Smijali se bosnjama, zvali ih paradajz turistima, a sad ce i sami biti paradajz turisti, u svojoj zemlji

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Smijali se bosnjama, zvali ih paradajz turistima, a sad ce i sami biti paradajz turisti, u svojoj zemlji
nesto se smirili ovi iz RS, garant imaju informacije da ce Dodo biti oslobodjen na drugostepenojCvijanović se nije usprotivila da Predsjedništvo BiH osudi protjerivanje njemačke ministrice iz RS-a
S njim sam cugo jednu noc dok je igrao u Raketama. Rega liksirBobbyMoore je napisao/la: ↑11 jun 2025, 16:43https://www.klix.ba/sport/kosarka/nekad ... /250610147
Otvorih vijest cisto iz znatizelje i kakva nostalgija. Ko da je jucer bilo, sjecam se da sam dobio iPhone 5s i jaran mi ga jailbreak-o. Instalirao NBA 2K14 i ubijao sa Heatom. Gurnem LeBrona na keca i Shane-a na cetvorku. I od 4 zvijezde na terenu sam najvise volio s njim dizat trice.
Ma sad je postalo kul reci da imas problem sa depresijom. Pa ono bio neraspolozen dva dana i odmah je to.alemsa je napisao/la: ↑11 jun 2025, 17:16S njim sam cugo jednu noc dok je igrao u Raketama. Rega liksirBobbyMoore je napisao/la: ↑11 jun 2025, 16:43https://www.klix.ba/sport/kosarka/nekad ... /250610147
Otvorih vijest cisto iz znatizelje i kakva nostalgija. Ko da je jucer bilo, sjecam se da sam dobio iPhone 5s i jaran mi ga jailbreak-o. Instalirao NBA 2K14 i ubijao sa Heatom. Gurnem LeBrona na keca i Shane-a na cetvorku. I od 4 zvijezde na terenu sam najvise volio s njim dizat trice.
2K14 park se suto, nista to ekipe.
Ma dobro govorio je i Arenas o tome (zivotu nakon kosarke), od 8e godine igrao, i onda kad se penzioniso nije znao sta ce sa sobom, jer ono pred pocetak sezone priorodnu mu tijelo govori da se treba pripremati za sezonu a ono zna da ne mora. Tranzicija
Svidja mi se drugi dio posta. Pacenice i guzice daju da budu vidjene u raznoraznim gotivnim kaficima i restoranima. Naravno da neke idu dalje te dolaze do Dubaia, Maldiva itd. Sto je najgore, te destinacije posjete samo da bi objavile na IG.napoleon72 je napisao/la: ↑11 jun 2025, 19:13Divljanje cijena se nece smirit dok ne krene ozbiljniji bojkot, a ne ona smijurija kao u februaru. Jedan restorancic u blizini mjesta gdje radim (van Sarajeva) je za 15ak mjeseci podigao cijenu pohovane piletine sa 7 na 12 KM. Mi s posla vise ne idemo, nit ja sa svojim drustvom ikad vise odem tu. I prolazim cesto pored, maksimalno dva stola zauzeta, a nekad si morao mjesto rezervisat tu da dodjes jest. Pa nek propadne, vracat ce on nju ako Bog da na 7 opet.
A nas yebu influenseri i te internetske pizzde materine. Kad prosjecna bosanska hamsa vidi neku od svojih idola da pije kafu od 8 maraka, mora je i ona tu popit i story objavit kad ne bi tu noc hljeba imala jest.
Jel bilo kakvih pichoki tu?
Meni najjaca stvar hajd sto nabiju cijene u sezoni ali ne razmisljaju o povratku u normalu kad vide da im je proslonapoleon72 je napisao/la: ↑11 jun 2025, 19:13Divljanje cijena se nece smirit dok ne krene ozbiljniji bojkot, a ne ona smijurija kao u februaru. Jedan restorancic u blizini mjesta gdje radim (van Sarajeva) je za 15ak mjeseci podigao cijenu pohovane piletine sa 7 na 12 KM. Mi s posla vise ne idemo, nit ja sa svojim drustvom ikad vise odem tu. I prolazim cesto pored, maksimalno dva stola zauzeta, a nekad si morao mjesto rezervisat tu da dodjes jest. Pa nek propadne, vracat ce on nju ako Bog da na 7 opet.
A nas yebu influenseri i te internetske pizzde materine. Kad prosjecna bosanska hamsa vidi neku od svojih idola da pije kafu od 8 maraka, mora je i ona tu popit i story objavit kad ne bi tu noc hljeba imala jest.
Kako tebra ove debele nije sramota da izbacuju stomacine ja se pitam. A sve vise debelih cura u gradu. Treba jos dizati cijene da manje zderu.TommyHilfiger je napisao/la: ↑11 jun 2025, 19:24Svidja mi se drugi dio posta. Pacenice i guzice daju da budu vidjene u raznoraznim gotivnim kaficima i restoranima. Naravno da neke idu dalje te dolaze do Dubaia, Maldiva itd. Sto je najgore, te destinacije posjete samo da bi objavile na IG.napoleon72 je napisao/la: ↑11 jun 2025, 19:13Divljanje cijena se nece smirit dok ne krene ozbiljniji bojkot, a ne ona smijurija kao u februaru. Jedan restorancic u blizini mjesta gdje radim (van Sarajeva) je za 15ak mjeseci podigao cijenu pohovane piletine sa 7 na 12 KM. Mi s posla vise ne idemo, nit ja sa svojim drustvom ikad vise odem tu. I prolazim cesto pored, maksimalno dva stola zauzeta, a nekad si morao mjesto rezervisat tu da dodjes jest. Pa nek propadne, vracat ce on nju ako Bog da na 7 opet.
A nas yebu influenseri i te internetske pizzde materine. Kad prosjecna bosanska hamsa vidi neku od svojih idola da pije kafu od 8 maraka, mora je i ona tu popit i story objavit kad ne bi tu noc hljeba imala jest.![]()
Ja bih im zabranio ili da se tove ili da izlaze. Sarajevo bas opalo sto se tice kvaliteta. Ne pamtim kad sam dobru neku ribu ugledao. Sto je najgore, sve se javljaju, misle da imaju prolaza.Mogli je napisao/la: ↑12 jun 2025, 15:35Kako tebra ove debele nije sramota da izbacuju stomacine ja se pitam. A sve vise debelih cura u gradu. Treba jos dizati cijene da manje zderu.TommyHilfiger je napisao/la: ↑11 jun 2025, 19:24Svidja mi se drugi dio posta. Pacenice i guzice daju da budu vidjene u raznoraznim gotivnim kaficima i restoranima. Naravno da neke idu dalje te dolaze do Dubaia, Maldiva itd. Sto je najgore, te destinacije posjete samo da bi objavile na IG.napoleon72 je napisao/la: ↑11 jun 2025, 19:13Divljanje cijena se nece smirit dok ne krene ozbiljniji bojkot, a ne ona smijurija kao u februaru. Jedan restorancic u blizini mjesta gdje radim (van Sarajeva) je za 15ak mjeseci podigao cijenu pohovane piletine sa 7 na 12 KM. Mi s posla vise ne idemo, nit ja sa svojim drustvom ikad vise odem tu. I prolazim cesto pored, maksimalno dva stola zauzeta, a nekad si morao mjesto rezervisat tu da dodjes jest. Pa nek propadne, vracat ce on nju ako Bog da na 7 opet.
A nas yebu influenseri i te internetske pizzde materine. Kad prosjecna bosanska hamsa vidi neku od svojih idola da pije kafu od 8 maraka, mora je i ona tu popit i story objavit kad ne bi tu noc hljeba imala jest.![]()
![]()
Svaki malo jaci ce nac nekog da progura neciju drugu vozacku i opet sve isto.muhamedhulk je napisao/la: ↑12 jun 2025, 19:11dobra nova pila presretaca u Sa. nadati se da ce biti manje debila na cesti...za sek ode vozacka ako ne pazis ili kontas nema ko vidjeti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.