Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Gledam smrtovnicu ove curice sto je poginula u Grazu. 15 godina, iz Bihaća.
Tuga golema.
Vidim i pokrivena bila. Da li je ovaj bolesnik s namjerom ubijao po vjerskoj osnovi ili ?
Tuga golema.
Vidim i pokrivena bila. Da li je ovaj bolesnik s namjerom ubijao po vjerskoj osnovi ili ?

Dvije omiljene kafe.

Kod mene u kući omiljena Cafe au Lait od istog proizvođača.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Nađi na netu
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Brate ba gdje nadjes ovaj Lungo, ja gdje god samo Espresso i Intenso na policama od klasike
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- JayCatwright
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Jel se to @Marsal ozenio?
Ne pamtim kad sam vidio zadnji njegov post ovdje

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Jest, čeka drugo dijete već19vendetta87 je napisao/la: ↑12 jun 2025, 23:47Jel se to @Marsal ozenio?Ne pamtim kad sam vidio zadnji njegov post ovdje
Možda se samo zaljubio. Tebi je onda vrijeme da tražiš novu simpatiju19vendetta87 je napisao/la: ↑12 jun 2025, 23:47Jel se to @Marsal ozenio?Ne pamtim kad sam vidio zadnji njegov post ovdje

Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- Donnie Darko
- Kontakt:
vidio sam ga neki dan sa djetetom19vendetta87 je napisao/la: ↑12 jun 2025, 23:47Jel se to @Marsal ozenio?Ne pamtim kad sam vidio zadnji njegov post ovdje
Postao redditor jer je tamo liberalnija ekipa.19vendetta87 je napisao/la: ↑12 jun 2025, 23:47Jel se to @Marsal ozenio?Ne pamtim kad sam vidio zadnji njegov post ovdje

Ima aparata po hiljadu maraka gdje staviš zno kafe i melje....
**** za ciscenje. Dolce Gusto je san snova, samo bacis kapsulu u smece i to je to.
Imao sam espresso aparat kod kuce i znam patnju kod ciscenja toza i sl. **** to. Citavo sranje rasklopis i ocistis pod vodom...
Dolce Gusto je zato izmisljen. Nema ciscenja, prava kafa i samo kapsulu u smece.
Espresso bolji nego u u Metropolisu
Dolce Gusto je zato izmisljen. Nema ciscenja, prava kafa i samo kapsulu u smece.
Espresso bolji nego u u Metropolisu

Nije tesko ocistiti jbt. Izvuces, prospes u kantu i vratis. Bukvalno 10 sekundi.