EastMadness je napisao/la: ↑17 jun 2025, 17:01Ni ti ces koga proci sa ovom ekipom. Sredina ti fali a nikoga ne dovodis

A mi inače pripreme počeli davno, Zekić rekao neće niko doći, naredne sedmice igramo Europu

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
EastMadness je napisao/la: ↑17 jun 2025, 17:01Ni ti ces koga proci sa ovom ekipom. Sredina ti fali a nikoga ne dovodis
Pa lik igrao u ligi ispod one iz koje će nam doći ovaj dečko Španac.belosevic23 je napisao/la: ↑17 jun 2025, 17:05Gylermo Siereveld u Borcu
Opet neki stoper ala Carolina i Maijers, vade ih opasno preko nekih menadzera
100% ljudi su prošle sezone kukali zbog Aktobeanedimmmm1337 je napisao/la: ↑17 jun 2025, 17:50A zasto raja ovde odma pesimisticno reaguje na svakog protivnika , ima jacih ne kazem ali brate dragi ako ces izac na teren sa pomisli da ces izgubit nemoj ni igrat lopte , izdji majstore potuci se za svaku loptu i niko ti nece nista zamjeriti
Nadam se da je Guliashvili u pitanju.johntravolta123 je napisao/la: ↑17 jun 2025, 18:08Žabar :
Big news coming soon! A major club is showing serious interest in a Sarajevo player — but I’ve been asked to hold off on sharing the details for a few more days.
Mi sa tim mentalitetom nećemo nikad nikog izbaciti.Jest Zrinjski primio od Guimaresa al je isto tako Zrinjski izbacio Utreht koji je po svemu za njih Real.Borac se nije obrukao ove godine ni protiv koga,a uporedi vrijenost Paoka,Panate,Rapida...samo je kod nas sve nemoguće,teško.Jeste kad nam je selekcija igrača živ **** ,mi se ne možemo nametnuti Širokom ako zarotiraš dva igrača to je problem.Neza je napisao/la: ↑17 jun 2025, 16:41Druže uozbilji se molim te. Zaboravio si da bi nas Cercle Brugge dočekao u play-offu. Možeš ti doći nekako do Play-Offa, ali tamo ti je tapija. Pa prošle godine Vitoria Guiamares pojela Zrinjski 7-0.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑17 jun 2025, 16:06Zbog čega nećeš igrati grupnu fazu?Prošle godine si imao žrijeb za poželjeti.Neki indijanci pa Trnava,pa Poljski drugoligaš i na kraju strašni Rapid.Neza je napisao/la: ↑17 jun 2025, 15:01
Ja ne znam jesu li ovakvi komentari neka zezancija, ili ozbiljni? Druže krećeš od drugog pretkola, i da imaš 3x skuplju ekipu nećeš igrati Konf Ligu. Jedini način da uđeš u neko Europsko takmičenje je da budeš PRVAK svoje države. Mi nećemo biti prvaci svoje države NIKAD dok je Vico tu. Ja ne znam koji je plan ovog kluba uopšte, šta ovaj Ismir Mirvić želi da postigne? Bavimo se glupostima, umjesto da riješavamo ovo sa Vicom i sa sudijama.
A u pravu si da nećemo igrati i to zbog luzerskog mentaliteta kojeg se ne možemo kutarisati,skidanja gaća na granici,precjenjivanja protivnika itd.
doduse kad to tako postavis...jurisicduska je napisao/la: ↑17 jun 2025, 17:42-----------------Rogić-------------------
------Gojković--Jović--Mujkić---------
Beganović-------------------Kuprešak
---------Bubanja-----Jatta-------------
----------------Pavičić-------------------
------Guliashvili-----Kyeremeh--------
Biralo se na infu najboljih 11, ovo su rezultati. Dakle iz te neke prve postave otišao je samo Pavičić a doveo si Mamasa i Mlinarica. Tako da pustite se šuplje
Trenutno korisnika/ca: edgarallanpoe04 i 32 gosta.