English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Amortizacija igraca ce izaci na 200 miliona 

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Postavlja se pitanje je li 10.4 miliona netto ili bruto.
Bayern je Saneu nudio 15 bruto, sto je netto bilo negdje oko 7-8 miliona.
Ako je ovo 10.4 netto, pretpostavljam onda da ce Liverpool na platu Wirtza izdvajati bruto iznos od 20 miliona godisnje.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Patetico nista nije naucio iz prethodnih transfera igraca koji su u slobodnom padu karijere

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Preko 235 mil eura.A nisu u stanju produžiti ugovor Arnoldu i pustili da im jedan od najboljih bekova u Evropi sa 26g ode džabe u Real.

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ma zaokruzi na 250, koga vise boli q.
200 je minimalno sa platom.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- JayCatwright
- Kontakt:
Ode i Robbo, najbolji bočni igrač u historiji Premiershipa 

A jesu se nasikirali kao da će iz svog džepa da plaćaju Wirtza, ne znam koja je poenta svega?
- JayCatwright
- Kontakt:
Pa brokula se nasekirao sto je Arsenal u zadnjih par sezona potrosio milijardu i 200 miliona, a da nije doveo nijednu ofanzivnu klasu, ekipu pretrpali polovnjacima u odbrani i na poziciji zadnjeg veznog, a Liverpool ce pored Salaha i Gakpa sada imati i Floriana.
A jos ovo nisam vidio da ljudi racunaju i agent fee i avionsku kartu, telefonski racun dok se dogovarao transfer. Pomjeraju se neke nove graniceJayCatwright je napisao/la: ↑14 jun 2025, 20:44Pa brokula se nasekirao sto je Arsenal u zadnjih par sezona potrosio milijardu i 200 miliona, a da nije doveo nijednu ofanzivnu klasu, ekipu pretrpali polovnjacima u odbrani i na poziciji zadnjeg veznog, a Liverpool ce pored Salaha i Gakpa sada imati i Floriana.
Pa na Arsenalovih milijardu i 200 tesko pada Liverpoolove 2 milijarde i 700 miliona sto troseJayCatwright je napisao/la: ↑14 jun 2025, 20:44Pa brokula se nasekirao sto je Arsenal u zadnjih par sezona potrosio milijardu i 200 miliona, a da nije doveo nijednu ofanzivnu klasu, ekipu pretrpali polovnjacima u odbrani i na poziciji zadnjeg veznog, a Liverpool ce pored Salaha i Gakpa sada imati i Floriana.

Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Yebo li te Virce , caca, sto nije trazio 300 milki da se ne moramo zayebavati s nebitnim stvarima u nasim zivotima!
CPOJ
Koliko će izaći amortizacija za Declana Ricea recimo? Ako uzmemo u obzir talenat igrača mislim da je razlika između Wirtza i njega taman kolika i razlika u amortizaciji.
- Bazinga12345
- Kontakt:
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Sesko izgleda kao EU verzija Nuneza.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Nevjerovatno veliki novac za potencijalnog flopa iz farmer lige
Rođen s tobom da budem
Nisi ti brate u redu
Seska? Slažem se.Faraon iz Visokog je napisao/la: ↑14 jun 2025, 21:56Nevjerovatno veliki novac za potencijalnog flopa iz farmer lige
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.