Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
ma ne znam samo kako ih nije stid pricat nesto uopste, izvuku bod nakon Boga pitaj koliko utakmica i hvale se, spominju neke prilike za pobjedu..ne kontam.. nisu mi jasni nikako...-e-d-o- je napisao/la:boze ja neznam koju utakmicu su realovci gledalina njihovoj temi price kako su nad nadigrali unistili ....
Jesi zdrav ti, sta pricas bolan? I ti si vjerujem ova novija generacija navijaca Barce pa se ne sjecas ovoga:Barca u srcu je napisao/la:Messijeva reakcija na penal:
"Uzimam loptu, trčim, kako zabacujem glavu, vidim Albiola kako skače, al' znaš kako skače, skače isto k'o da skače u bazen, ono HOP.Ufati Adebayora poče ga grilt'.Ne mogu da vjerujem ba, govorim Valdezu, govorim Alvesu zovi ba policiju ne mogu da vjerujem.Niko ne vjeruje ba što je najgore. Govorim onome ŠOŠONU sudiji: Hajd' majke ti vidi bacio ti se frajer, on konta da ga zajebavam.Rek'o bacio ti se frajer, ja ga lično vidio.Kaže haj ba nemoj me zajebavat.Raspad sistema, otišo čovjek na drugi svijet jarane. Poželio drugi svijet frajer, ha ja."
I još da dodam:
TV-300 KM
Moja TV-25 KM
Gledati kako se Realovci raduju izjednačenju-Neprocjenjivo
Neke se stvari ne mogu kupiti novcem, za sve ostalo, tu je Barcelona.
Radujete se vi bodu, jer ste i sa 11 igraca igrali isto.Los_Blanos2 je napisao/la:Nije to dase radujes boduBIG je napisao/la:Tuga brate kad se navijači i igrači reala u sred madrida raduju bodu protiv Barcelone kao da su tom utakmicom osvojili 6 trofeja odjednom...![]()
Nego ponos "orgullo" odigras 40tak min sa igracem manje tj. 10, i nadigras protivnikasok je bio kad su dobili crveni + penal = gol, trebalo se nakon toga vratiti u tekmu..
Puyol je danas treniro normalno tako da ce biti spreman za srijeduPortillo je napisao/la:Pinto brani u Kupu (bar je tako reko Pep), e sad interesuje me sta je sa Puyolom, kaze da nije obnovio povredu, al ko ce mu vjerovat...
Pa radovali su se izjednačenju kao da su osvojili prvenstvo, a ne postigli gol iz poklonjenog penala. Barca u toj utakmici bar nije dala takav gol. Još Realu trebaju bodovi, a njima srce puno zato što su remizirali sa Barcom.Portillo je napisao/la: Jesi zdrav ti, sta pricas bolan? I ti si vjerujem ova novija generacija navijaca Barce pa se ne sjecas ovoga:
[youtube][/youtube]
Ko se tu radovao bodu djecace balavi?
Po meni ste se vi pokajali dovođenjem Ville, isti slučaj kao sa Ibrahimovićem...izzo je napisao/la:Sinoc komentariše sa rajom Šta se dešava sa Villom, takav igrac da izgubi osjecaj za gol![]()
cak ni lopte nije znao primiti kako treba kad ga je Xavi dva puta izbacio
...a i Messi hoce da lobuje Casillasa sa udaljenosti od metar
, pa da je Gušo na golu ono nebi prošlo.
Zabio je Villa dva komada u prvom El Clasicu, to se zaboravilo izgleda...zabio je i 17 golova dosad u prvenstvu samo.l_Galácticos je napisao/la:Po meni ste se vi pokajali dovođenjem Ville, isti slučaj kao sa Ibrahimovićem...izzo je napisao/la:Sinoc komentariše sa rajom Šta se dešava sa Villom, takav igrac da izgubi osjecaj za gol![]()
cak ni lopte nije znao primiti kako treba kad ga je Xavi dva puta izbacio
...a i Messi hoce da lobuje Casillasa sa udaljenosti od metar
, pa da je Gušo na golu ono nebi prošlo.
Ovaj smajli najbolje odgovara ovakvoj izjaviadas_barca je napisao/la:Jedan od navijača na Twitteru: "Skoro 400 miliona na pojačanja i 12 miliona za trenera kojem je glavna taktika protiv Barce ne kositi travu na terenu. I opet nas ne uspiju pobijediti. Bravo, Madrid!![]()
To je to,od rijeci do rijeci tacno sve,k'o da si mene pit'o sta ces napisati.Ali dobro,ovo je vec odavno ovako.Jadno je ovo za vidjeti.Veliki izljevi ljubomore,zavisti i mrznja prema jednom klubu samo zato jer je najbolji.Barcu vole samo njeni navijaci,ostalo sve mrzitelji(naravno,cast izuzetcima).izzo je napisao/la:Samo pratite razne pacenike (navijace Arsenala oni po defaultu navijaju za Real jer im je Barsa nabila strašne komplekse, zatim navijaci Manchester Uniteda isto tako, zatim Chelsea i tako redom)...navijaci Reala su svjesni da ih Barca kvasi godinama, pa i ne kriju to...ali ovi ostali ,svi se redom solidarišu sa frankovcima, za njih navijaju, zaboravili na svoje klubove, a zašto?? zašto im svima toliko smeta Barca?? zato što je toliko dobra, da se ne može više to trpiti i sakrivati u sebi...a sve što je najbolje se mrzi, psihologija ljudi sa kompleksom niže vrijednosti...njihovu klubovi nemaju taj kvalitet, javlja se zavist i ljubumora, ali problem je što se to ne sakriva i nema autocenzure vec se kompleksi javno manifestuju - toliko su jaki da se ne mogu potisnuti...samo pratite ove Pajine podanike i sav taj jad koji iz njih izlazi.
Kako je to jadno vidjeti![]()
ne mogu sebe a ni ostale navijace Barse zamisliti, da se u ovolikoj mjeri i ovako ofirno solidarišu za neki drugi klub...samo pratite poslije Kupa, kad im budu maramice nudili i tješili sa pricama od sudijama, protekciji, UEFU,FIFI,Vatikanu i raznim zavjerama i urotama.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.