Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
Mogli
-
Kontakt:
hurem je napisao/la: ↑10 jun 2025, 23:49
Momak koji redovno prolazi ispod radara. Danas velika greška, sjetim se Luksemburga. Bilo ih je jos.
Od njega se očekuje više. A ne dobijamo to.
Ja generalno nisam zadovoljan njegovim predstavama.
Sto se tice potencijalnog transfera, ne znam sta bih rekao. Ako se dobro sjećam prošle godine nije otišao u Lyon (ili sam ga pomiješao s nekim drugim) zbog povrede, a evo i ove godine je bio odsutan u finišu sezone zbog povrede.
Sreća u nesreći je da Basel pravi odlične izlazne transfere, pa možda i bude nesto dobro u lige 5.
Za dobro naše reprezentacije bi bilo važno da ode u jače lige i dodatno napreduje, poradi na defanzivi, smirenije igra.
Bravo Hureme!
Bas se i ja danas pitam kako ovaj momak konstantno izbjegava vecu kritiku, a uz Tahirbega je redovno najgori na terenu. Sinisa Sanicanin je bio bolji u dresu repke.

-
DaVinci
-
Kontakt:
hurem je napisao/la:10 jun 2025, 23:49
Momak koji redovno prolazi ispod radara. Danas velika greška, sjetim se Luksemburga. Bilo ih je jos.
Leon je nama liability ... igrac zbog kojeg sve taktike, sistemi, pozicije, Dedic na lijevom krilu a Hajradinovic na desnom, padaju u vodu onog momenta kad ga spuca pomracenje uma ... vracat' na slijepo golmanu nije radio ni libero Barba ...

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
-
Rimes87
-
Kontakt:
DaVinci je napisao/la: ↑11 jun 2025, 00:17
hurem je napisao/la:10 jun 2025, 23:49
Leon je nama liability ... igrac zbog kojeg sve taktike, sistemi, pozicije, Dedic na lijevom krilu a Hajradinovic na desnom, padaju u vodu onog momenta kad ga spuca pomracenje uma ... vracat' na slijepo golmanu nije radio ni
libero Barba ...
Možda su mu iz tog perioda ostale navike da radi taktičke vratolomije

He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
-
TommyHilfiger
-
Kontakt:
Postao/la TommyHilfiger » 11 jun 2025, 02:59
Mogli je napisao/la: ↑11 jun 2025, 00:06
hurem je napisao/la: ↑10 jun 2025, 23:49
Sto se tice potencijalnog transfera, ne znam sta bih rekao. Ako se dobro sjećam prošle godine nije otišao u Lyon (ili sam ga pomiješao s nekim drugim) zbog povrede, a evo i ove godine je bio odsutan u finišu sezone zbog povrede.
Sreća u nesreći je da Basel pravi odlične izlazne transfere, pa možda i bude nesto dobro u lige 5.
Za dobro naše reprezentacije bi bilo važno da ode u jače lige i dodatno napreduje, poradi na defanzivi, smirenije igra.
Bravo Hureme!
Bas se i ja danas pitam kako ovaj momak konstantno izbjegava vecu kritiku, a uz Tahirbega je redovno najgori na terenu. Sinisa Sanicanin je bio bolji u dresu repke.
Dugo cemo oplakivati Mirsinog malog.

-
DamirT
-
Kontakt:
Nakon dugo vremena da se slozim sa Huremom. Svaku utakmicu sve losiji i losiji nazalost. Cak sam od njega najvise ocekivao od svih stopera. Ovo sto je Muharemovic pokazao, to sam od njega ocekivao. .
Uzasno spor u okretanju sa loptom. Jucer svako ziv je vidio da ce nakon polusatnog okretanja predati loptu Krameru u noge. Sreca pa ga je Vasilj spasio...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
fanatik19
-
Kontakt:
Koliko god da je bio los u ove 2 utakmice isto tako treba uzeti u obzir cinjenicu da od proslog okupljanja na kojem se povrijedio protiv Cipra nije sastavio 2 utakmice kao starter te je nakon izlaska iz povrede minutazu dobijao na kapaljku.
-
KrajinaKing
-
Kontakt:
Postao/la KrajinaKing » 11 jun 2025, 09:48
fanatik19 je napisao/la: ↑11 jun 2025, 09:24
Koliko god da je bio los u ove 2 utakmice isto tako treba uzeti u obzir cinjenicu da od proslog okupljanja na kojem se povrijedio protiv Cipra nije sastavio 2 utakmice kao starter te je nakon izlaska iz povrede minutazu dobijao na kapaljku.
Nije mu ovo prvi put.
Luksemburg, penal protiv Portugala, protiv Njemačke dodao liku u noge, Holandija na strani grozan bio, gori nego neki kojima se svaki kontakt sa loptom osporava, evo sad i Slovenija.
Hajde ovo u ovim debaklima treće veće isti vrag il' 4-0 il 6-0.. Ali je stvar u tome da on griješi puno i to za stopera je velik problem, sutra može isto u vrlo bitnoj utakmici ovo uraditi, jednostavno momak je TRENUTNO solidna opcija na klupi.
-
fanatik19
-
Kontakt:
KrajinaKing je napisao/la: ↑11 jun 2025, 09:48
Nije mu ovo prvi put.
Luksemburg, penal protiv Portugala, protiv Njemačke dodao liku u noge, Holandija na strani grozan bio, gori nego neki kojima se svaki kontakt sa loptom osporava, evo sad i Slovenija.
Hajde ovo u ovim debaklima treće veće isti vrag il' 4-0 il 6-0.. Ali je stvar u tome da on griješi puno i to za stopera je velik problem, sutra može isto u vrlo bitnoj utakmici ovo uraditi, jednostavno momak je TRENUTNO solidna opcija na klupi.
Slazem se da je teski kikser, dzaba sto zna ponekad tekme kao protiv Madjarske ili Holandije kuci i biti MOTM kad sve vrlo lako uprska nekom gluposcu. Iskren da ti budem, ne vidim ko ga u ovoj konkurenciji stopera moze zamijeniti na desnoj strani kada nema Ahmedhodzica. Jedino Hadzikadunic za kojeg je dokazano da ga Barba ne mirise a svi znamo da Dennis nikad nece napraviti ovakav kiks.
-
KrajinaKing
-
Kontakt:
Postao/la KrajinaKing » 11 jun 2025, 11:09
fanatik19 je napisao/la: ↑11 jun 2025, 09:54
KrajinaKing je napisao/la: ↑11 jun 2025, 09:48
Nije mu ovo prvi put.
Slazem se da je teski kikser, dzaba sto zna ponekad tekme kao protiv Madjarske ili Holandije kuci i biti MOTM kad sve vrlo lako uprska nekom gluposcu. Iskren da ti budem, ne vidim ko ga u ovoj konkurenciji stopera moze zamijeniti na desnoj strani kada nema Ahmedhodzica. Jedino Hadzikadunic za kojeg je dokazano da ga Barba ne mirise a svi znamo da Dennis nikad nece napraviti ovakav kiks.
Da, srećom je riješena stvar sa Dennisom. Ne znam dubinu oko Anela šta i kako je bilo pa nebi komentariso, želim momku svu sreću u životu i klupskom nogometu.
-
Sindikat12
-
Kontakt:
Postao/la Sindikat12 » 11 jun 2025, 13:16
Anel pa 5 stepenica ostali stoperi, steta sto je ispalo kako je ispalo.
Jako mnogo kikseva od Barisica do sada ocekivam puno vise od njeg. Hadzija u 30 tekmi za repku nema ni blizu ovoliko kikseva ko Barisic.
Volio bi vidjet tandem, Hadzija - Tarik. Mada je to tesko ocekivat jer nisu nikako uigrani a sljede nam bitne tekme.
-
Imajednabrigada
-
Kontakt:
Postao/la Imajednabrigada » 11 jun 2025, 15:40
Kloc nad klocevima.
Vazda bio i ostat će.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
-
MoodyReboot
-
Kontakt:
Postao/la MoodyReboot » 11 jun 2025, 16:01
Imajednabrigada je napisao/la: ↑11 jun 2025, 15:40
Kloc nad klocevima.
Vazda bio i ostat će.
Nemoj tako o sebi, okej je, ne volimo te, ali ne moraš se vrijeđati.
-
Mogli
-
Kontakt:
Imajednabrigada je napisao/la: ↑11 jun 2025, 15:40
Kloc nad klocevima.
Vazda bio i ostat će.
Odbio te za sliku?

-
Beduin
-
Kontakt:
Na klupskom nivou je sasvim korektan, dok na reprezentativnom nivou zasad dosta gresaka i to mora svesti na minimum pod hitno.
Cinjenica je i da se stalno rotiraju igraci u tandemu sa njim, nemamo generalno konstante i uigranosti, ali onakve greske koje je Leon pravio se ne smiju desavati.
I ja bih volio gledati Dennisa i Muharemovica u tandemu, ili u slucaju formacije sa 3 stopera de sa Malic gurne desno na stopera kao treci, ali svi znamo da tvrdoglavi Barbarez razmislja drugacije i da su mu Katic i Barisic prve opcije, nazalost.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
-
Imajednabrigada
-
Kontakt:
Postao/la Imajednabrigada » 11 jun 2025, 16:27
Nevjerovatno duhoviti momci.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
-
Diadora
-
Kontakt:
Za repku je najbolje da ostane u bazelu. Bice starter a igrat CE minimano grupnu fazi evropa lige a Mozda cak I ligu sampiona. To mu je zagarantovanih 10 evropskih utakmica protiv jakih klubova.
-
izdzezveubrazil
-
Kontakt:
Postao/la izdzezveubrazil » 11 jun 2025, 21:49
Treba biti realan pa reći da je jako sličnu grešku njegovoj imao i Muharemović u prvom poluvremenu, doduše dalje od gola, jako sličnu u smislu težine. Jako loše je procijenio i primio loptu, pa smo u bespotreban belaj upali.
E sad, da Barišić mora bolje, mora. Ali u aktuelnoj konkurenciji, trebao bi biti starter uz Muharemovića.
-
Drum
-
Kontakt:
Jel bas on u drugom poluvremenu uposli Slovenca za 1 na 1 sa Vasiljem umjesto da je nabije preko tribine?
-
SanaBosna
-
Kontakt:
Drum je napisao/la: ↑11 jun 2025, 23:03
Jel bas on u drugom poluvremenu uposli Slovenca za 1 na 1 sa Vasiljem umjesto da je nabije preko tribine?
Jeste