Ja sam Realan.Albiol je bio zadnji igrac odbrane,Villa ga je okrenuo i bio 5 metara od Ikera, covjek ga nije cupao , nego ga je davio i sam znas da ga je pokusao sa jiu-jitsu folovima i nekim polugama polomit.Portillo je napisao/la:Hahahah, **** majku sad im ne odgovara ni taktika protivnikaJa mislim da je najbolje da su im se nasi igraci naguzili i da smo skolili Ikera sa gola, da bi onda bilo ravnopravno. Koji vunari... dobro Brnjo rece jednom, oni su skupina morona!
Puta Barca, puta Catalunya!
De Andres nemoj molim te, ti si jedan od rijetkih Culesa s kojim se moze fino pricat. Ako cemo realno, sudjenje je bilo kriminalno i po jedne i po druge. Kao prvo, crveni za Albiola je bio samo u Munizovoj glavi, kao i penal nad Marcelom, a i trebas imat na umu da je Messi u zadnjoj minuti trebao dobiti cist zuti karton sto bi znacilo da propusta finale Kupa kralja, zato molim te, o sudjenju vise nijedne...Andres je napisao/la: nece zato ni sudija madridista uvjek svirati za svoje miljenike ne postojece penale
Penal i sam kazes da nije bio, sto je i realna stvar jer nismo sljepi.
Messi nije mogao dobiti zuti.Lopta je u igri, sudija nije svirao niti offsajd niti prekrsaj niti je lopta bila van terena kada ju je on nabio.jednostavno to nije bio lijep gest od Messija, ali jednostavno to nemozes dati karton.ljer covjek je nabio loptu a da nije bilo ni faula, ni offsajda i lota je bila u terenu i on je svjesno jer nije mogao do nej nabio je.Mene je to razocaralo, ali to niej za kartona jer se tu nema osnova

Mourinho ima pravo igrati kako hoce, ali reci da ono nije za crvenog ja stvarno ne zna.Pa zadnji covjek izbacen i onda one poluge nad Villom.
Vidim ne spominje se ono ciscenje Casillasa kada je Villu pokosio a ovaj mu izmakao lagano loptu