Nek ih zeljovci prate u ove dvije tekme. Bolju probu ne mogu imatisuperFrankie je napisao/la: ↑10 jun 2025, 18:36Obradov i Salkanovic na probi u Zelji, nadam se da ce biti za utakmice protiv Capljine
NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Kontakt:
Re: NK Jedinstvo Bihać
Sta sad ako Stupcanica nije dobila licencu, npr Celik ne bude htio igrati doigravanje i Posusje ostane onda mi ostajemo?
Liga neregularna od samo pocetka.
Liga neregularna od samo pocetka.
- superFrankie
- Kontakt:
Sad tek vidim da je od iduce sezone 14 klubova u ligi.
Valjda se mi skupimo do subote, nadam se da ce i narod doci na tribine.
Valjda se mi skupimo do subote, nadam se da ce i narod doci na tribine.
-
- Kontakt:
Dosli i mi do 1000 stranice na ovom forumu. Mislim da nikad nije bio aktivniji.
I ako ostanemo, bice pretesko igrati. Svako kolo bice derbi.
Čelik, Sloboda, Tuzla, Igman, Gosk.. Sve klubovi koji dobro stoje zadnjih godina i koji sigurno nece dopustiti sebi borbu za opstanak, tako da, ako ne misle imati jaku ekipu, da bude sve uredno, bolje i sad ispasti nego da nas nabijaju kao Radnicki Lukavac
I ako ostanemo, bice pretesko igrati. Svako kolo bice derbi.
Čelik, Sloboda, Tuzla, Igman, Gosk.. Sve klubovi koji dobro stoje zadnjih godina i koji sigurno nece dopustiti sebi borbu za opstanak, tako da, ako ne misle imati jaku ekipu, da bude sve uredno, bolje i sad ispasti nego da nas nabijaju kao Radnicki Lukavac
Sloboda I Igman moraju isplatiti dugovanja do 27.6 ako to ne ucine zabrana igranja godinu dana. Eto jos jedne prilike
Jučer su se na treningu pojavili Zarić, Smailović, Fontemachi, Kurić, Tahrić, Bilić, Ogboke, Carlos, Dizdarić i juniori.
Danas bi se trebali pridružiti Hadrović, Husović i Paro. Mateo Božić i Milošević bi trebali doći u četvrtak.
Zgonjanin je povrijeđen i upitno je da li će igrati, a Mateja Božić ima lom noge.
Obradov i Salkanović su u Sarajevu na pregovorima i probi u Željezničaru.
U prvoj utakmici ćemo biti desetkovani prvenstveno zbog suspenzija, dok bi ćemo u uzvratu biti kompletniji.
Danas bi se trebali pridružiti Hadrović, Husović i Paro. Mateo Božić i Milošević bi trebali doći u četvrtak.
Zgonjanin je povrijeđen i upitno je da li će igrati, a Mateja Božić ima lom noge.
U prvoj utakmici ćemo biti desetkovani prvenstveno zbog suspenzija, dok bi ćemo u uzvratu biti kompletniji.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
-
- Kontakt:
Pustice ih Adzem na molbu komadantaNeRi_K je napisao/la: ↑11 jun 2025, 08:53Jučer su se na treningu pojavili Zarić, Smailović, Fontemachi, Kurić, Tahrić, Bilić, Ogboke, Carlos, Dizdarić i juniori.
Bojim se da ćemo morati prvu da ih oderemo, jer drugu utakmicu će i oni biti kompletniji sa sudijama...
Ako pogledaš sve se šteli hrvatskim klubovima, a savez nas je čitavu polusezonu **** sa sudcima...
Ako pogledaš sve se šteli hrvatskim klubovima, a savez nas je čitavu polusezonu **** sa sudcima...
-
- Kontakt:
Bice teska i prva ali mislim da nisu ni blizu nama po jacini tako da prvu 4:0 dobiti i rijesiti se svega
Pa bit cemo i mi drugu kompletniji
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
U svemu ovome što se izdešavalo oko Adžema i ovih igrača bilo bi najbolje da Obradov i Salkanović potpišu za Željezničar i da igraju za Jedinstvo sa dvojnim registracijama kao što Sarajevo ima praksu sa Radnikom iz Hadžića, jer nisam siguran da će tamo imati mjesta, a sigurno ima još par igrača koji bi kod nas moglo igrati na taj način. To je najbolja opcija i za Željezničar i za Jedinstvo.
Po meni je najveći hendikep Zgonjanin, ne znam o kakvoj se povredi radi, znam da je vuče dugo, ali najbolji mogući potez bi bilo njega oporaviti i zadržati ga za iduću sezonu.
Ja se iskreno nadam da ćemo ostati u ligi, čak i naša klupa bi trebala biti kvalitetnija od Čapljine, ako njih ne možemo dobiti onda o ne zaslužujemo da igramo najjaču Prvu ligu FBiH od njenog nastanka.
Po meni je najveći hendikep Zgonjanin, ne znam o kakvoj se povredi radi, znam da je vuče dugo, ali najbolji mogući potez bi bilo njega oporaviti i zadržati ga za iduću sezonu.
Ja se iskreno nadam da ćemo ostati u ligi, čak i naša klupa bi trebala biti kvalitetnija od Čapljine, ako njih ne možemo dobiti onda o ne zaslužujemo da igramo najjaču Prvu ligu FBiH od njenog nastanka.
Ima li kakvih novosti? Ko će danas biti na raspolaganju?
Salkanović se izgleda povrijedio nakon deset minuta treninga u Želji.
Bilo bi fer sa ako ništa Obradov odigra ove dvije utakmice za nas.
Salkanović se izgleda povrijedio nakon deset minuta treninga u Želji.
Bilo bi fer sa ako ništa Obradov odigra ove dvije utakmice za nas.
Ma to oko dvojne se isplati samo kad su blizu klubovi, ne bi niko pristao na to sa JedinstvomNeRi_K je napisao/la: ↑11 jun 2025, 13:53U svemu ovome što se izdešavalo oko Adžema i ovih igrača bilo bi najbolje da Obradov i Salkanović potpišu za Željezničar i da igraju za Jedinstvo sa dvojnim registracijama kao što Sarajevo ima praksu sa Radnikom iz Hadžića, jer nisam siguran da će tamo imati mjesta, a sigurno ima još par igrača koji bi kod nas moglo igrati na taj način. To je najbolja opcija i za Željezničar i za Jedinstvo.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
Senad Heljić iz Sarajeva sudi duel Jedinstva i Čapljine u subotu
Pomagat će mu Josip Begić iz Posušja i Ante Salapić iz Livna.
Četvrti sudija je Ermin Hadžović iz Sarajeva. Delegat je Mirza Hodžić iz Travnika.
Pomagat će mu Josip Begić iz Posušja i Ante Salapić iz Livna.
Četvrti sudija je Ermin Hadžović iz Sarajeva. Delegat je Mirza Hodžić iz Travnika.
-
- Kontakt:
5 stand sutra igra + 3 u uzvratu. ( ako Tahrica racunamo kao stand. ). Sa jucerasnjim danom golman jos nije stigao kao ni ona dvojica sto su na probi u Zelji.
Sve u svemu , uz pravi prisup i angazman trebalo bi biti dovoljno za Čapljinu.
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Ako neko ima zelju otici na gostovanje u Capljinu a nije u mogucnosti neka pise.
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Danas je na trening trebao doći Mateo Božić i golman Milošević.BosnianRahatluk je napisao/la: ↑13 jun 2025, 18:015 stand sutra igra + 3 u uzvratu. ( ako Tahrica racunamo kao stand. ). Sa jucerasnjim danom golman jos nije stigao kao ni ona dvojica sto su na probi u Zelji.
-
- Kontakt:
Ako se i oni pojave, super.NeRi_K je napisao/la: ↑13 jun 2025, 18:42Danas je na trening trebao doći Mateo Božić i golman Milošević.BosnianRahatluk je napisao/la: ↑13 jun 2025, 18:015 stand sutra igra + 3 u uzvratu. ( ako Tahrica racunamo kao stand. ). Sa jucerasnjim danom golman jos nije stigao kao ni ona dvojica sto su na probi u Zelji.
-
- Kontakt:
Stigli su
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.