I ako dodje nije neka pljacka,level Serbe i Mujakica.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Slazem se i ja mislim da je u on glavi lajsna.senad82 je napisao/la: ↑12 jun 2025, 07:50Vjeruj da je bolje da ide po meni on nema glavu i kapacitet za nešto više. To je moje mišljenje i 100% sam siguran da sam u pravu iako bi volio da griješim jer stvarno nemam ništa protiv momka čak šta vise drag mi je.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑12 jun 2025, 01:27To nikako ne bi valjalo.
Taman je u dobroj formi, uhvatio je kontinuitet.
Po meni, i za nas, a i za njega bi bilo najbolje da ostane još jednu sezonu ovdje, pa kvalitetan transfer u neki klub u Europi.
Rumun ili neko drugi?Pitaristok je napisao/la: ↑12 jun 2025, 09:37Danas, eventualno sutra, ide novi igrač, ništa specijalno...
Takve najviše volim. Kad se sjetim kako sam lajao na Đorđevića i Jovića, pa me ljudi pišnuše u mlazovima, tako da stvarno nema više potrebe za novim kupanjem.Pitaristok je napisao/la: ↑12 jun 2025, 09:37Danas, eventualno sutra, ide novi igrač, ništa specijalno...
Znaci kod nas podize trofej, jer nijedan maler ne traje vjecno. Vrijeme je da ga proserejurisicduska je napisao/la: ↑12 jun 2025, 09:40ghinion – što znači "peh", "nesreća", "maler".
Tako zovu ovog Rumuna, gdje je igro ispao je iz lige.
Došao kod nas da mijenja svoju sreću.
Ima, ima potrebe, najvise volim kad ti kudis igrace, ti se uvijek najbolje pokazu...MaroonBjelave je napisao/la: ↑12 jun 2025, 10:05Takve najviše volim. Kad se sjetim kako sam lajao na Đorđevića i Jovića, pa me ljudi pišnuše u mlazovima, tako da stvarno nema više potrebe za novim kupanjem.Pitaristok je napisao/la: ↑12 jun 2025, 09:37Danas, eventualno sutra, ide novi igrač, ništa specijalno...
Ma ja sve "u kontru" kao i u životu generalno. Nego, pika li se tu i Hebib ali kad je prešao u IgmanVanja8 je napisao/la: ↑12 jun 2025, 10:25Ima, ima potrebe, najvise volim kad ti kudis igrace, ti se uvijek najbolje pokazu...MaroonBjelave je napisao/la: ↑12 jun 2025, 10:05Takve najviše volim. Kad se sjetim kako sam lajao na Đorđevića i Jovića, pa me ljudi pišnuše u mlazovima, tako da stvarno nema više potrebe za novim kupanjem.Pitaristok je napisao/la: ↑12 jun 2025, 09:37Danas, eventualno sutra, ide novi igrač, ništa specijalno...![]()
![]()
![]()
Je li ono bi Cazim, sto je krepao, e on je jadnicak najvise ispastao zbog Hebe, ja koliko je puta jado izletvan zbog Hebinih promasaja...MaroonBjelave je napisao/la: ↑12 jun 2025, 10:31Ma ja sve "u kontru" kao i u životu generalno. Nego, pika li se tu i Hebib ali kad je prešao u IgmanVanja8 je napisao/la: ↑12 jun 2025, 10:25Ima, ima potrebe, najvise volim kad ti kudis igrace, ti se uvijek najbolje pokazu...MaroonBjelave je napisao/la: ↑12 jun 2025, 10:05
Takve najviše volim. Kad se sjetim kako sam lajao na Đorđevića i Jovića, pa me ljudi pišnuše u mlazovima, tako da stvarno nema više potrebe za novim kupanjem.![]()
![]()
![]()
![]()
Sretno Karlo i sve najbolje u zivotu, hvala na svakoj minuti u bordo dresu