Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Andres
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Andres » 17 apr 2011, 13:18

Portillo je napisao/la:Hahahah, **** majku sad im ne odgovara ni taktika protivnika :D Ja mislim da je najbolje da su im se nasi igraci naguzili i da smo skolili Ikera sa gola, da bi onda bilo ravnopravno. Koji vunari... dobro Brnjo rece jednom, oni su skupina morona!

Puta Barca, puta Catalunya!
Andres je napisao/la: nece zato ni sudija madridista uvjek svirati za svoje miljenike ne postojece penale ;)
De Andres nemoj molim te, ti si jedan od rijetkih Culesa s kojim se moze fino pricat. Ako cemo realno, sudjenje je bilo kriminalno i po jedne i po druge. Kao prvo, crveni za Albiola je bio samo u Munizovoj glavi, kao i penal nad Marcelom, a i trebas imat na umu da je Messi u zadnjoj minuti trebao dobiti cist zuti karton sto bi znacilo da propusta finale Kupa kralja, zato molim te, o sudjenju vise nijedne...
Ja sam Realan.Albiol je bio zadnji igrac odbrane,Villa ga je okrenuo i bio 5 metara od Ikera, covjek ga nije cupao , nego ga je davio i sam znas da ga je pokusao sa jiu-jitsu folovima i nekim polugama polomit.
Penal i sam kazes da nije bio, sto je i realna stvar jer nismo sljepi.
Messi nije mogao dobiti zuti.Lopta je u igri, sudija nije svirao niti offsajd niti prekrsaj niti je lopta bila van terena kada ju je on nabio.jednostavno to nije bio lijep gest od Messija, ali jednostavno to nemozes dati karton.ljer covjek je nabio loptu a da nije bilo ni faula, ni offsajda i lota je bila u terenu i on je svjesno jer nije mogao do nej nabio je.Mene je to razocaralo, ali to niej za kartona jer se tu nema osnova ;) ispade sad kad stoper npr : ne zna sta ce pa sa metar nabije u aut , treba da dobije karton :) to ti je ta situacija, samo malo isfrustrirana od strane Messija ;)

Mourinho ima pravo igrati kako hoce, ali reci da ono nije za crvenog ja stvarno ne zna.Pa zadnji covjek izbacen i onda one poluge nad Villom.
Vidim ne spominje se ono ciscenje Casillasa kada je Villu pokosio a ovaj mu izmakao lagano loptu ;) al et niej bitno vise nista.Losa utakmica , katastrofa, mada je ovo samo zagrijava za predstojece duele ;)

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 17 apr 2011, 13:26

[youtube][/youtube]

Što je netko gore rekao, po prilikama usudim se reći da smo konkretnije i bolje šanse imali ali sve u svemu najrealniji ishod je neriješeno, što se tiče penala, D. Alves jedva da je taknuo loptu a kontakta je bilo, nije klasično košenje igrača ali je bilo kontakta i prestanite glumiti žrtve kako se protiv vas loše sudi, Real je odigrao muški, nije se naguzio protiv vas kao i obično i odmah igramo anti nogomet!
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

Madridism
Kontakt:

Post Postao/la Madridism » 17 apr 2011, 13:33

Sinoc smo se poigravali sa Barcelonom. U kupu im se tesko, jedva cekam da vidim taktiku Mourinha, jer cemo dobiti crveni karton. Bice sjajno gledati kako CR opet zabija, a Carvalho majstorise u odbrani. Sinoc je bio najbolji igrac na terenu, samo nije ga niko primjetio koliko je Real dominirao i sa igracem manje, i napadao cijelu utakmicu

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 17 apr 2011, 13:55

Toxicity je napisao/la:[youtube][/youtube]

Što je netko gore rekao, po prilikama usudim se reći da smo konkretnije i bolje šanse imali ali sve u svemu najrealniji ishod je neriješeno, što se tiče penala, D. Alves jedva da je taknuo loptu a kontakta je bilo, nije klasično košenje igrača ali je bilo kontakta i prestanite glumiti žrtve kako se protiv vas loše sudi, Real je odigrao muški, nije se naguzio protiv vas kao i obično i odmah igramo anti nogomet!
Nema ovdje sut Khedire i ona sansa Adebayora..

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 17 apr 2011, 14:03

TZ_BoY je napisao/la::lol: :lol: :lol: SUPER STE ! :lol: :lol: :lol: navijaci reala isti kao Dodik imate drugaci pogled na svijet 8-)
da nije obrnuto ? xD il je isto za oba tima ?

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 17 apr 2011, 14:18

TZ_BoY je napisao/la::lol: :lol: :lol: SUPER STE ! :lol: :lol: :lol: navijaci reala isti kao Dodik imate drugaci pogled na svijet 8-)
Drug, po*erem se ja na vaša dodavanja na centru, napravite 500 beskorisnih dodavanja i vi ste nas kao nadigrali, pa de pogledaj npr highlightse nigdje nećeš vidjeti dodavanja već prilike Real Madrida, i ko god nije gledao celu utakmicu zaključiti će da je Real bolji bio, jer je imao tri puta više šansi od vas. ;) Ono sinoć je bio experiment, čisto da vidite koliko ste zapravo loši kad vas Real sa 10 igrača uništi.. ;) Imali ste sreće što ste i bod dobili..

LOPATA
Kontakt:

Post Postao/la LOPATA » 17 apr 2011, 14:19

Bola na svom terenu uzmete bod (jedva) protiv ekipe ispred koje hoćete da budete i radujete se :lol: :lol: . A o meču u Barceloni da ne pričamo :D
Sretno Abidal :´(

red devil88
Kontakt:

Post Postao/la red devil88 » 17 apr 2011, 14:44

Gledat kako Real Madrid sa 10 igraca sramoti Farcu neprocjenjivo.
Glory Glory Man United !!! :D

-e-d-o-
Kontakt:

Post Postao/la -e-d-o- » 17 apr 2011, 14:58

Madridism je napisao/la:Sinoc smo se poigravali sa Barcelonom. U kupu im se tesko, jedva cekam da vidim taktiku Mourinha, jer cemo dobiti crveni karton. Bice sjajno gledati kako CR opet zabija, a Carvalho majstorise u odbrani. Sinoc je bio najbolji igrac na terenu, samo nije ga niko primjetio koliko je Real dominirao i sa igracem manje, i napadao cijelu utakmicu
overdose :lol:
Abidal The King

Kakanj
Kontakt:

Post Postao/la Kakanj » 17 apr 2011, 15:08

-e-d-o- je napisao/la:
Madridism je napisao/la:Sinoc smo se poigravali sa Barcelonom. U kupu im se tesko, jedva cekam da vidim taktiku Mourinha, jer cemo dobiti crveni karton. Bice sjajno gledati kako CR opet zabija, a Carvalho majstorise u odbrani. Sinoc je bio najbolji igrac na terenu, samo nije ga niko primjetio koliko je Real dominirao i sa igracem manje, i napadao cijelu utakmicu
overdose :lol:
nadigrali defanzivom?..unistili?...

5-0

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 17 apr 2011, 15:18

sinoc je realu trebala pobjeda, zar ne ? al ipak igrali su sa 11 igraca 40m od svog gola sto je nevjerovatno... barca ovim bodom osvojila titulu, ali kako god kukavicka igra reala, a opet ko zna, mozda jedan od rijetkih nacina da se zaustavi barca...

a sto se tice ovog lava sto rece da sudija rijesi polufinale ili finale za barcu...
[youtube][/youtube]

a i ova izjava mourinha da bi volio vidjeti barcu sa igracem manje.. pa zar nije barca igrala prije 2-3 sezone sa igracem manje 40 minuta i opet pobjedila s tim da je imala veci posjed i sa igracem manje :roll: :roll:
niko mu nije kriv sto mu je taktika da terorise igrace svaki put kad igra protiv barce :roll:

3 fronta, barca dobila prvu bitku ;)
ser del barça es el millor que hi ha !

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 17 apr 2011, 15:28

red devil88 je napisao/la:Gledat kako Real Madrid sa 10 igraca sramoti Farcu neprocjenjivo.
za sve ostalo, tu je mastercard Khaldoona Al Mubaraka :? :?

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 17 apr 2011, 15:36

Scof1eld je napisao/la:sinoc je realu trebala pobjeda, zar ne ? al ipak igrali su sa 11 igraca 40m od svog gola sto je nevjerovatno... barca ovim bodom osvojila titulu, ali kako god kukavicka igra reala, a opet ko zna, mozda jedan od rijetkih nacina da se zaustavi barca...

a sto se tice ovog lava sto rece da sudija rijesi polufinale ili finale za barcu...
[youtube][/youtube]

a i ova izjava mourinha da bi volio vidjeti barcu sa igracem manje.. pa zar nije barca igrala prije 2-3 sezone sa igracem manje 40 minuta i opet pobjedila s tim da je imala veci posjed i sa igracem manje :roll: :roll:
niko mu nije kriv sto mu je taktika da terorise igrace svaki put kad igra protiv barce :roll:

3 fronta, barca dobila prvu bitku ;)
Da, i prosle godine za malo vas nije pogurao u finale, a taj video objesi macku o rep. U prvoj utakmici Militu je sviran ofsajd kada je trebao ici sam na Valdesa, a taj penal nad Alvesom kada ga je "Sneijder udario", je lafacki odglumljen i tu nema osnova za penala. U drugoj utakmici dali ste gol iz ofsajda i zahvaljujuci njemu zamalo prosli. Suti bogati, uvijek ste imali pomoc sudija i s tim se pomiri. I kakva bolan kukavicka igra Reala? Kakvih sve morona ima ovdje boze dragi to nije normalno. Pa nadigrali smo vas s 10 igraca i govoris kukavicka igra. Nek te bude stid lave moj.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

master44
Kontakt:

Post Postao/la master44 » 17 apr 2011, 15:37

Nisam htio sinoc pisati jer je bilo dosta prepirke pa evo sada kad se malo smirilo. Utakmica dosta izjednacena,dosta se razlikovala od one na nou campu, ne znam sta ocekuju navijaci barcelone da ih jednostavno puste da daju par golova bez ikakve odbrane, smeta im igra sa vise defanzivaca pa je nazivaju antipropagandom fudbala i mourinha ne znam vise i kakvim imenima jer normalno ne mogu da predju preko izbacivanja od intera. Dosta vise konkretnijih sansi od Reala,sudija i za jedne i za druge tako da se niko ne moze zaliti. Sto se mene tice nek u kupu u srijedu imaju posjed 90% ali mislim da je mourinho ostavio jos par aduta za sljedece utakmice pa cemo vidjeti.
Imal ko messija na msnu http://www.youtube.com/watch?v=WCCwd9rt ... re=related hahhaahahha

l_Galácticos
Kontakt:

Post Postao/la l_Galácticos » 17 apr 2011, 16:02

Pozdrav svim navijačima Reala...

Što se tiče meča sa Barcom, mogu reći da sam zadovoljan da napokon nismo izgubili. Momci su igrali borbeno do kraja i trudili se, žao mi je samo što nije bio pogodak onaj šut iz slobodnog sa 25 m od CR-a. Mou zna pravu lijek za Barcu i to je sinoć pokazao, da su se otvorili kao na Nou Campu i sinoć bi bila sramota, a ovako je bilo dobro.

Preostale su tri najvažnije utakmice sa njima, Copa del Rey i CL. Shvatiti ih ozbiljno, jer to su nam prilike za trofeje ove sezone!
Cristiano Ronaldo - Viva la vida..CR7

¡¡Hala Madrid!!

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 17 apr 2011, 16:06

po ovim naslovima covjek bi kontao da je Real dobio 5:0 na strani ,a ne izvukli uz pomoc sudije nerijeseno.Bilo kako bilo drago mi je jer ste se digli vrijeme je da osjetite moc najboljeg stroja na svijetu ;)
pocetak u srijedu

adas_barca
Kontakt:

Post Postao/la adas_barca » 17 apr 2011, 17:21

l_Galácticos je napisao/la:
Andres je napisao/la:po ovim naslovima covjek bi kontao da je Real dobio 5:0 na strani ,a ne izvukli uz pomoc sudije nerijeseno.Bilo kako bilo drago mi je jer ste se digli vrijeme je da osjetite moc najboljeg stroja na svijetu ;)
pocetak u srijedu
Molim te nemoj me nasmijavati...

Sjeti se samo koliko ste puta vi dobivali "štelu" kod sudija prošlih sezona, ali i ove. Zato molim te psss..
jbt zbog nebitne utakmice se tako raspravljate :D jer real da je htio pobjedu ne bi se branio u prvom poluvremenu i cekao kontre i prekide(ozil je trebao ispocetka), a barca ionako je imala +8 pa i kad bi izgubila opet bi imala velike sanse za primeru :D :D

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 17 apr 2011, 17:40

A kako mi se sviđa ovaj gostujući dres za iduću sezonu auuuuuuuuuu ! :D Pre*ebeno izgleda..
slika

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 17 apr 2011, 17:56

Portillo je napisao/la: I kakva bolan kukavicka igra Reala? Kakvih sve morona ima ovdje boze dragi to nije normalno. Pa nadigrali smo vas s 10 igraca i govoris kukavicka igra. Nek te bude stid lave moj.
Tesko je nadigrati nekog ako ne dodirnes loptu :roll: :roll: Sinoc je i budala vidjela da barca igra sa 50% snage i da igra na bod... A to za morone si u pravu, jer koliko se sjecam ti si slao svim navijacima reala pm da ne dolaze na temu barce kao da bi ih iznervirali ( ovo anonymous moze potvrditi ) :lol: :lol: ocito ti je ovaj forum veoma vazna stavka u zivotu.

Uglavnom ne znam zasto ste toliko sretni sa sinocnjim bodom, kad ste sinoc bukvalno izgubili sve sanse za titulu :roll: :roll: :roll:

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 17 apr 2011, 17:59

anonymousHD je napisao/la:A kako mi se sviđa ovaj gostujući dres za iduću sezonu auuuuuuuuuu ! :D Pre*ebeno izgleda..
slika
Nesto kao oni iz 2000 i 2001. Neka su napokon crni, da ne gledam vise plave ili ljubicaste gostujuce dresove.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.