osam je napisao/la: ↑17 jun 2025, 23:40
Neza je napisao/la: ↑17 jun 2025, 23:34
Većina ljudi na ovom forumu ne zna ni i o čemu se priča. Podcijenjivao ili ne svoje protivnike, nećeš ući u Konf Ligu od drugog pretkola, nema šanse. Možeš ti izbaciti i Trnavu, i Utreht, i Plzen, i Spartu prag, ali to ne možeš uraditi 3 puta. Takve ekipe se izbacuju 2 puta od 10 utakmica. Znači imamo 20% šansi za prolaz u jednom pretklu, a pred nama su 3 pretkola. Znači zaboravite KONF LIGU, kao što na nju može zaboraviti i Željo i Borac, kao što je i ovih godina mogao zaboraviti i Zrinjski.
Mi se moramo fokusirati na to kako biti prvaci. Mora se nekako riješiti ovo sa sudijama. Mislim da klub ne radi dovoljno dobro što se toga tiče. Nije dovoljno postaviti jednom u 6 mjeseci post na društvenim mrežama kako te neki sudija osakatio i kako tražiš od Saveza sankcije.
Klub mora angažovati bolje advokate, neke strance, koji će otići direktno tamo u UEFA-u sa dokazima i snimcima šta nam se radi. Mora bojkotovati cijelu sezonu, sve utakmice trebaju igrači sjesti na travu i ne igrati...Da se čuje daleko, da dođe do sviju šta se radi.
Mi se bavimo glupostima, ljudi se satraše ovdje pričajući o nekim pojačanjima, ili koga bismo mogli izvući sutra. Koga briga?
Kakvi advokati i kurrci palci. Mirvah voli glumiti zestokog momka pa eto nek iznajmi dvojicu takvih koji ce trajno uinvaliditi par sudija i njihovih sefova i garantujem ti da ce sudjenje odjednom postati perfektno. To ga nece kostati vise 50k evropejaca
To je i problem, to je ono što me i muči, zbog čega postajem lud. Znači lik ne radi ništa po pitanju najvećeg problema za klub. Kapiram ja da on ima drugačiji mentalitet, da je odrastao u pravnoj državi i sve, ali druže koji je plan kluba?
Uložio si pare, hoćeš da zaradiš, u redu. Plasiraj se u Konf Ligu i moći ćeš prodavati puno skuplje igrače, a mi navijači sretni. Kako se plasirati? Pa tako što budeš prvak.
Ako ne možeš pravno, riješavaj situaciju na drugi način. Eh sada, možda on veze nema sa Europskim fudbalom, i možda on misli da se može u Konf Ligu od prvog ili drugog pretkola? Ne bi me čudilo s obzirom da to misli 80% foruma, i navijača Sarajeva.