjeg napadaca ima samo rijeci pohvale, a obestecenje bi kostalo 12 mil.
Ne vjerujem da ce od toga ista biti, bar u ovom prelaznom roku, a ovog ce malikana garant neko drugi chopiti.
Vom Jäger zum Gejagten

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 14 jun 2009, 17:12

BrneeH je napisao/la:
omerbavarac je napisao/la:Manchester united poslao rekordnu ponudu za Riberya u vrijednosti od nevjerovatnih, pazi sad 102mil. Ovo je nevjerovatno.
http://****/
haha :mrgreen: :mrgreen:

Jak ovaj nema sta haha
hahha bolje da nije postavljao ovaj link... :mrgreen:
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 14 jun 2009, 20:59

JameS je napisao/la:
BrneeH je napisao/la:
omerbavarac je napisao/la:Manchester united poslao rekordnu ponudu za Riberya u vrijednosti od nevjerovatnih, pazi sad 102mil. Ovo je nevjerovatno.
http://****/
haha :mrgreen: :mrgreen:

Jak ovaj nema sta haha
hahha bolje da nije postavljao ovaj link... :mrgreen:
Ne znam zasto je bolje da nisam postavljao ovaj link, informacija nije lazna, cak ste mogli procitati i na sportsport.ba
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 14 jun 2009, 21:41

Ma ne vrijedi ni ronaldo 100 miliona ni kaka 60,ni ribery 50,ni de Jong 20,druga je prica sto se pojave idioti kao Perez ili Man city pa nude cifre koje su van svake pameti,po meni je stvar jednostavna dok Bayern ne pronađe adekvatnu zamjenu za Ribery-a on nece napustiti klub 8-)
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Kaka
Kontakt:

Post Postao/la Kaka » 14 jun 2009, 21:48

bistrikboy je napisao/la:Ma ne vrijedi ni ronaldo 100 miliona ni kaka 60,ni ribery 50,ni de Jong 20,druga je prica sto se pojave idioti kao Perez ili Man city pa nude cifre koje su van svake pameti,po meni je stvar jednostavna dok Bayern ne pronađe adekvatnu zamjenu za Ribery-a on nece napustiti klub 8-)
e ovaj je pravo gloop momak .......ne mogu da vjerujem da kazes da jedan ronaldo ne kosta 100 miliona....kralju nek je samo njegov dres 50 km nek kupi 1 000 000 ljudi sto ce i kupiti ....pa ti gledaj kako se to isplati,a gdje su tv-prava,marketing,sponzorstvo.....e moje djete suti i uzivaj sledece godine u carolijama najtrofejnijeg svjetskog kluba.Mani se ti Zelje i juga !!!!!
Miloš Krasić !!!

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 14 jun 2009, 21:53

Kaka je napisao/la:
bistrikboy je napisao/la:Ma ne vrijedi ni ronaldo 100 miliona ni kaka 60,ni ribery 50,ni de Jong 20,druga je prica sto se pojave idioti kao Perez ili Man city pa nude cifre koje su van svake pameti,po meni je stvar jednostavna dok Bayern ne pronađe adekvatnu zamjenu za Ribery-a on nece napustiti klub 8-)
e ovaj je pravo gloop momak .......ne mogu da vjerujem da kazes da jedan ronaldo ne kosta 100 miliona....kralju nek je samo njegov dres 50 km nek kupi 1 000 000 ljudi sto ce i kupiti ....pa ti gledaj kako se to isplati,a gdje su tv-prava,marketing,sponzorstvo.....e moje djete suti i uzivaj sledece godine u carolijama najtrofejnijeg svjetskog kluba.Mani se ti Zelje i juga !!!!!
josip broz tito ne kosta 100 miliona,ovi transferi su presmjesni nije mi jasno kako se ne donese neki zakon i odredi max cjena za igrace
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 14 jun 2009, 21:56

Kaka je napisao/la:e ovaj je pravo gloop momak .......ne mogu da vjerujem da kazes da jedan ronaldo ne kosta 100 miliona....kralju nek je samo njegov dres 50 km nek kupi 1 000 000 ljudi sto ce i kupiti ....pa ti gledaj kako se to isplati,a gdje su tv-prava,marketing,sponzorstvo.....e moje djete suti i uzivaj sledece godine u carolijama najtrofejnijeg svjetskog kluba.Mani se ti Zelje i juga !!!!!
Genijalac, pročitaj negdje kako se dijeli novac zarađen od dresova. Adidas je jedini pravi profiter, ostalima ide sića.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 14 jun 2009, 22:02

Ma ovo više prelazi granicu, čuj 102 milijuna za Riberyija. I ja bih takođe uveo pravilo d jedan klub nemože potrošiti više od određene količine novca. Mislim da Ribery neće napustiti Bayern.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 14 jun 2009, 22:45

geronimo je napisao/la:Neka ga, to je nas ekskluzivac :roll: :lol:

Hoce li Bayern ikada potrefiti igraca na juzno-americkom trzistu. Elber posmatrao Keirrisona (Palmeiras).
Za 20-godisnjeg napadaca ima samo rijeci pohvale, a obestecenje bi kostalo 12 mil.
Ne vjerujem da ce od toga ista biti, bar u ovom prelaznom roku, a ovog ce malikana garant neko drugi chopiti.
Taj momak nema sa kim nije povezivan,svi veliki klubovi u Evropi su zainteresovani za njega,zvjer igrac....
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 14 jun 2009, 23:13

Ma neće oni njega dovesti 100%, opekli se na Breni, iako je Breno strašan igrač ali nisu mu dali nikako prilike.Ma dosadila je ova saga oko Ribery-a, ako mu se ide neka ode 50 miliona i to je to. Dosadilo je sve ovo, nismo ovisni o njemu, pogledajte statistike Bayerna bez Bilala, oni su pozitivne. Lako je kupiti opet dobroga igrača za 20 miliona. Ali ako ode naš najbolji igrač to umanjuje ime Bayerna, jer poslje Ballacka ode nam i Bilala , to znači ne možemo zadržati najbolje igrače i nismo u samome vrhu. Meni je samo smiješno što smo svake godine po zaradi top 5 ali ne možemo da zadržimo najbolje igrače.

bavaraccccc
Kontakt:

Post Postao/la bavaraccccc » 14 jun 2009, 23:22

znali iko jeli bayern odustao od srne
27.02 1900 FC BAYERN Cant you just feel the love

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 14 jun 2009, 23:38

Mislim da jest, sada ko hoće Bosingwu ali kao što Uli kaže, osim golmana neće nikoga dovoditi , a i golman je pod upitnikom.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 14 jun 2009, 23:42

miky_hz je napisao/la:

Taj momak nema sa kim nije povezivan,svi veliki klubovi u Evropi su zainteresovani za njega,zvjer igrac....
Znam, zato i kazem da ce ga prije neki drugi klub dovesti. Sto reko Rz88, opekli se par puta sto se tice tih igraca i bez obzira sto im je sad Elber scaut za to trziste, jednostavno nemaju petlje da nekoga dovedu.
Dosad im je uvijek bilo lakse uzimati iz Bundeslige "provjerene" igrace i sa njima su manje vise imali uspjeha (pretezno iz Leverkusena). Sergio, Lucio, Ze...

Od Srne je se odustalo prije nego je i pocelo....vjerovati UH, medjutim sam Srna je rekao da ce za dan-dva objaviti ime novog/starog kluba, i time zavrsiti spekulacije u vezi njegovog imena.

edit: Upravo veceras je Keirrison zabio dva gola za Palmeiras. 8-)
Vom Jäger zum Gejagten

omgmessi
Kontakt:

Post Postao/la omgmessi » 15 jun 2009, 12:24

To je sigurno buduča velika zvijezda. Gledao sam par utakmica ove godine Palmeirasa i svaki put me je Keirrison oduševio. U Brazilu ga prozivaju novim Romariom. Txiki (šd Barce) ga je više puta gledao i više puta se dogovarao sa njegovim zastupnicima, njegova prava ima poznata sportska agencija Traffic, ali dosad još nije došlo do takvog dogovora da bi ga mi odkupili. Sam bi ga volio vidjeti u Barci, ako ne onda se nadam da ga Bayern kupi, jer jedva čekam da ga vidim u Evropi.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 16 jun 2009, 00:11

Bayern sve blize dogovoru sa celnicima Chelsea u vezi Bosingwe, sta vise taj transfer nebi trebao biti nesto skup, pominje se cifra od 10+mil, nadajmo se da ce se ovo pozitivno rijesiti i konacno dobiti desnog beka.

Altintop uprkos ponudama nekoliko turskih velikana, zeli da ostane u Bayernu.
Ovo je vjerovatno trac, Luca Toni od Fenera ima ponudu od 8 mil neto godisnje :shock: ...hoce li biti sta od ove ljubavi vidjecemo, navodno je i Totenham pokazao interesovanje za njega.

Rensing poceo sa pripremama (2 sedmice prije ostalih), kao da vidi da ce mu se sansa ponovo pruziti. :(
Vom Jäger zum Gejagten

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 16 jun 2009, 00:25

Iskreno se nadam da ce Bosingwa doci u Bayern jer ta desna strana je prazna, iako Lahm moze igrati, a sto se tice Rensinga kad bi trenirao tri puta na dan nema od njega nista, nije on zamjenik Kahna to je definitivno, jos se nadam da bi Freya mogli dovesti,
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 16 jun 2009, 14:38

Znam da ce pojedini reci jeste ovaj vise dosadan sa Ribery-om :o ali sta cu, jace od mene. :D
Ljudi moglo bi se desiti cudo i da nam Ribi ostane u klubu.
U zadnjem intervju koji je dao za Bild, KH Rummenigge izjavio da pod svaku cijenu zele zadrzati Riberya, da im cilj nije zarada, koju bi dobili eventualnom prodajom.
FR je rekao da samo Real dolazi u obzir ili ostanak u Bayernu. E dok god ne cujem od njega da stvarno zeli ici i da ce u Bayernu biti nezadovoljan, ja cu se radovati njegovim ostankom.
Po pisanju spanske Marce Realova zadnja ponuda glasi 25 mil. + holandski duo Sneider i Van der Vaart.

Mora se priznati da ta opcija nije losa (ali samo u slucaju da FR stvarno zeli napustiti klub).
Na pitanje da li bi mozda novi trener LvG zelio radije vidjeti holandski dvojac u svojim redovima, kazao je da je ubijedjen u njegove vrijednosti i da cvrsto racuna na njega.

Desni bek ce doci sigurno (Bosingwa ili ?) i u vezi Neuera je kazao da tu jos nije recena posljednja rijec.

http://www.bild.de/BILD/sport/fussball/ ... leibt.html
Vom Jäger zum Gejagten

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 16 jun 2009, 15:10

Treba obavezno kupiti desnoga beka. Desni vezni također, dosadilo gledati Bastiana kako hda, Hamit će biti sjajan na toj poziciji ako se vrati u staru formu. Ovo je dobra ponuda od Reala ali neka umjesto Vaarta stave Robben i možemo pričati. Da dođe Rafo , haos bi nastao, gdje bi to on igrao onako spor. Samo da Luis ne fura Bommela i neke svoje tipove kao što je radio u Barci, neka gleda kvalitet a ne pasoš. Tymoschcuk je čudo, Hamit bolji do Bastiana kako god okreneš, čak i ozljeđen je bolji.U vezi golmana, koliki trebaš biti mazlum da dovedeš nakvoga mazluma iz Schalkea.Kakav Neuer kraj Akinfeeva.......Jao nemaju oni veze, ko njima dade diplome. Uništiše klub.

O Pranjiću se sve manje priča, još ništa nije tu potpisano, ako on dođe ode Bilal, jednostvano tako to ide, I opće kada skontam ne znam šta će nam, dati 7 miliona da bude na klupi. Dovedu Bosingwu igra desno, lijevo Lahm, Ribery lijevog veznog desno Bastian ili Hamit, gdje će igrati Pranjić ????

Druga opcija ode Bilal, Rafo i Wesley dođu, kako onda složiti ekipu bez krila. Ko će igrati lijevog krila svi spori za probijanje, Wesley je veznjak, isto rafo a gdje onda sa Bommelom, Vaartom i nekima. Zato sam i rekao Robbena da, ne ovu.

Ostaje da se sve vidi, doveli su onoga iz Twenta koji može igrati lijevo ali smiješno mi da igra stopera, sa 1.76cm, to je samo uspjelo Cannavaru još.

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 16 jun 2009, 15:26

Htjedoh napisati da je i zvanično sam Real rekao da je su korpu dobili za Ribery-ja, ali neću. Dosadila mi je maximalno ta više sapunica. Ako ode, ode. Ako ostane, super. Više mi se ne komentariše :?
Sent from my Philips Smart TV.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 16 jun 2009, 23:59

Luca Toni ostaje u Bayernu 100%, ako je vjerovati rijecima njegovog menadzera. Iako bi bili bolje da ode dok jos mogu ugrabiti para za njega.

Elber izjavio da je pratio mladog Keirrisona, i da ce ga preporuciti Bayernu.

Ayax pravo dobro zagrizao za Pranjica ocigledno da bi ga mogli preoteti Bayernu, s obzirom da su dobili lijepu svotu novca od Arsenala za Vermalena.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.