Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Ili nek on napravi pritisak na Bayer ili odustati, jer ovo to se desava je nabijanje pazara, a realno lik ne vrijedi tih para, max 100 milki eura ako hoce hoce, ako nece okrenuti se drugim rjesenjima.
CPOJ
Jest evo bgm sad Edwards ovo pročita i kaže upravu si, dzaba mi godine iskustva i svo školovanje 

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Ma doci ce Wirtz obecali su mu naši da ce platiti, sad je to borba za svaki cent.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
City zavrsio 3 igraca a ovi nasi rade na jednom 2 mjeseca

Hato izgleda ide u celzi, velika greska ako se ovaj propusti

Hato izgleda ide u celzi, velika greska ako se ovaj propusti
- JayCatwright
- Kontakt:
Aaaaaaaajmoooo

Brate kakva je to sila od igrača ako je FSG spreman ovoliki keš izvaliti 
Mogu misliti Edwardsa kako derneči sad.

Mogu misliti Edwardsa kako derneči sad.

- JayCatwright
- Kontakt:
Ovo je i meni glavi, bukvalno isti osjecaj ko kad je VvD dolazio. Statement signing. Uz ova tri pojacanja jos ocekujem napadača sigurno, a kad bi uzeli zadnjeg veznog i dobrog stopera za rotacije to bi bio san snova.

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Kakav transfer rok radimo 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ide i Kerkez uskoro
Pola roka smo već odradili sa ova 3 igrača , ako bude istina da dolaze još špic , zadnji vezni i lijevi stoper , onda će se napokon ispuniti sve želje što ovdje pričamo godinama/mjesecima

Pola roka smo već odradili sa ova 3 igrača , ako bude istina da dolaze još špic , zadnji vezni i lijevi stoper , onda će se napokon ispuniti sve želje što ovdje pričamo godinama/mjesecima

Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Ne godinama/mjesecima vec godinama/desetljećima.

I naprijed, i naprijed, i naprijed....
To isto znaci da iducih 6 transfer rokova necemo dovesti nikoga, but, who cares now 

Ja sam mislio da nikad u životu neću dočekat titulu, kad ono jedna, pa druga. Plus ostali trofeji. Uglavnom it's good to be red. Bit će transfera, ako ništa izlaznih

Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
- LiverpoolREDS
- Kontakt:
Diaz kod nas nema ni 1 dribling dok za Kolumbiju pretvara se u Mesija.Sto se tice transfera jos kad bi Isaka doveli uz Kerkeza.Sta je Slot radio Amerina kad su se ovako otvorili
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.