FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Odlican potez !
To je ono sto sam najavio 

Hvala Bogu
-
- Kontakt:
Ko je A.D?
Moramo pametno odraditi ovaj rok,samo igraci koji su 100% prevaga
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Joj jeste i vi naivni, Tobe je majstor trolanja i 90% vas naleti...NajvecaRadosti je napisao/la: ↑11 jun 2025, 21:34Ko je A.D?
To sto Tobe najavi, sigurno nece doci , samo on lupi inicajale i peca...

Tobe...

- ErosViverosViv
- Kontakt:
Sretno Zekiću u nastavku sezone. Nadam se mnogo boljoj igri i konkretnim pojačanjima.
-
- Kontakt:
Imam ja staža ovdje upoznat samVanja8 je napisao/la: ↑11 jun 2025, 21:39Joj jeste i vi naivni, Tobe je majstor trolanja i 90% vas naleti...NajvecaRadosti je napisao/la: ↑11 jun 2025, 21:34Ko je A.D?
To sto Tobe najavi, sigurno nece doci , samo on lupi inicajale i peca...![]()
![]()
Tobe...![]()

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Ako hoćete vrhunskog veznjaka, pogledajte pod "Hamza Barry".
Moze se pricati i da Yamal dolazi, ali ako Tobe najavi igraca,a nikad ni jedni inicijali veze nisu imali sa aktivnim fudbalerima, onda znaj da taj u zivotu nece doci u FKS...NajvecaRadosti je napisao/la: ↑11 jun 2025, 21:41Imam ja staža ovdje upoznat samVanja8 je napisao/la: ↑11 jun 2025, 21:39Joj jeste i vi naivni, Tobe je majstor trolanja i 90% vas naleti...NajvecaRadosti je napisao/la: ↑11 jun 2025, 21:34Ko je A.D?
To sto Tobe najavi, sigurno nece doci , samo on lupi inicajale i peca...![]()
![]()
Tobe...![]()
Nego vidim nadovezali se a prica mi jedan lik da ce ovi dana neko sarnuti

-
- Kontakt:
Napokon nema promjene trenera svaka 4 mjeseca. Sretno Zekicu ,nadamo se najboljem ,moramo dati jos vecu podrsku posebno na domacem terenu ,vamos Rajvosa .
- luckystrike
- Kontakt:
Za ove što su pitali nedavno kakva kahva je u pitanju i šta je bila tema;

1/3
šta šta je, je*em ti
Kad smo se zadnji put radovali ostanku trenera i kad je uopste jedan trener zasluzio nakon dvije godine da ostane jos toliko
Ostanak Zekica je mali korak za Sarajevo a veliki korak za Siroki Brijeg 

Zar Zoran Nije imao UGOVOR na 2 godine. Mene stvarno iznenadilo da je on imao opciju da raskine ugovor. Il je to ugovor ko u **** rijeci i belupu 12 bruto placa i vodi trenera ko god hoce kad hoce.. Bio sam sokiran kad je sef rekao da razgovara sa Mirvicem, pa ce tek da vidi hocel produzit saradnju..
U svakom slucaju NAJ JACE POJACANJE FK SARAJEVA ovog ljeta po cjenu da izjuzanog dzeku dovedu sutra.
Sefe dobro doso osto i ako moje postove cita belgijanac Nek ponudi Zelivu jos 4 godine ugovor…
U svakom slucaju NAJ JACE POJACANJE FK SARAJEVA ovog ljeta po cjenu da izjuzanog dzeku dovedu sutra.
Sefe dobro doso osto i ako moje postove cita belgijanac Nek ponudi Zelivu jos 4 godine ugovor…
Da mi se ne uvrijedis, tvoje postove mi ne razumijemo, a tek belgijanac. Među drazim si mi forumasima, nadam se novim nadimcima pojacanjima. Zivio kralju.Pitar6785 je napisao/la: ↑11 jun 2025, 22:03Zar Zoran Nije imao UGOVOR na 2 godine. Mene stvarno iznenadilo da je on imao opciju da raskine ugovor. Il je to ugovor ko u **** rijeci i belupu 12 bruto placa i vodi trenera ko god hoce kad hoce.. Bio sam sokiran kad je sef rekao da razgovara sa Mirvicem, pa ce tek da vidi hocel produzit saradnju..
Trenutno korisnika/ca: bosnas_, JavierBosnia, perodeformero, r3m1 i 63 gosta.