FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Olimpija je prodala Raula Florucza Union Saint-Gilloise za 6 miliona. Nadamo se da možemo dobiti 3 miliona za Guliashvilia
Zna li i ova sto nam se n.aguzila...Noke995 je napisao/la: ↑17 jun 2025, 19:25[url=https://postimg.cc/wt2cYhVB]
Vozdra raja, svi znaju za Mamasa i kažu da je strašan.
Koliko su relevantni ne znam![]()

Daj odmah najjaceg moguceg protivnika da vidimo vrijedi li se nadati tituli
Šta je sa kapitalcima, s kapitalnim pojačanjima tipa Stojčev, Benko, Delac, Jajalo, Miličević??
Mi ne pričamo ovdje o jednoj utakmici, ili o dvije utakmice. Igrali smo i mi u gostima sa Atalantom 2-2 pa šta sad? Ja pričam o ČINJENICAMA, a te činjenice su da ne možemo ući u Konf Ligu ako krećemo iz prvog ili drugog pretkola, ja ne znam kako to ne možete da shvatite? Jel ima ljudi koji stvarno vjeruju da ćemo mi izbaciti 2 protivnika, i onda neku grdosiju u play off-u?SamoDaKazeem je napisao/la: ↑17 jun 2025, 18:14Mi sa tim mentalitetom nećemo nikad nikog izbaciti.Jest Zrinjski primio od Guimaresa al je isto tako Zrinjski izbacio Utreht koji je po svemu za njih Real.Borac se nije obrukao ove godine ni protiv koga,a uporedi vrijenost Paoka,Panate,Rapida...samo je kod nas sve nemoguće,teško.Jeste kad nam je selekcija igrača živ **** ,mi se ne možemo nametnuti Širokom ako zarotiraš dva igrača to je problem.Neza je napisao/la: ↑17 jun 2025, 16:41Druže uozbilji se molim te. Zaboravio si da bi nas Cercle Brugge dočekao u play-offu. Možeš ti doći nekako do Play-Offa, ali tamo ti je tapija. Pa prošle godine Vitoria Guiamares pojela Zrinjski 7-0.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑17 jun 2025, 16:06
Zbog čega nećeš igrati grupnu fazu?Prošle godine si imao žrijeb za poželjeti.Neki indijanci pa Trnava,pa Poljski drugoligaš i na kraju strašni Rapid.
A u pravu si da nećemo igrati i to zbog luzerskog mentaliteta kojeg se ne možemo kutarisati,skidanja gaća na granici,precjenjivanja protivnika itd.
I hajde ok eto nemoj se kvalifikovati ali počni napokon skupljati bodove pa da budeš nekad neđe i nosioc.
Evo iduće sezone pobjednik kupa igra EL eto i to je neko olakšanje i ako ništa više zagarantovanih Evropskih utakmica.
Trnava je godinu prije igrala Konf Ligu, i ušla jer je izbacila Legiu Waršavu. Ko smo mi da podcjenjujemo takve ekipe?SamoDaKazeem je napisao/la: ↑17 jun 2025, 18:22Pa luzeri,uvijek neki izgovor.
Čuj onaj kaže ljudi podcjenjuju Trnavu![]()
- ErosViverosViv
- Kontakt:
potcijeniti nego šta i napasti od prve, jedan je Dženo!Neza je napisao/la: ↑17 jun 2025, 20:59Trnava je godinu prije igrala Konf Ligu, i ušla jer je izbacila Legiu Waršavu. Ko smo mi da podcjenjujemo takve ekipe?SamoDaKazeem je napisao/la: ↑17 jun 2025, 18:22Pa luzeri,uvijek neki izgovor.
Čuj onaj kaže ljudi podcjenjuju Trnavu![]()
Šta ima veze? Idemo 150% u borbu pa šta bude.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Vjerovatno će još neki igrači otići, prvi Guliashvili, pa Bubanja, Mujkić i Rogić, ali svejedno, opet se pretjeruje.jurisicduska je napisao/la: ↑17 jun 2025, 17:42-----------------Rogić-------------------
------Gojković--Jović--Mujkić---------
Beganović-------------------Kuprešak
---------Bubanja-----Jatta-------------
----------------Pavičić-------------------
------Guliashvili-----Kyeremeh--------
Biralo se na infu najboljih 11, ovo su rezultati. Dakle iz te neke prve postave otišao je samo Pavičić a doveo si Mamasa i Mlinarica. Tako da pustite se šuplje
Nek nam dođe i salzburg i aek pa šta? Zadnjih 10 godina glavni problem je luzerski mentalitet, mi bi u grupe preko san marina i andore. Ja bi volio da nam dođe sto bolji protivnik, da napunimo kosevo i odradimo dobro gostovanje i izbacimo ga zajedno sa luzerskim mentalitetom. Prve utakmice svakako nije niko 100% uigran, a na kosevu protiv sviju samo ofanziva. Igracima treba izbiti iz glave glupe price protiv jacih protivnika da je bitno ne izgubiti puno(celtic). Tako da ne sekirajte se, sutra koga god izvucemo idemo na prolaz.Herson je napisao/la: ↑17 jun 2025, 16:14Šta ti znače pojačanja kad su ti potencijalni protivnici Salzburg, Alkmaar, AEK i slične ekipe?
Možeš potrošiti 5 miliona eura na pojačanja do početka jula i opet nemaš nikakvu garanciju da proći prvu prepreku u Evropi.
Ekipu svakako treba pojačati, ali suludo je postavljati bilo kakve ciljeve u ovim okolnostima.
Ekipu spremati za ligu, a sve što se napravi u Evropi je bonus.
Pa hoće li se šta desiti u p.m. ubi ova tišina....
- ErosViverosViv
- Kontakt:
u koliko izvlacimo salzburg sutra
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Bravo majstore, najbolje da se ni ne pojavamo .
Ne kontam boga mi pa svi danas igraju Fudbal
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
- JuricaSpindl
- Kontakt:
Obavezno moras ubaciti nesto novo, "zbij redove" si napisao brat bratu 7845 puta
- relativizam
- Kontakt:
Jel možemo Real dobiti,ako ne može onda eto nama manchester
Sad sam zoom in na max, nevina je, znaci ona neznaVanja8 je napisao/la: ↑17 jun 2025, 19:50Zna li i ova sto nam se n.aguzila...Noke995 je napisao/la: ↑17 jun 2025, 19:25[url=https://postimg.cc/wt2cYhVB]
![]()
![]()
![]()
![]()
JuricaSpindl je napisao/la: ↑17 jun 2025, 22:09Obavezno moras ubaciti nesto novo, "zbij redove" si napisao brat bratu 7845 puta
- FKS -
HhaahahPitar6785 je napisao/la: ↑17 jun 2025, 22:14Sad sam zoom in na max, nevina je, znaci ona neznaVanja8 je napisao/la: ↑17 jun 2025, 19:50Zna li i ova sto nam se n.aguzila...Noke995 je napisao/la: ↑17 jun 2025, 19:25[url=https://postimg.cc/wt2cYhVB]
![]()
![]()
![]()
![]()
-
- Kontakt:
Ciljano se dovodi i daje zahvalnica.
Zasad zadovoljan u oba pravca,ali treba ovo malo ubrzati oko dolazaka.
Vrijeme curi…
Zasad zadovoljan u oba pravca,ali treba ovo malo ubrzati oko dolazaka.
Vrijeme curi…
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
-
- Kontakt:
Nama svako ljeto golman usere europu.
Nadam se da cemo se prvo tu znacajno pojacati...
I trnava nas dobila, zahvaljujuci izbacivacu na golu
Nadam se da cemo se prvo tu znacajno pojacati...
I trnava nas dobila, zahvaljujuci izbacivacu na golu
Trenutno korisnika/ca: ebi46, galia95, Google Adsense [Bot], nedimmmm1337, OsmanhodzicBuco, TETRAPAK i 93 gosta.