Bundesliga je napisao/la: ↑17 jun 2025, 01:25
Ma nije problem i platit brate, ako valja. Rim je ipak metropola, a opet i tamo je uglavnom jeftinije nego u Hrvatskoj. Nije isto Zadar i Rim. A cijene vece u Zadru nego u Rimu, e to nema smisla. Lupaju ona dvojica placas lokaciju, Hrvatska nije ni Grčka, ni Španija, ni Italija, ma ni blizu. A cijene im vece, pa gdje to ima. Isto neki dan prica za cevape, kao da pricaju o odresku jbt.
Ma znam ja sve, al Hrvati su uspjeli "prodat maglu", imaju gostiju uvijek, te samim tim sto konstantno dizu cijene znaci da su puni uvijek i da im se isplati. Nasi mediji godinama unazad pisu o padu turizma u Hrvatskoj a tamo svake godine sve skuplje. Pa yebemu mater, da je pad turizma valjda bi i cijene padale da navuku nekog, kao u koroni?
U mom selu je jedan sarajevski politicar kupio komadic zemlje, napravio neke satore, drvene stolove i stolice, i renta noc za dvoje za 180 KM. Za mene i sve koje poznajem je on ekstremno lud, jer je selo u unutrasnjosti ni po cemu specificno, pogled s tog "resorta" gleda na sljivike i livade, al on ako proda pricu i dovede tu nekog, svaka mu cast.
Ako Hrvati mogu u taj Biograd dovest turiste i naplatit im noc 150 eura, kuglu sladoleda 4 eura il koliko vec, ja im skidam kapu. Mozda nije moj cup of tea, al nekom ocito jest.