Ne piši gluposti i kupi pravu mašinu , ako baš hoćeš automatski aparat .

Yebo te Philips

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
ja sam sa dolce gusto kapsula presao na nespresso
VensanKasel je napisao/la: ↑13 jun 2025, 08:50Ne piši gluposti i kupi pravu mašinu , ako baš hoćeš automatski aparat .
Yebo te Philips
![]()
Hoćeš da u prvom odgovoru zaprijete amerima svim raspoloživim sredstvima? Pa nisu ovo tenkići, 90% je politika i 10% vojna intervencija.
Vidiš da Tekashi kukaBenjooJutub je napisao/la: ↑13 jun 2025, 09:11VensanKasel je napisao/la: ↑13 jun 2025, 08:50Ne piši gluposti i kupi pravu mašinu , ako baš hoćeš automatski aparat .
Yebo te Philips
![]()
Nemoj tako, ja bolji aparat od ovog do sad nisam koristio![]()
Ti se još nisu rodili niti će , može samo obrnuto kao što i jeste .
I vece sile i imperije su propadale. Svemu dođe kraj.VensanKasel je napisao/la: ↑13 jun 2025, 09:29Ti se još nisu rodili niti će , može samo obrnuto kao što i jeste .
Mah konstantno imam manjak slobodnog vremena u posljednjih nekoliko mjeseci, a i forum je postao sranje. Teme gdje sam volio pisat se ne moderiraju i dopušta se 2-3 idiota da sve useru trollanjem, džaba i prijave i sve.19vendetta87 je napisao/la: ↑12 jun 2025, 23:47Jel se to @Marsal ozenio?Ne pamtim kad sam vidio zadnji njegov post ovdje
koja je cijena ovoga kod nas.BenjooJutub je napisao/la: ↑13 jun 2025, 09:11
Koliki ti je budžet ?soxx je napisao/la: ↑13 jun 2025, 09:46koja je cijena ovoga kod nas.BenjooJutub je napisao/la: ↑13 jun 2025, 09:11
I kakav je aparat, kvaril se. Ja sam planirao uzet al onaj jeftiniji. Samo ne znam bil sa cappucino opcijom ili steam. Moze se napravit na oba cappucino, samo na drugi nacin. Samo jedan ima rezervoar za mlijeko a drugi ne
Uze evo i ja jutros. Jesi probao ove Frankove, kakve su one. Vidim cijena im je ista.
Zenica je skuplja od Minhena a opet sve puno.Marsal je napisao/la: ↑13 jun 2025, 09:40Mah konstantno imam manjak slobodnog vremena u posljednjih nekoliko mjeseci, a i forum je postao sranje. Teme gdje sam volio pisat se ne moderiraju i dopušta se 2-3 idiota da sve useru trollanjem, džaba i prijave i sve.19vendetta87 je napisao/la: ↑12 jun 2025, 23:47Jel se to @Marsal ozenio?Ne pamtim kad sam vidio zadnji njegov post ovdje
Nego na ovu temu oko poskupljenja, jest da kasnim par dana ali evo lično iskustvo, bio sam na Mallorci 6 dana, 5 noći i jbna Mallorca je jeftinija za život od BiH. Cijene u marketima pofino jeftinije, piva u top kafani praktično na plaži 2.5 eura, kafa svugdje 2 eura, koktel 5-6, možeš jest za 5 do 7 eura.
Jbt skuplje čovjek kafu ili pivu plati u mrtvoj Zenici.
A da ne pričam koliko nas je jeftino sve ostalo ispalo. Smještaj 5 noći u odličnom hotelskom apartmanu i 3 povratne karte (Lufthansa i Austrian) izašle zehru manje od 2500.
Šteta što sam prevelika pichka da napustim siguricu od posla, inače bih davno otišao odavde.
Ma ne moze me niko uvjeriti da nisu sami inicirali onaj napad samo kako bi imali neko opravdanje da rade ovo sto danas rade
Trenutno korisnika/ca: MaroonBjelave i 16 gostiju.