300€ za jedan sat...toliko ne vrijedi taman da mi ga Breskvica dodje obraditibaboedindzeko09 je napisao/la: ↑09 jun 2025, 21:53Ko je ocinkao za ove dame iz J.Amerike što su nudile svoje usluge po Sa i Tz?![]()
![]()
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- superFrankie
- Kontakt:
Interesantno kako toliko detalja znate 

- Centre forward
- Kontakt:
Misliš kad mu je babo platioharden je napisao/la: ↑09 jun 2025, 22:40mogliju nisu dale ni kad je platio i preostalo mu je jedino tobaboedindzeko09 je napisao/la: ↑09 jun 2025, 21:53Ko je ocinkao za ove dame iz J.Amerike što su nudile svoje usluge po Sa i Tz?![]()
![]()

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Ckupi nikad lakse danas naci, ovi placaju po 300 eura jbt 

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Zna se čak i ko se zarazio..iako tvrdi da je kondom koristio..

12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Ili ovi sto daju 100 maraka za masažu chune

12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Najjace mi je kako su bh retardi ismijavali Gretu da bi odjednom kad pomoc ide Gazi postala heroina. 

A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Pusti baustelce.

-
- Kontakt:
Treba se ove teme dohvatiti, sto kaze @Damir, ne znam kako likovi mogu placati kurave. Meni na dnevnoj bazi 3-4 zene pridju, svaku noc bambusam jednu iz zajebancije. Vjerovatno me zele zbog kesovine. Ti si i tu u prednosti jer uz kes nudis i izgled i mladost. Baustelci te prozivaju, a dive ti se.

S obzirom koliko piskarate po forumu, vjerovatno i vi placate da ga umocite 

1946-1987
Vama je lako. Kad imas kes, same se zene lijepeTommyHilfiger je napisao/la: ↑10 jun 2025, 00:20Treba se ove teme dohvatiti, sto kaze @Damir, ne znam kako likovi mogu placati kurave. Meni na dnevnoj bazi 3-4 zene pridju, svaku noc bambusam jednu iz zajebancije. Vjerovatno me zele zbog kesovine. Ti si i tu u prednosti jer uz kes nudis i izgled i mladost. Baustelci te prozivaju, a dive ti se.![]()

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- sirBobbyMoore
- Kontakt:
Stvarno ne mogu a da se ne zapitam kakvo šizofreno cijepanje doživljava ovaj mogli. Nije mi jasno kakva dijagnoza stoji iza toga. Bez uvrede.
Ovo je vlast i rasulo u drzavi krivo sto niko ne zaustavlja cijene.
Sve to koriste bezobrazni privrednici, privatnici i dizu sve u nebesa. Narod standardno bosanski nikad se neće pobuniti za bilo sta. Kod mene burek poskupio na 4.5 KM mali burek sto je bio prije 5 godina 1.5 KM. Nerealno.
Zanima me samo je li ima neko iz manjih gradova i rubnih krajeva Bosne je li ista situacija sa cijenama svega i svačega?
Sve to koriste bezobrazni privrednici, privatnici i dizu sve u nebesa. Narod standardno bosanski nikad se neće pobuniti za bilo sta. Kod mene burek poskupio na 4.5 KM mali burek sto je bio prije 5 godina 1.5 KM. Nerealno.
Zanima me samo je li ima neko iz manjih gradova i rubnih krajeva Bosne je li ista situacija sa cijenama svega i svačega?
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Ne vrijede ovi svi sastojci iz bureka 15 maraka...
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ja sam iz Travnika, kao što se kaže grad poznat po ćevapima, gdje smo znali na pauzi sebi često naručiti ćevape ili poslije posla otići pojesti, sad nam je postalo luksuz, često sam sebi uzimao kući ono na kilu ćevape pa sam sebi pravio, sad za istu cijenu što je bila kila dobiješ oko 2 reda ona. Mislim da nema mjesta da nije sve poskupilo, gledam jučer voće sve preskupo, limun 5,50 KM kila valjda ga iz Argentine i Južne Afrike uvoze, banane 4 i nešto. Kao što kolega kaže narod šuti, zadovoljan, gledam jedna kuća 3 auta voze, stalno se nešto kupuje, renovira, meni zaista nije jasno odakle ljudima pare, mislim svi oni rade neke obične poslove koji su minimalac mrtvi i opet se ima, zato valjda narod i šuti ili opet mislim da svako od njih ima nekoga vani pa ih se malo pogura. Uostalom negdje sam pročitao, kakav je to Bošnjo, ako se u životu ne pati. Nama je u krvi, mentalitetu da se patimo, da budemo robovi, da šutimo i da sa mrvicama budemo zadovoljni. Vjeruj da sutra brašno i ulje budu 100 KM niko se ne bi pobunio, bilo bi ono šuti, nedo Bog gore...avenija je napisao/la: ↑10 jun 2025, 10:06Ovo je vlast i rasulo u drzavi krivo sto niko ne zaustavlja cijene.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
E pazi sad kad te ovi "obrtnici" krenu bombardovati da je u toj cijeni i kirija i plate radnicima i režije, komunalije, te ostale pm.
Sjećam se dobro kad je trebala izaći prva linija Audi Q7. U prednarudžbi si imao sljedeće glave:
Nihad Imamović, direktor tadašnjeg Asa Auto
Senad Pećanin, sadašnji advokat, tada vlasnik magazina Dani.
I na kraju Nagib Musliović, vlasnik istoimene buregdžinice na Malti.
Ma cirkus teski. Da je to makar prvoklasna roba, pa super. Dajem ruku da je ovo zadnja klasa mesa i ostalog...MaroonBjelave je napisao/la: ↑10 jun 2025, 10:26E pazi sad kad te ovi "obrtnici" krenu bombardovati da je u toj cijeni i kirija i plate radnicima i režije, komunalije, te ostale pm.
Sjećam se dobro kad je trebala izaći prva linija Audi Q7. U prednarudžbi si imao sljedeće glave:
Sto rekose iznad, sami smo krivi. Da sve ovo osnovno bude 100 maraka, mozda 2% stanovnistva bi se pobunilo, ako i toliko.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Katastrofa bgm. Pa ne tako davno, kila janjećeg pečenja ti je bila 25 KM.DamirT je napisao/la: ↑10 jun 2025, 10:42Ma cirkus teski. Da je to makar prvoklasna roba, pa super. Dajem ruku da je ovo zadnja klasa mesa i ostalog...MaroonBjelave je napisao/la: ↑10 jun 2025, 10:26E pazi sad kad te ovi "obrtnici" krenu bombardovati da je u toj cijeni i kirija i plate radnicima i režije, komunalije, te ostale pm.
Sto rekose iznad, sami smo krivi. Da sve ovo osnovno bude 100 maraka, mozda 2% stanovnistva bi se pobunilo, ako i toliko.
Trenutno korisnika/ca: jasmin10, VensanKasel i 6 gostiju.