E jbg, ono nad Carrollom se ne bi sviralo u našoj ligi, a sudija je zasad dobar, mogao je ono svirat penalima, ali mi je drago što nije. Znači 1:1 ili rekao bih 0:0 jer ja ono nikad ne bi svirao penalima.Carlo je napisao/la:Saurmane, tiše. Ako ćemo tako trebao je biti penal nad Carrollom (kada ga je puko Đuro laktom u glavu), te par sekundi poslije toga nad Spearingom...Arsenalisation je napisao/la:i L'POOLU se mogao svirat na pocetku,tako da vjerovatno nije htio mijenjati kriterij...Saurman je napisao/la:Čist penal nije dosuđen u 15 min nakon igranja rukom Kuyt-a Looserpool pokušava nešto iz kontri al slabo..
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
- Megamon
- Kontakt:
Ubaci Arshavina molim te.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Ako ovu utakmicu ne dobijemo Wenger bi trebao uzet bejzbol palicu i dobro premlatit ovaj tim.
- Megamon
- Kontakt:
Al' prvo sebe.Bosco je napisao/la:Ako ovu utakmicu ne dobijemo Wenger bi trebao uzet bejzbol palicu i dobro premlatit ovaj tim.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
ono je rvp trebao zabit, a mogli smo ga i primit
Zadnja izmjena: cala, dana/u 17 apr 2011, 18:52, ukupno mijenjano 2 puta.
- Megamon
- Kontakt:
E jbg,ovo smo morali pogoditi.
samo da prezivimo ovaj slobodnjak
pu majku mu penalisanu
pu majku mu penalisanu
Zadnja izmjena: cala, dana/u 17 apr 2011, 19:06, ukupno mijenjano 1 put.
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Suarez iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii penal u 101 e svasta..........
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
- Per Ciljan Skjelbred
- Kontakt:
Arsenal, što su sve oni u stranju prosuti to je nevjerovatno 
-Paja je napisao/la:nevjerovatno, ne daju nam titulu!
vama Arsen odavno ne da titulu, jest da je top svjetski trener, ali ima i njegove krivice što odavno niste titulu osvojili... niej sve do drugih...
čim sam vidio das mariner sudi znao sam da će biti ovako nešta ko sad na kraju...oba penala su postojala...
Bježi ba, uozbilji se konacno...šta ono wenger nešto divlja, unosi se, sudijama nešto objašnjava-Paja je napisao/la:nevjerovatno, ne daju nam titulu!
Zadnja izmjena: izzo, dana/u 17 apr 2011, 19:11, ukupno mijenjano 1 put.
- -Paja
- Kontakt:
ej penal u 12 minuti nadoknade a produzio je 8. Fabregasov penal cist ko suza i morao je biti sviran ovaj penal je klasicna kradja!
Nije ni kraj htio svirati cekao je samo da upadnu.
Nije ni kraj htio svirati cekao je samo da upadnu.
Dio Arsenala
Kakvu utakmicu vi izgubite!
Po meni nijedan penal nije bio ali eto sami ste krivi na kraju.
Ovo se desava jednom u 100 godina fkt, eh sada smo mi na potezu. Ova sedmica, pocevsi od sutra, puno toga moze rijesiti.
Po meni nijedan penal nije bio ali eto sami ste krivi na kraju.
Ovo se desava jednom u 100 godina fkt, eh sada smo mi na potezu. Ova sedmica, pocevsi od sutra, puno toga moze rijesiti.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Kakva glupost Eboue-a sjeba dobivenu utakmicu doduše sudija je kriminalan produžio dok Liverpool nije zabio...
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Per Ciljan Skjelbred
- Kontakt:
Ovaj Arsenal nema veze sa ozbiljnim kandidatom za naslov, već su se xy puta izblamirali ove sezone...
-Paja je napisao/la:Jos jedna u nizu besramnih kradja Arsenala ove sezone!
ovo si napisao kao da je arsenal nekoga pokrao
Posteno govoreci i realno posto nisam "navijac" a niti simpatizer niti jednih niti drugih.
Penal za Arsenal je bio cist iako glupo napravljen lopta bi stigao drug igrac Liverpoola a mali "celo" to nije skontao,penal za Liverpool nije bio + sudija je trebao svirati kraj odma poslije suta iz slobodnog udarca jer je vec bila 10 na 11 minutu sudijskog vremena a produzio je 8 tako da do sumnjive situacije i nebi doslo
Penal za Arsenal je bio cist iako glupo napravljen lopta bi stigao drug igrac Liverpoola a mali "celo" to nije skontao,penal za Liverpool nije bio + sudija je trebao svirati kraj odma poslije suta iz slobodnog udarca jer je vec bila 10 na 11 minutu sudijskog vremena a produzio je 8 tako da do sumnjive situacije i nebi doslo
RIP SALE VILENJAK
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.