NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

BosnianRahatluk
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la BosnianRahatluk » 14 jun 2025, 18:22

Da , da...ali igra je osobito do 1 gola bila bas losa

tropic
Kontakt:

Post Postao/la tropic » 14 jun 2025, 18:24

Danas poslije utakmice sjesti i pricati sa pojedinim sto igraju danas da ostanu. Uskoro ce krenuti pripreme za novu sezonu, ako ne misle startati na vrijeme i dovesti kvalitetna pojacanja nemamo se cemu nadati.

Gdje je Zeric?

NebeskaSila96
Kontakt:

Post Postao/la NebeskaSila96 » 14 jun 2025, 18:24

Nešto razmišljam nisam 100% siguran.Ako dobijemo Capljinu ostajemo u ligi ? Ne moramo igrat pobjednikom Vitez-Rudar ? Više ne znam od ovih silnih promjena pravila u savezu

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 14 jun 2025, 18:25

BosnianRahatluk je napisao/la:
14 jun 2025, 18:22
Da , da...ali igra je osobito do 1 gola bila bas losa
Ma oni dosli nabrijani, jaka zelja, ocekivalo se to desetak minuta i onda padnu, ne mogu disati, ne znaju sastaviti dva pasa.
Mislili su da ce nas izbaciti, da su toliko jaki.

Mi za 45 minuta vec trebamo poceti razmisljati o slj. sezoni. Nikad jaca od osnivanja. Derbi ce biti svako kolo. Svi klubovi koji koliko toliko dobro stoje, tako da nema sad kandidata za ispadanje a sezona nije ni pocela. Bojim se da cemo mi biti taj kandidat ako ne krenemo na vrijeme.

Zaric ne igra cini mi se zbog zutih.
I ne igramo sa Vitez-Rudar. Ulaze dva pobjednika iz ovih baraza

BosnianRahatluk
Kontakt:

Post Postao/la BosnianRahatluk » 14 jun 2025, 18:30

tropic je napisao/la:
14 jun 2025, 18:24
Danas poslije utakmice sjesti i pricati sa pojedinim sto igraju danas da ostanu. Uskoro ce krenuti pripreme za novu sezonu, ako ne misle startati na vrijeme i dovesti kvalitetna pojacanja nemamo se cemu nadati.

Gdje je Zeric?
Od augusta tj naredne sezone

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 14 jun 2025, 19:40

NebeskaSila96 je napisao/la:
14 jun 2025, 18:24
Nešto razmišljam nisam 100% siguran.Ako dobijemo Capljinu ostajemo u ligi ? Ne moramo igrat pobjednikom Vitez-Rudar ? Više ne znam od ovih silnih promjena pravila u savezu
Da, samo Capljinu
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

BosnianRahatluk
Kontakt:

Post Postao/la BosnianRahatluk » 14 jun 2025, 19:45

Imace pravo nastupa Hadrovic,Zaric i Tahric. Jesu li u Bi ne znam nisam siguran, ako budu igrali u Capljini bez problema bi trebali rijesiti ovo.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 14 jun 2025, 19:51

BosnianRahatluk je napisao/la:
14 jun 2025, 19:45
Imace pravo nastupa Hadrovic,Zaric i Tahric. Jesu li u Bi ne znam nisam siguran, ako budu igrali u Capljini bez problema bi trebali rijesiti ovo.
Jesu sva trojica
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

superFrankie
Kontakt:

Post Postao/la superFrankie » 14 jun 2025, 20:09

Lagana pobjeda na kraju, steta zbog primljenog gola, jer je lagano moglo biti barem 3-4 razlike. Ali nema veze i ovo bi trebalo biti i vise nego dovoljno

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 14 jun 2025, 21:02

Igra drugo poluvrijeme nikakva. Nemaju snage hodati. Dva pasa nisu spojili. Trener napravio dvije izmjene, drugu tek u 86. minuti cini mi se. Nadam se da ce i drugu utakmicu sudjenje biti realno, da nas sudija nece ostetiti jer ako bi primili gol rano, bice cupavo. Ne znam kad uprava ima sastanak, i sta planiraju

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 14 jun 2025, 22:02

Ni u prvom poluvremenu nije bilo igre, prvih 15 minuta nismo se mogli spojiti sa loptom. Sreća pa smo golove dali na vrijeme i da je lopta htjela u gol.

superFrankie
Kontakt:

Post Postao/la superFrankie » 14 jun 2025, 22:51

Ma treba uzeti u obzir isto da su momci imali 7-8 dana slobodno, Adzem ih sve raspustio nakon zadnjeg kola, iako se znalo da cemo mozda morati igrati doigravanje. Tek su u utorak poceli trenirati, a i u ovom sastavu ni jednom nisu dosad igrali. U srijedu treba zavrsiti posao bez puno muke

Igraj
Kontakt:

Post Postao/la Igraj » 15 jun 2025, 01:15

Šteta za primljen gol,nadam se da nas nece koštati...
Znal neko hocel se pomoćni zavrsiti bar do zime,jedini smo klub u federalci bez istog :( ne mogu nesto vjerovati gradskim vlastima kad kazu da ulazu i zele dobro sportu u gradu a pomocni teren grade od septembra 2023 ....

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 15 jun 2025, 03:11

legendarnadruga je napisao/la:
11 jun 2025, 10:53
Pustice ih Adzem na molbu komadanta
hahahahaha jes ih pustio, nemoj da komadant vise moli uzalud :urnebes: haj ti si svakako pisao otisla cetvorica u Zelju a ono dvojica, isto je to jel de.
legendarnadruga je napisao/la:
09 jun 2025, 19:31
Eto vam raspad sistema igramo sa djecom. To ste htjeli izvolite
Lijepo, nase dijete i gol zabi za vodstvo, odigra dobru utakmicu... ti sutis, sta je ne ide ti u prilog sto se posteno dobija, mozda nisi stigao pogledati utakmicu od vikendice il mora. Nemaaa te da popljujes, pitam se sto!?

Pisao si da Fontemachi nece odigrati baraz, eto momka odigra.

Dokazalo se da si jadnik koji se uvlaci u shupak, tebi je u interesu da se zavrne nesto za sebe i da mozes reci da se pitas igdje, yebes Jedinstvo...

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 15 jun 2025, 07:40

Ova sezona je digla pola grada, gdje god se sjedne pricaju ljudi o Jedinstvu, samo ne razumijem da ovakve stvari ne mogu dici grad da pokrenu nesto jos bolje. Niko nema interes da ovaj klub uradi nesto vece i bolje. Da budemo barem taj stabilan prvoligas. Da smo u prvih pet mjesta, a ne uvijek zadnji.
Malo me strah sljedece sezone, jer ako se ne krene na vrijeme bicemo kata za nabijanje, a ne bi volio tu sramotu.

NeRi_K
Kontakt:

Post Postao/la NeRi_K » 15 jun 2025, 11:15

Mi smo odmorili 10tak dana i nakon toga odradili 2-3 treninga, te izveli na teren ekipu koja nikada nije igrala zajedno, plus na terenu smo imali igrača koji nisu odigrali niti jedan minut u proljetnom dijelu dobro je ovo na kraju i izgledalo.

Evidentno je da Druga liga FBiH zaostaje za Prvom ligom FBiH i nadam se da u Čapljini ne bi trebalo biti problema, pogotovo jer ćemo imati širi roster igrača.

Mogli smo izvući i bolji rezultat, ali su igrači podlegli pritisku.

Samo se nadam da se ide na noćenje u Čapljinu, da ne bi od ovih vrućina pijani izišli iz busa.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****

gattuso1919
Kontakt:

Post Postao/la gattuso1919 » 15 jun 2025, 11:31

Prošle sezone protiv Rudara u Kaknju za pobjedu dao gol Samir Jašarević, naše djete. Također i protiv Gradine prošle sezone Šabić (juniorski pogon) uđe s klupe i zabi za pobjedu baš kad nam je trebalo (tu utakmicu smo se patili previše). Sad evo protiv Čapljine isto dao mali Stipić iz Ripča. Ima nešto u našoj djeci u ovim bitnim utakmicama

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 15 jun 2025, 12:22

gattuso1919 je napisao/la:
15 jun 2025, 11:31
Također i protiv Gradine prošle sezone Šabić (juniorski pogon) uđe s klupe i zabi za pobjedu baš kad nam je trebalo (tu utakmicu smo se patili previše).
Jedna od drazih utakmica i gol koji cu uvijek pamtiti. U cetvrtak imao operaciju, trebao lezati jos 5 dana u bolnici, na moje inzistiranje me puste kuci u subotu, pravac stadion :ljepota: unazadio sam svoj oporavak jedno 2 sedmice al vrijedilo je.

NeRi_K
Kontakt:

Post Postao/la NeRi_K » 15 jun 2025, 12:57

Uvijek je u ovome kraju bilo talenta, ali nažalost nedostatak kvalitetnog rada, loša infrastruktura su glavni razlog što godinama nismo izbacili kvalitetnog igrača za neke veće domete.

Benjamin Kurić je imao talenat, ali šta to vrijedi kad ga nije ko imao oblikovati, pa ga ljudi u sred ozljede viđaju u sitne sate pijanog sa cigarom u ustima, tako da se treba od korijena početi kada je u pitanju domaći kadar.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 15 jun 2025, 17:16

Bilo more talenata, mozda ne za neke vece uspjehe ali da odigraju korektno ovu ligu, neko mozda i PL, ali nisu htjeli sami. Sve su to djeca razmazena. Stare generacije kao Ekro Hodzic koji se sam borio da uspije, jedva da je imao sta jesti za rucak, ali je grizao na terenu. Ova djeca sad imaju sve, zato i ne mogu uspjeti.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: BLN030, nebeskasila, Quartararo, schalke i 14 gostiju.