Cini mi se po tvom postu da ciljaš da nismo totalno nadigrali ovu ekipu SM jucer gdje smo trebali pobjediti 5-0 ali nije lopta htjela u gol.fanatik19 je napisao/la: ↑08 jun 2025, 11:46Gdje sam ja pisao o prilikama?nerkolfc je napisao/la: ↑08 jun 2025, 11:42Pa I napravili smo prilika da zabijemo 5 komada. Ljudi promasili i tjt, desava se svakoj repki i svim igracima da lopta nece u gol.fanatik19 je napisao/la: ↑08 jun 2025, 10:54
Svjestan sam ja da je reprezentacija 80% slabija kada nema Dzeke u 40toj godini i Kolasinca ali ovo jucer je bio odron. Ovoj ekipi San Marina bi ovogodisnji Siroki kod kuce bez problema uvalio 3 komada. Napisao sam i ja vec par puta od jucer, da mi bogdo svaku tekmu ovako igrali i dobili je 1 0 i isli na velika takmicenja, niko sretniji od mene.
Normalno mi je da igramo antifudbale protiv ravnopravnih i boljih reprezentacija ali protiv ovih invalida igraci Stutgarta i sl. Moraju pokazat zasto tu igraju a zasto ovi nosaju tacnu.
Benjamin Tahirović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Benjamin Tahirović
Ja samo ciljam na to da se 90 minuta igraci iz klubova poput Stutgarta, Basela, Kiela i sl. Moraju nametnuti protiv obicnih amatera da im ne daju disat a to nije bio slucaj, stavise u prvom poluvremenu su ljudi bili totalno ravnopravni a to nam se ne smije desavat. Ukratko, bili smo ko mlohava cuna a da smo mogli i trebali dobit 3,4-0, naravno da jesmo.
- MoodyReboot
- Kontakt:
Pa upravo to forsiranje pogrešnih odluka, iako je svima jasno da su pogrešne, je znak neznanja Barbareza i(li) stručnog štaba.hurem je napisao/la: ↑08 jun 2025, 11:07Naravno, medju prvima sam pisao da je Dedic najbolji na poziciji desnog beka i da krilne pozicije ne dolaze u obzir (osim kada to isprofilise u klubu kada bi ga se tu forsiralo narednih godina).MoodyReboot je napisao/la: ↑08 jun 2025, 10:59Nije da se greške ponavljaju, ha? Nije dosad gurao Malića na beka, iako svako vidi da ne ide, ili Dedića na lijevo krilo, iako svako vidi da to ne ide. Također Gigovića na krilo.hurem je napisao/la: ↑08 jun 2025, 10:56Naravno da je bilo loše jucer i da su poređenja s utakmicom Andore i Engleske besmislena (primjetio sam da su neki to spominjali).
Kao sto rekoh, najvažnije da stručni štab uzme pouku. Da li ce, to je drugo pitanje.
Nije niko bio zadovoljan sa postavkom utakmice jučer i izborom početnih 11 protiv jednog San Marina. Bar 3 pogrešna izbora su bila i totalno nerezonska.
Malic je u odsustvu bekova dobar izbor na toj poziciji protiv Rumunije i sl. reprezentacija, ali ne i Kipra, San Marina jer nema nikakav ofanzivni arsenal.
Gigovic je nažalost nikakav u reprezentaciji bio u ovih godinu dana na svim pozicijama na kojima je igrao, ne samo na krilu.
I ima tu jos fule, naravno.
Uvijek sam znao istaći pogrešne poteze ali ih nisam prenaglasavao.
Moju podršku su uvijek imali zbog nekih drugih stvari. Tako je i sada. Do kada ce tako biti, vrlo lahko će to biti ocijeniti.
Benjoo budi čovjek i reci Barbi da nisi za ovoga.
najzasluzniji sto smo 3/3, barbina sretna amajlija. cak i u onoj situaciji kada mu je lopta pala na ruku protiv rumuna, sudija nije svirao penal.
tahirovic je u numerologiji master broj, poseban! barba to sve prati!
tahirovic je u numerologiji master broj, poseban! barba to sve prati!
Benjamin Tahirović was born on March 3, 2003.
To calculate his Life Path Number in numerology:
Write the full birthdate in numbers: 03/03/2003
Add each digit together: 0 + 3 + 0 + 3 + 2 + 0 + 0 + 3 = 11
Since 11 is a master number, it is often kept as is (11, 22, and 33 are master numbers in numerology).
If you reduce it further, 1 + 1 = 2.
So, Benjamin Tahirović’s Life Path Number is 11 (a master number) or 2 if reduced.
Ulazi moj peti igrac u igru
Mislim da cemo ih pobjediti
Vrijeme je Tahire da usutis hejtere
Ako budes me izofirao ovu tekmu, necu te ni ja vise branit
Mislim da cemo ih pobjediti
Vrijeme je Tahire da usutis hejtere
Ako budes me izofirao ovu tekmu, necu te ni ja vise branit
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Udje levat, izgubimo posjed.
Jel te imalo stid da pises anonimno takve stvari za bivseg prijatelja?
92:48 - La Decima
"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim
"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim
- MoodyReboot
- Kontakt:
Prestani se gurati da izvodiš prekide hadalju yebeni!
Ne kazem da je za prvih 11, ali nista nije losiji od ostalih
Evo u ove dvije utakmice jedini proturio loptu imedju protivnicke zadnje linije
Klupa i gotovo
Sta god pricali ovi ostali veznjsci osim Gigovica nista ne znaju
Evo u ove dvije utakmice jedini proturio loptu imedju protivnicke zadnje linije
Klupa i gotovo
Sta god pricali ovi ostali veznjsci osim Gigovica nista ne znaju
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 10 jun 2025, 20:02, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Ivan Bašić je za tebe Alvaro Recoba! Najgori veznjak u historiji reprezentacije
O d r o n...
Nije on kriv, do Sergeja je.
Nije on kriv, do Sergeja je.
Tezak otpad od igraca. Nek menadzeru vjecno isplacuje dio plate. Da je krenuo iz BiH, lik ne bi dobacio ni do Osijeka.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Ma nema jednostavno motoriku, nema brzinu pokreta, ne može.
Joj likova, glavni uspjeh u zivotu im je popljuvati Tahirovica. Sasvim korektan i danas i u Zenici. Druga stvar je sto mi u njemu nismo dobili novog Pjanica (niti cemo ikad) i sto ni ostali veznjaci nemaju neke pretjerane kvalitete u organizaciji igre (Gigovic, Sunjic itd), pa jos vise dodje do izrazaja ta nasa bezidejnost na sredini terena. Najveci problem je sto je on zarobljen izmedju dvije pozicije. Ima konstituciju za klasicnog destruktivca u veznom redu, ali nema potrebnu borbenost i agresivnost. S druge strane, ima osjecaj za pas i razumije igru, ali nije dovoljno okretan ni brz, pa zakasni s reakcijama. U svakom slucaju, sasvim solidan igrac za rotacije, ali nedovoljno kvalitetan za startnih 11 ako planiramo ici na evropska i svjetska prvenstva.
Btw, zanimljivo mi je da recimo Gigovica niko nigdje ne spominje, a u obje utakmice je bio losiji od Benjamina.
Btw, zanimljivo mi je da recimo Gigovica niko nigdje ne spominje, a u obje utakmice je bio losiji od Benjamina.
Danas je imao 2 odlicna poteza kao sto su ona asistencija za Dedica i pas za Mujakica u prostor ali je belaj sto je 20 sec nakon ta 2 dobra poteza isto ponistio sa kriminalnim odlukama. U prvom slucaju je na cistoj poziciji za sut ili proigravanje Kulasina stao na loptu i vratio se nazad a u drugom slucaju je izveo onaj idiotski korner tako da i ono sto je dobro uradio pada u vodu.
Uglavnom, usporio je protok lopte u odnosu na prvo poluvrijeme svojim ulaskom kao i obicno i valjda sada vidite da nema nikakve razlike u kvalitetu izmedju igraca najgoreg tima Ruske lige i igraca jednog od najvecih Danskih klubova. Da su se neki drugi igraci poput Basica ili Huseinbasica trpili koliko on garantujem da bi imali bar duplo jaci i uigraniji vezni red u ovom trenutku.
Uglavnom, usporio je protok lopte u odnosu na prvo poluvrijeme svojim ulaskom kao i obicno i valjda sada vidite da nema nikakve razlike u kvalitetu izmedju igraca najgoreg tima Ruske lige i igraca jednog od najvecih Danskih klubova. Da su se neki drugi igraci poput Basica ili Huseinbasica trpili koliko on garantujem da bi imali bar duplo jaci i uigraniji vezni red u ovom trenutku.
Ja mislim da je slucajnost da smo uvijek losiji sa njim na terenu. Potrefi se tako. 

-
- Kontakt:
Sin sergeja bambareza danas na klupi brondbya na otvaranju danskog prvenstva!
SAVEZ NAPOLJE ! ! !
- baboedindzeko09
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Haha….
Teska provala….
Teska provala….
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], guadalupe, L-Train, VolimBiH96 i 39 gostiju.