RatoborniMrmot je napisao/la: ↑16 jun 2025, 17:55
jurisicduska je napisao/la: ↑16 jun 2025, 17:46
RatoborniMrmot je napisao/la: ↑16 jun 2025, 17:43
Kakvi bolan kapitalci kod nas, Zrinjski prekuco igricu sa vezom Jankovic - Basic - Savic ( prosjek godina 19 ili 20 ), kod kona onak gruzijac kojeg je onaj slovenacko skijas haman otpiso, Santos nije igrao redovno u Rudaru koji je ispao iz lige pa kod nas prekuca igricu. Jaber otpisan u Dinamu, smijali mu se na forumu da je migrant, Bilbiju kone otjerali , Sosica otpisali u Hajduku mogu ovako unedogled.
Kapitalac, sta god to znacilo, se potvrdi na terenu. Imena, kod nas, uglavnom podbace. Nasi mrmoti nikako da shvate to.
100%
ne znam fkt što se smiješ na prehtodni post
ako nije nazadak jaber na erika i dangubić na jaganjca ja ne znam šta je nazadak
ili ti misliš da nije ?
Imas moj odgovor na prosloj stranici. Odlazak Galica, sporog Markovica, Radinovica, Cavnica, Mahmica, Mircevskog., Dangubica + preko tri miliona maraka za Jabera je otvorio drama prostor za nove igrace.
Tvrdim da cemo biti bolji i konkurentniji u ovoj sezoni, barem sto se tice igre. Ti zaboravio kako smo izgledali na derbijima, protiv vas, Zrinjskog, Sirokog Sloge. Sa proslogodisnjom ekipom, bez promjena, sa Jaberom i Dangibicem u ekipi nema sanse da bi ove sezone bili konkurenti za bilo sta jer je previse rupa bilo u ekipi.
Doduse postoji faktor zvani Giga & ekipa

Ono gdje smo mi losi, a vi dobri
Sve uredu majstore, ali ne pričamo o tom.
Pričamo o tom je li nazadak Eric i Jaganjac u odnosu na Dangubić i Jaber
To je za sad tu.
To ko vam je otišao je druga priča i vaše subjektivno viđenje igrača. Ko ti garantuje da će Alić bit bolji od Galića, rekao bih niko.
Frane Maglica koji je donedavno igrap za Posušje, odnosno godinu prije nije igrao za Zrinjski je igrao prije tog Alića u Varaždinu a lik visok 190 baš onako pravi bek. E mogu mislit koliko je ovaj dobar.
To Giga i ekipa, možeš nekom neukom, Sarajevo je najviše oštećen klub u sezoni iza nas. Ubjedljivo.
Glupo je i uulazit u rasprave kad neko ti nabraja otišao ovaj otišao onaj. Ja samo poredim 3 igrača
Jaber Dangubic Galić
prije bih uzeo njih trojicu pijan nego
Eric, Jaganjac, Alić
i to je objektivno 3 puta slabije nego prošle godine i po karijeri i po svemu ostalom.
Svakako ćete sad slavit gradnju juga, žalba odbijena. et muštuluk.