FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
88
38%
Darko Milanič
34
15%
Miodrag Božović
3
1%
Fedja Dudić
34
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
20
9%
Samo stranac
54
23%

Ukupno glasova: 233

SamoDaKazeem
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la SamoDaKazeem » 17 jun 2025, 22:36

Neza je napisao/la:
17 jun 2025, 20:59
SamoDaKazeem je napisao/la:
17 jun 2025, 18:22
Pa luzeri,uvijek neki izgovor.
Čuj onaj kaže ljudi podcjenjuju Trnavu :facepalm:
Trnava je godinu prije igrala Konf Ligu, i ušla jer je izbacila Legiu Waršavu. Ko smo mi da podcjenjujemo takve ekipe?
Mi smo ti koji su nekad iznacivali tu Trnavu,a sadašnja Trnava,odnosno prošlogodišnja je qurac od ovce.I ja nigdje nisam napisao da se te ekipe podcjenjuju,ali ako ćeš protiv takvih skidati gaće već na granici glupost je uopšte igrati Evropu.
Ja sam stava da Sarajevo treba izbaciti Trnavau pa i tu Legiju Varšavu i sa takvim stavom igrati Evropu.

Evo i Borac je igrao konferencijsku ligu,znači li to da ni njih ne smijemo podcijeniti?

ErosViverosViv
Kontakt:

Post Postao/la ErosViverosViv » 17 jun 2025, 22:41

Jaka ta trnava kad na poluvremenu sretni ulaze u tunel pod istokom jer nisu primili 4 i samo ih je Bog spasio.

keli
Kontakt:

Post Postao/la keli » 17 jun 2025, 22:41

Zrinjski doveo engleza iz konjica, sikanjica iz laktasa, susica koji je dobar ali u finim godinama
Borac dovede igrace iz druge srbijanske, iz goska

Mi da smo to doveli bio bi ponor ovdje koji i jest za sada iako je polovina juna i bolji igraci ce tek kasnije.

Nemojte sad o tome kako njih guraju, samo komentarisem iskljucivo odlaske/dolaske.
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!

SamoDaKazeem
Kontakt:

Post Postao/la SamoDaKazeem » 17 jun 2025, 22:44

Neza je napisao/la:
17 jun 2025, 20:57
SamoDaKazeem je napisao/la:
17 jun 2025, 18:14
Neza je napisao/la:
17 jun 2025, 16:41

Druže uozbilji se molim te. Zaboravio si da bi nas Cercle Brugge dočekao u play-offu. Možeš ti doći nekako do Play-Offa, ali tamo ti je tapija. Pa prošle godine Vitoria Guiamares pojela Zrinjski 7-0.
Mi sa tim mentalitetom nećemo nikad nikog izbaciti.Jest Zrinjski primio od Guimaresa al je isto tako Zrinjski izbacio Utreht koji je po svemu za njih Real.Borac se nije obrukao ove godine ni protiv koga,a uporedi vrijenost Paoka,Panate,Rapida...samo je kod nas sve nemoguće,teško.Jeste kad nam je selekcija igrača živ **** ,mi se ne možemo nametnuti Širokom ako zarotiraš dva igrača to je problem.
I hajde ok eto nemoj se kvalifikovati ali počni napokon skupljati bodove pa da budeš nekad neđe i nosioc.
Evo iduće sezone pobjednik kupa igra EL eto i to je neko olakšanje i ako ništa više zagarantovanih Evropskih utakmica.
Mi ne pričamo ovdje o jednoj utakmici, ili o dvije utakmice. Igrali smo i mi u gostima sa Atalantom 2-2 pa šta sad? Ja pričam o ČINJENICAMA, a te činjenice su da ne možemo ući u Konf Ligu ako krećemo iz prvog ili drugog pretkola, ja ne znam kako to ne možete da shvatite? Jel ima ljudi koji stvarno vjeruju da ćemo mi izbaciti 2 protivnika, i onda neku grdosiju u play off-u?
Sa Rogićima i Unušićima ih nećeš izbaciti taman da odma igraš play-off.
I potrudi se da pročitaš čitav post.Fino piše skupljaj bodove ne ofiraj se protiv indijanaca, napravi selekciju,ne da svaki prelazni rok dovodiš 10 pa tjeraš 10.I gle čuda,izbacit ćeš nekad nekog favorita jer nigdje nije zapisano da autsajder ne smije pobijediti.

Mi svake godine pokvarimo koeficijent,sutra kad budeš prvak opet nećeš proći ni jedno pretkolo jer smo se srozali na dno dna.
Kontaš sada.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 17 jun 2025, 22:51

ErosViverosViv je napisao/la:
17 jun 2025, 22:41
Jaka ta trnava kad na poluvremenu sretni ulaze u tunel pod istokom jer nisu primili 4 i samo ih je Bog spasio.
Pa jača puno od Zarie, Zete ,Torpeda ,Kukesija od kojih smo ispadali . Trnava je uvijek u vrhu Slovačka lige i igraju stalno europu,dobar stadion ,solidnu publiku . Ne znam zašto ljudi to ispadanje svrstavaju u neko tragično ispadanje.

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 17 jun 2025, 22:52

Kakva mrtva Tranava izbaci ih poljski drugoligas,trebali na Kosevu tricu do poluvremena fasovati
Manite se vise nekakvog respekta satro i pic.kaste igre.Idemo proci koga god dobijemo sutra i kraj!!
Mozemo i mi valjda nekad iznenaditi u Evropi,kad nismo vec 10-15 godina
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 17 jun 2025, 22:56

bordobijeli je napisao/la:
17 jun 2025, 22:51
Pa jača puno od Zarie, Zete ,Torpeda ,Kukesija od kojih smo ispadali . Trnava je uvijek u vrhu Slovačka lige i igraju stalno europu,dobar stadion ,solidnu publiku . Ne znam zašto ljudi to ispadanje svrstavaju u neko tragično ispadanje.
Osvojili kup Slovačke, u polufinalu izbacili vječnog prvaka i učesnika Lige prvaka, Slovan Bratislavu.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 17 jun 2025, 22:58

NajvecaRadosti je napisao/la:
17 jun 2025, 22:52
Kakva mrtva Tranava izbaci ih poljski drugoligas,trebali na Kosevu tricu do poluvremena fasovati
Manite se vise nekakvog respekta satro i pic.kaste igre.Idemo proci koga god dobijemo sutra i kraj!!
Mozemo i mi valjda nekad iznenaditi u Evropi,kad nismo vec 10-15 godina
Jah eto mi real , ispadali od Zarije ,Torpeda,Minska,Kukesija,Zete ,Mislami. Ispadali smo od tih slabijih zbog tog razmišljanja lako cemo mi nikad nismo ispali da se bojimo nekog ,nego zbog lako ćemo i kao neki favoriti smo.

osam
Kontakt:

Post Postao/la osam » 17 jun 2025, 23:16

Ne treba respektovati nikoga. Ako zelis pobjedjivati ne smijes biti pichic nego modonja koji ne jebbe nikoga ni 1% i ne kalkulise. U glavi ima samo jednu misao i cilj, a to je pobjeda. Kada to nasi lipicaneri shvate i pocnu se tako i ponasati na terenu postacemo ozbiljna ekipa. Do tada cemo ovako strahovati od raznih bjelosvijetskih amatera i biti ekipa koju svi prizeljkuju.

Neza
Kontakt:

Post Postao/la Neza » 17 jun 2025, 23:34

Većina ljudi na ovom forumu ne zna ni i o čemu se priča. Podcijenjivao ili ne svoje protivnike, nećeš ući u Konf Ligu od drugog pretkola, nema šanse. Možeš ti izbaciti i Trnavu, i Utreht, i Plzen, i Spartu prag, ali to ne možeš uraditi 3 puta. Takve ekipe se izbacuju 2 puta od 10 utakmica. Znači imamo 20% šansi za prolaz u jednom pretklu, a pred nama su 3 pretkola. Znači zaboravite KONF LIGU, kao što na nju može zaboraviti i Željo i Borac, kao što je i ovih godina mogao zaboraviti i Zrinjski.

Mi se moramo fokusirati na to kako biti prvaci. Mora se nekako riješiti ovo sa sudijama. Mislim da klub ne radi dovoljno dobro što se toga tiče. Nije dovoljno postaviti jednom u 6 mjeseci post na društvenim mrežama kako te neki sudija osakatio i kako tražiš od Saveza sankcije.

Klub mora angažovati bolje advokate, neke strance, koji će otići direktno tamo u UEFA-u sa dokazima i snimcima šta nam se radi. Mora bojkotovati cijelu sezonu, sve utakmice trebaju igrači sjesti na travu i ne igrati...Da se čuje daleko, da dođe do sviju šta se radi.

Mi se bavimo glupostima, ljudi se satraše ovdje pričajući o nekim pojačanjima, ili koga bismo mogli izvući sutra. Koga briga?

osam
Kontakt:

Post Postao/la osam » 17 jun 2025, 23:40

Neza je napisao/la:
17 jun 2025, 23:34
Većina ljudi na ovom forumu ne zna ni i o čemu se priča. Podcijenjivao ili ne svoje protivnike, nećeš ući u Konf Ligu od drugog pretkola, nema šanse. Možeš ti izbaciti i Trnavu, i Utreht, i Plzen, i Spartu prag, ali to ne možeš uraditi 3 puta. Takve ekipe se izbacuju 2 puta od 10 utakmica. Znači imamo 20% šansi za prolaz u jednom pretklu, a pred nama su 3 pretkola. Znači zaboravite KONF LIGU, kao što na nju može zaboraviti i Željo i Borac, kao što je i ovih godina mogao zaboraviti i Zrinjski.

Mi se moramo fokusirati na to kako biti prvaci. Mora se nekako riješiti ovo sa sudijama. Mislim da klub ne radi dovoljno dobro što se toga tiče. Nije dovoljno postaviti jednom u 6 mjeseci post na društvenim mrežama kako te neki sudija osakatio i kako tražiš od Saveza sankcije.

Klub mora angažovati bolje advokate, neke strance, koji će otići direktno tamo u UEFA-u sa dokazima i snimcima šta nam se radi. Mora bojkotovati cijelu sezonu, sve utakmice trebaju igrači sjesti na travu i ne igrati...Da se čuje daleko, da dođe do sviju šta se radi.

Mi se bavimo glupostima, ljudi se satraše ovdje pričajući o nekim pojačanjima, ili koga bismo mogli izvući sutra. Koga briga?
Kakvi advokati i kurrci palci. Mirvah voli glumiti zestokog momka pa eto nek iznajmi dvojicu takvih koji ce trajno uinvaliditi par sudija i njihovih sefova i garantujem ti da ce sudjenje odjednom postati perfektno. To ga nece kostati vise 50k evropejaca

ErosViverosViv
Kontakt:

Post Postao/la ErosViverosViv » 17 jun 2025, 23:50

Lucas je napisao/la:
17 jun 2025, 22:56
bordobijeli je napisao/la:
17 jun 2025, 22:51
Osvojili kup Slovačke, u polufinalu izbacili vječnog prvaka i učesnika Lige prvaka, Slovan Bratislavu.
Tako i oni za nas govore sigurno

Neza
Kontakt:

Post Postao/la Neza » 17 jun 2025, 23:52

osam je napisao/la:
17 jun 2025, 23:40
Neza je napisao/la:

Kakvi advokati i kurrci palci. Mirvah voli glumiti zestokog momka pa eto nek iznajmi dvojicu takvih koji ce trajno uinvaliditi par sudija i njihovih sefova i garantujem ti da ce sudjenje odjednom postati perfektno. To ga nece kostati vise 50k evropejaca
To je i problem, to je ono što me i muči, zbog čega postajem lud. Znači lik ne radi ništa po pitanju najvećeg problema za klub. Kapiram ja da on ima drugačiji mentalitet, da je odrastao u pravnoj državi i sve, ali druže koji je plan kluba?

Uložio si pare, hoćeš da zaradiš, u redu. Plasiraj se u Konf Ligu i moći ćeš prodavati puno skuplje igrače, a mi navijači sretni. Kako se plasirati? Pa tako što budeš prvak.

Ako ne možeš pravno, riješavaj situaciju na drugi način. Eh sada, možda on veze nema sa Europskim fudbalom, i možda on misli da se može u Konf Ligu od prvog ili drugog pretkola? Ne bi me čudilo s obzirom da to misli 80% foruma, i navijača Sarajeva.

ErosViverosViv
Kontakt:

Post Postao/la ErosViverosViv » 17 jun 2025, 23:52

Sve dok brat djuska na zapadu ja ni od reala ne strahujem

bvsic
Kontakt:

Post Postao/la bvsic » 17 jun 2025, 23:58

17 jun 2025, 23:52
Ono je najjaca glava koju sam vidio, svaka utakmica je isti sorc, majica i laganica ga daje

maroon46
Kontakt:

Post Postao/la maroon46 » 17 jun 2025, 23:59

Kad ga brat zada 90+ minuta i jedna kubanka, tri reala nam ne mogu nista.

TarpiTarpi
Kontakt:

Post Postao/la TarpiTarpi » 17 jun 2025, 23:59

Neza je napisao/la:

Ma ugasiti klub jbg šta ćemo :puke:

Naša ispadanja u konferencijskoj ligi su Trnava, Torpedo i Milsami. Ne ispada se od tih potencijalnih protivnika pa da ti ima priča logike, nikad nismo ispali od ekipe koju nismo mogli proći a dvije smo morali.

I normalno da ćemo pričati o potencijalnim protivnicima i pojačanjima, to nisu gluposti nego aktuelnosti o klubu i briga nas je sve osim tebe izgleda. A Vico nam treba biti briga kad budemo imali šampionsku ekipu, prošle sezone je nismo imali, ove je još uvijek nemamo.

strahmeipomisliti
Kontakt:

Post Postao/la strahmeipomisliti » 18 jun 2025, 00:01

bvsic je napisao/la:
17 jun 2025, 23:58
Ono je najjaca glava koju sam vidio, svaka utakmica je isti sorc, majica i laganica ga daje
Onaj deduka mi je jos simpaticniji sto bude sa njim,galami igrace,psuje pa kad onaj brat zapjeva i on s njim odmah
Prekine ga u po psovke haha

ErosViverosViv
Kontakt:

Post Postao/la ErosViverosViv » 18 jun 2025, 00:10

strahmeipomisliti je napisao/la:
18 jun 2025, 00:01
bvsic je napisao/la:
17 jun 2025, 23:58
Onaj deduka mi je jos simpaticniji sto bude sa njim,galami igrace,psuje pa kad onaj brat zapjeva i on s njim odmah
Prekine ga u po psovke haha
Ahahhahaha svakako agilniji od mehmedovica

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 18 jun 2025, 00:11

Za evropu i evropske utakmice moramo igrat mnogo bolje u obrani, takodje moramo igrat na rezultat koristiti svaki mogucu dozvoljenu sansu valjanje simuliranje proviciranje itd itd.

Moramo bit kondiciono na top nivou

MANE nase ekipe vidim u 3 pozicije a to je stoperska (nikako da skuckamo jake stoperski tandem doveli Jovica 3-4 utakmice povreda, doveli Gojkovica 3 utakmice povreda, paskalev je jedini koji se nije odma povrijedio al nije pokazao top kvalitet (moze proc) zamene vise Jovic pokazao od njeg.

Smatram da moramo DOVEST stopera koji je bolji od gojkovica, po mogucnosti da je 30 godina star, treba nam tu iskustva jer Mujakic je mlad, beganovic on ima nesto i hodina al nije on top kvalitet paskalev jovic su dobri igraci al nisu to vodje nisu to igraci koji imaju iskustvo i njima je potreban vodja tipa Gojkovic. Uz to MORAJU imat boljeg i iskusnijeg GOLMANA, Rogic to nije (kao rezerva moze proc)

Znaci GOLMAN I STOPER KALIBAR IZNAD GOJKOVICA MINIMUM NJEGOV NIVO (pomogucnosti da je 30 godina )

Idemo dalje, treba nam neki vezni kao sto je bio STOJCEV koji ima mehku nogu kao on a da pluca i snagu od rahmanovica, i da mu nije picka medju nogama ko u stojceva.

Kao cetvrta opcija to je kao bonus volio bi imat nekog beka koji je defanzivno beton, jer predpostavljam posebno u evropi beganovica ce ljudi probadad posebno nakon 60 minuta jer on nema kapacitet da na 40 stepeni celzijusa izdrzi 90 minuta da trci gore dole, i smatram da cemo u euro tekmama trebat nekog ko ce moci zatvarat te bekovske strane jer i desna i lijeva strana bekovska je naj slabi dio naseg tima i to ce evropske ekipe sigurno primjetit intu ce nas udarat.

Mujkic kupresak keremeh su igraci koji su vise orjentisani ofanzivno, a defanzivno su tanki posebno za wuro tekme gsje mi necemo moci nabacit nas presing kao sto mozemo u pl bh

Desna strana je jos uzasnija u vidu Gulisa began i paskalev, zato smatram da bi sa jednim dobrim defanzivnim bekom mogli dosta dobit..

Delac
Paskalev MILICEVIC jovic
Beganovic bubanj STOJCEV Djordjevic mujakic
Gulisa Mlinaric

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Tatamata1946, Venom, ŠTA_JE i 31 gost.