Treba obavezno kupiti desnoga beka. Desni vezni također, dosadilo gledati Bastiana kako hda, Hamit će biti sjajan na toj poziciji ako se vrati u staru formu. Ovo je dobra ponuda od Reala ali neka umjesto Vaarta stave Robben i možemo pričati. Da dođe Rafo , haos bi nastao, gdje bi to on igrao onako spor. Samo da Luis ne fura Bommela i neke svoje tipove kao što je radio u Barci, neka gleda kvalitet a ne pasoš. Tymoschcuk je čudo, Hamit bolji do Bastiana kako god okreneš, čak i ozljeđen je bolji.U vezi golmana, koliki trebaš biti mazlum da dovedeš nakvoga mazluma iz Schalkea.Kakav Neuer kraj Akinfeeva.......Jao nemaju oni veze, ko njima dade diplome. Uništiše klub.
O Pranjiću se sve manje priča, još ništa nije tu potpisano, ako on dođe ode Bilal, jednostvano tako to ide, I opće kada skontam ne znam šta će nam, dati 7 miliona da bude na klupi. Dovedu Bosingwu igra desno, lijevo Lahm, Ribery lijevog veznog desno Bastian ili Hamit, gdje će igrati Pranjić ????
Druga opcija ode Bilal, Rafo i Wesley dođu, kako onda složiti ekipu bez krila. Ko će igrati lijevog krila svi spori za probijanje, Wesley je veznjak, isto rafo a gdje onda sa Bommelom, Vaartom i nekima. Zato sam i rekao Robbena da, ne ovu.
Ostaje da se sve vidi, doveli su onoga iz Twenta koji može igrati lijevo ali smiješno mi da igra stopera, sa 1.76cm, to je samo uspjelo Cannavaru još.