Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

dr.feelgood
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la dr.feelgood » 16 apr 2011, 12:19

Kolega L'Avvocato u potpunosti se slazem s vama :lol:

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 16 apr 2011, 12:29

JuveSissoko je napisao/la:Amauri je bio jedan od najboljih napadaca Serie A, kad je dosao u Juve bio je najbolji strijelac kluba u prvih 6 mjeseci do povrede, Andrade je bio trazen i od drugih klubova, Tiago i Junhinho su guzili Real Madrid kako su htjeli u Ligi Prvaka, ti igraci su svojim igrama zasluzili prodaju u jaci klub, lako je bit general poslije bitke i kao, pokazivat sjajno rezonovanje :lol:
Za Amaurija, koji je imao 28 godina je Secco dao Nocerina i ozbiljnu kintu. Razumno dovodjenje? Ne verujem.
Za Andradea se uveliko smatralo da je u padu. Razumno dovodjenje? Ne verujem.
Tiago je bio flop kod Mourinha. Mourinho ne zna da oceni kvalitet igraca? Ne verujem. ;)

Jos je lakse braniti neodbranjivo i napadati druge zbog drugacijeg misljenja. 8-)

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 16 apr 2011, 12:39

dr.feelgood je napisao/la:Kolega L'Avvocato u potpunosti se slazem s vama :lol:
Koga bi vi onako realno stavili ispred Rannochie ?
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 16 apr 2011, 13:41

hahahahhahaa kolega :lol: ostavi tu knjigu malo, čujem zado si se pravo :lol:

Puma je napisao/la:
Ja bi stavio Mexesa, Lucia (iako ga mrzim), Nestu, Chiellinia, P.Cannavara itd. itd.

Da se razumijemo, Ranocchia ima potencijala ali je još poprilično daleko od onoga što može postati.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 16 apr 2011, 14:43

MaGiCa je napisao/la:
JuveSissoko je napisao/la:Amauri je bio jedan od najboljih napadaca Serie A, kad je dosao u Juve bio je najbolji strijelac kluba u prvih 6 mjeseci do povrede, Andrade je bio trazen i od drugih klubova, Tiago i Junhinho su guzili Real Madrid kako su htjeli u Ligi Prvaka, ti igraci su svojim igrama zasluzili prodaju u jaci klub, lako je bit general poslije bitke i kao, pokazivat sjajno rezonovanje :lol:
Za Amaurija, koji je imao 28 godina je Secco dao Nocerina i ozbiljnu kintu. Razumno dovodjenje? Ne verujem.
Za Andradea se uveliko smatralo da je u padu. Razumno dovodjenje? Ne verujem.
Tiago je bio flop kod Mourinha. Mourinho ne zna da oceni kvalitet igraca? Ne verujem. ;)

Jos je lakse braniti neodbranjivo i napadati druge zbog drugacijeg misljenja. 8-)
ti si general poslije bitke, uvijek, sto se tice ovog foruma, djelis lekcije timu kojeg prezires, tu ti je objektivnost nula kao i sam kvalitet postova kad je u pitanju taj klub, al ja to razumijem jer mrznja ne dozvoljava trezveno razmisljanje , to je tako kod svakog, i ja kad ne podnosim neki klub a pisem o njemu daleko sam od objektivnosti, nego sticem utisak, da si ti, kad je fudbal u pitanju, uvijek upravu, slazem se, general poslije bitke je uvijek u pravu :mrgreen:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 16 apr 2011, 14:47

L'Avvocato je napisao/la:
hahahahhahaa kolega :lol: ostavi tu knjigu malo, čujem zado si se pravo :lol:

Puma je napisao/la:
Ja bi stavio Mexesa, Lucia (iako ga mrzim), Nestu, Chiellinia, P.Cannavara itd. itd.

Da se razumijemo, Ranocchia ima potencijala ali je još poprilično daleko od onoga što može postati.

No way da je P.Cannavaro bolji od Campagnara.

Inace moja lista najboljih CBova u Serie A je

1) T.Silva
2) Lucio
3) Samuel
4) Nesta
5) Chiellini
6) Mexes
7) Ranocchia
8) Campagnaro

S tim da su prva cetvorica ono sto zovemo top stoperima, a druga cetvorka je klasu ispod.

Anel-Lavezzi
Kontakt:

Post Postao/la Anel-Lavezzi » 16 apr 2011, 16:50

Napoli Bosnia blog posjetite i informisite se detaljnije od buducim prvacima :D
http://sscnapoli-bih.****/

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 16 apr 2011, 17:44

senad_flamin je napisao/la:
Zasluzeno!!

-Inace Ranochia i Bonnuci ce biti dobar tandem za Italijansku repku..
bili su odličan tandem i u bariju nema razloga da ne budu i u repki.

i Magica po meni je samuel bolji od lucia. vidi se kako inter igra bez argentinca dok je lucio odličan ali sa samuelom je interova odbrana ipak po meni mnogo jača a i statistički su primali mnogo manje golova dok je igrao 'zid'.
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 16 apr 2011, 20:24

Magica, ovdje se govori o tekućoj sezoni ... Samuel vidio terena nije tako da nije mogao ni ući u izbor.
★★★

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 16 apr 2011, 22:33

sto se slavi na tribinama u Milanu, kada javise prvo da Inter gubi 1:0, pa evo sad i 2:0 :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 16 apr 2011, 22:38

Čeka se kiks, Napolitanaca da se konačno riješi pitanje Šampiona 8-)
slika
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 16 apr 2011, 22:47

sa popriličnom se sigurnosti može reći da inter neće odbraniti titulu prvaka, do kraja će biti mrtva trka između milana i napolija.
milan realno ima bolji tim, čak i relativno lakši raspored, ali ove najnovije ozljede bi mogle pretstavljati problem u narednim kolima. ipak titula je blizu 8-)
FORZA MILAN.

i naravno LEO ostani slika
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 17 apr 2011, 00:17

postaje smijesno kako je to Berslusconi uradio :lol: hahah kakva infiltracija Leonarda u protivnicke bunkere, jbte ni na Vlasicu nije ovako bilo, hahah , I smell a rat here :lol:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 17 apr 2011, 00:30

JuveSissoko je napisao/la:postaje smijesno kako je to Berslusconi uradio :lol: hahah kakva infiltracija Leonarda u protivnicke bunkere, jbte ni na Vlasicu nije ovako bilo, hahah , I smell a rat here :lol:
:lol: :lol: :lol:

samo da ostane i slijedeće sezone :D
★★★

TuSeiTuttaLaMiaVita
Kontakt:

Post Postao/la TuSeiTuttaLaMiaVita » 17 apr 2011, 10:26

tony-mortale je napisao/la:sa popriličnom se sigurnosti može reći da inter neće odbraniti titulu prvaka, do kraja će biti mrtva trka između milana i napolija.
milan realno ima bolji tim, čak i relativno lakši raspored, ali ove najnovije ozljede bi mogle pretstavljati problem u narednim kolima. ipak titula je blizu 8-)
FORZA MILAN.

i naravno LEO ostani slika
Ničija nije do zore pa ni Interova. Samo me zanima da li su mislili narednih 20 godina samo da oni osvajaju?
Čitam po merda forumima to ko da su ispali iz lige kakav očaj, umjesto da ipak shvate da je ova generacija mnogo dala te da je njihovo vrijeme prošlo.
5 godina zaredom u Italiji računajući zeleni stol, eto konačno uspjeli LP osvojiti, što je dosta dosta je. :D
Realno oni su i dalje najveća opasnost, najviše zbog Morratijeve kese, no sada tu treba dobara menadžer(nadati se da leo ostane)i poprilična rekonstrukcija tima( veći imaju prosjek godina od milana). Mislim da Juve će uskoro uzlaznom putanjom, treba tu nekoliko vrhunskih igrača, no treba tu 2 sezone da se konci, glavni temelji povežu. Teško da će Napoli zadržati svoje zvijezde iako bih to volio, pravo mi drag klub. Tako da mi imamo dobre šanse i naredne godine :lol: uz nekolika pojačanja.

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 17 apr 2011, 15:18

Milan ce uzeti scudetto bez problema, sa Ibrom ili bez njega, ali treba misli upupit sljedecoj sezoni.
Fali nam kreativaca. Pirlo je jedini koji jos nesto moze povezat uz Seedorfa iako i on stari i ozljede ga sve vise muce.
Odbrana ce biti ok, nadam se da Mexes potpisati kao sto je vec najavljeno, i da cemo uzeti jos nekog solidnog ljevog beka. Napad je sasvim ok.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 17 apr 2011, 16:08

Od kojeg ono kola budu sve utakmice u istom terminu, dva ili tri kola prije kraja mislim ? :?
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

samadhi
Kontakt:

Post Postao/la samadhi » 17 apr 2011, 16:54

Vidim stavljate najbolje bekove ove sezona a niko da spomene Diasa iz Lazija, frajer je stub odbrane ekipe koja ima jedno od najmanje primljenih golova.

Evo ga 1-4, Mauritoooooooo!!!!!!!!

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 17 apr 2011, 17:52

TuSeiTuttaLaMiaVita je napisao/la:
Ničija nije do zore pa ni Interova. Samo me zanima da li su mislili narednih 20 godina samo da oni osvajaju?
Čitam po merda forumima to ko da su ispali iz lige kakav očaj, umjesto da ipak shvate da je ova generacija mnogo dala te da je njihovo vrijeme prošlo.
nije to stvar sto cemo mi ostati bez trofeja ove sezone, jer i sam kazes da smo ih se dosta nakupili zadnjih godina...vjeruj da to nikom od nas toliko ne smeta, jer svi smo bili svejesni da mora doci i ovaj trenutak, ali problem je sto bez trofeja ostajes na ovakav nacina kao sto je ovo sramotno ispadanje iz LP, pa onda ove igre u ligi, e to nas boli, jer izgubiti prvenstvo kao sto je to roma od nas gubila zadnjih godina je nesto na sto trebaju biti ponosni navijaci rome, a izgubiti prvenstvo i sve na ovaj nacina na koji smo mi to uradili je itekako ocaj...

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 17 apr 2011, 22:54

Puma je napisao/la:Od kojeg ono kola budu sve utakmice u istom terminu, dva ili tri kola prije kraja mislim ? :?
3 kola posljednja kola :D
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.