Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: FC Manchester United
bgm Manchesteru ostalo 2 trofeja mora ih uzet obadva : ) a ja se nadam da ce do rooney rijesit ... 

- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
nemoze sve cetri ispali ste iz utrke za dvabrato brato je napisao/la:bgm Manchesteru ostalo 2 trofeja mora ih uzet obadva : ) a ja se nadam da ce do rooney rijesit ...

Rođen s tobom da budem
Berbatov i Nani
.

Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Nije te nesto bilo!Valencia je napisao/la:Berbatov i Nani![]()
.

Mah samo Berbatov, iskljucivo njegova ljenost i ona dva promasaja koji su u rangu one fule Vucinica jucer.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
On odlazi samo kad treba pljuvat po nekom, danas očekujemo njegovu "dubokoumnost" na djelu...Rooney88 je napisao/la:Nije te nesto bilo!Valencia je napisao/la:Berbatov i Nani![]()
.
![]()
Mah samo Berbatov, iskljucivo njegova ljenost i ona dva promasaja koji su u rangu one fule Vucinica jucer.
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
Nije bas ali eto...svako ima svoje misljenje!Hawking je napisao/la:On odlazi samo kad treba pljuvat po nekom, danas očekujemo njegovu "dubokoumnost" na djelu...Rooney88 je napisao/la:Nije te nesto bilo!Valencia je napisao/la:Berbatov i Nani![]()
.
![]()

R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Kakav Berbatov, Scholes ili Ferguson. Jedini krivac je Michael Carrick.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Razumijem ja tebe vjeruj ali da je Berba pogodio jednu od one dvije gol sanse drugacije bi se tekma odvijala, da Scholes nije dobio onako glup crveni mozda bi i izjednacili u finisu kada se osjetio onaj igrac manje. Ima naravno i Carrickove krivice zbog onog pasa ali po meni je Berbatov glavni krivac.Cartman je napisao/la:Kakav Berbatov, Scholes ili Ferguson. Jedini krivac je Michael Carrick.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Osvrt na jucerasnju ut. , evo sta kaze SAF .
Iskusni stručnjak izdvojio je individualne greške iz prvih 15 minuta drugog poluvremena.
''Prvih 15 minuta drugog dijela su nas koštali utakmice. Van Der Sar je napucao Carricka, koji nije uspio da primi loptu. Od tada smo se branili i imali smo par kontranapada. To je razočaravajuće, jer smo morali da vodimo poslije prvog poluvremena. Veliku šansu imao je Berbatov. Da smo tada dal gol, bilo bi sve drugačije. Imao sam osjećaj da će pobijediti onaj ko prvi da gol'', rekao je Ferguson poslije ut.
''Mislim da je teren bio spor. To je kvalitetan teren, ali veoma spor. Mi volimo brže terene, što je možda više odgovaralo Citiju'', smatra on
'Utakmica u Newcastlu je najvažnija. Moramo da se oporavimo do utorka. Nema veze sa kim igramo, znamo da moramo da se popravimo i da vratimo pobjednički niz'', kaže Ferguson.
Iskusni stručnjak izdvojio je individualne greške iz prvih 15 minuta drugog poluvremena.
''Prvih 15 minuta drugog dijela su nas koštali utakmice. Van Der Sar je napucao Carricka, koji nije uspio da primi loptu. Od tada smo se branili i imali smo par kontranapada. To je razočaravajuće, jer smo morali da vodimo poslije prvog poluvremena. Veliku šansu imao je Berbatov. Da smo tada dal gol, bilo bi sve drugačije. Imao sam osjećaj da će pobijediti onaj ko prvi da gol'', rekao je Ferguson poslije ut.
''Mislim da je teren bio spor. To je kvalitetan teren, ali veoma spor. Mi volimo brže terene, što je možda više odgovaralo Citiju'', smatra on
'Utakmica u Newcastlu je najvažnija. Moramo da se oporavimo do utorka. Nema veze sa kim igramo, znamo da moramo da se popravimo i da vratimo pobjednički niz'', kaže Ferguson.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
- Bošnjanin_89
- Kontakt:
Drug, ne mozes sve svaliti na jednog igraca, jucer jednostavno nije bio nas dan i to je to. Optuzivati iskljucivo Kerika nije fer jer objektivno nije bio jedini koji je lose odigrao, hronoloski njegova greska nije bila prva okolnost koja je isla na ruku Citya, sjetimo se onih Berbatovih promasaja koji su nagovijestili nas los dan, da se razumijemo ne svaljujem krivicu ni na Berbatova nego samo zelim staviti do znanja da je cijela ekipa podbacila i da je neumjesno kriviti samo jednog igraca za losu igru cijele ekipe. Jbg ovo se moralo kad tad desiti, bolje i u kupu nego Premiershipu ili Ligi prvaka..Cartman je napisao/la:Kakav Berbatov, Scholes ili Ferguson. Jedini krivac je Michael Carrick.
ZAPAD JE NAJBOLJA OBMANA
Hahahaha.Ovo pod jedan ne stoji jer da je kojim slucajem United pobijedio ti bi napisao kako vasi igraci igraju srcem a Cityjevi su placenici.A sad kad ste izgubili to ko fol vama nis ne znaci mi se lozimo na utakmice.I uvijek tako imate opravdanje ako pobijedite onda pisete hvalospjeve o svom timu a ako izgubite to znaci da se neko lozi na vas.Po tebi bi trebalo da sve ekipe gube od Manutd kako bi pokazale da se ne loze na igru protiv "velikog" Manutd.Nadam se da ces imati priliku reci kako se Newcastle lozio na vas mada mislim da je titula vasa i da ce te to dobit.slani grad je napisao/la:citam ovdje dosta komentara da United nije pokazao neku volju za pobjedom i slicne nebuloze...pa dajte ljudi budite makar na minut realni...a realnost je sljedeca
1.city je zasluzeno prosao jer su se kao i ostali mali klubovi nalozili poput mladih majmuna da skinu skalp velikom United-u
2.United igra zavrsnicu na nekoliko frontova i ovakvi porazi su moguci u ritmovima srijeda-subota dok je ovo bio mec stoljeca za city..o ovome ce prepricavat bajke narednih 30 i kusur godina...al to je tako malerozna i kikserska ekipa da nije nemoguce da ih jedan Stoke odalami u finalu
3.United je u MANJE od 72 sata imao 2 preteske tekme gdje se prioritet stavio na onu od srijede...zbog svega...vaznosti,para,slave,velicine takmicenja,itd,itd...igraci su se vjerovatno dosta emotivno potrosili u srijedu jer su i to ljudi od krvi i mesa pa su danas izgledali nekako bezvoljno i nezainteresovano
4.i najbitnije...za onakva 2 mrtva neiskoristena zicera u par minuta u svijetu bubamare OBAVEZNO slijedi kazna..danas u vidu smijesne reakcije prvo VDS a zatim i kerika....ja sam odmah nakon promasaja berbatova sa 0.9 metara i to bukvalno praznog gola znao da ovo nece na dobro
no sta je tu je...nastavit dalje i probat dobit MOZDA najvazniju tekmu sezone za titulu prvaka i to vec u utorak...ako bi se pobijedio NEWCASTLE mislim da je to to sto se tice prvenstva...zivjeli uz GGMU,naravno
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
Staviti pod navodnike "velikog" Uniteda.E moje dete gde si do sada gledao fudbal.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Samo jedno na ovo mogu reci 08.09.1983 valjda ti je sad jasno....Hvala sto si me podmladio....Ne sporim velicinu kluba ali kad neki nece da priznaju kad izgube i traze izgovore za poraz onda mogu i ja staviti veliki pod navodnike.Devil je napisao/la:Staviti pod navodnike "velikog" Uniteda.E moje dete gde si do sada gledao fudbal.![]()
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
Okrecemo se Newcastleu, ono je sinoc bio ogroman udar. Izgubit od najveceg rivala u polufinalu kupa je fiasko, koliko god to neko htio umanjit sa prilikom da osvojimo Ligu Prvaka i Premiership, nema to veze sa jucerasnjom tekmom gdje smo podbacili kad je najvise trebalo. Ali sad se moraju igraci odma povratit. Samo se nadam da Berbatova nece opet uhvatit neka kriza. Ovo je drugi put da odigra katastrofalno na Wembleyu, ovako je bilo i protiv Evertona u polufinalu prije par godina. Ali tek smo u problemima ako sad izgubi samopouzdanje.
Ne znam kako ce sastavit vezni red u utorak bez Fletchera i Scholesa, ali nadam se da Carricka nece bit ni na klupi. Anderson ce sigurno bit u prvoj postavi, samo je pitanje je li previse napadacki igrat sa njim i Giggsom u sredini. Tako da ce na zalost ponovo Carrick morat igrat, jer nam je izbor na sredini terena katastrofalan vec nekoliko sezona. Glupost Rooneya nas je jos jednom skupo kostala, tako da je red da odigra vrlo dobro protiv Newcastlea. Vjerovatno pored Hernandeza.
Ne znam kako ce sastavit vezni red u utorak bez Fletchera i Scholesa, ali nadam se da Carricka nece bit ni na klupi. Anderson ce sigurno bit u prvoj postavi, samo je pitanje je li previse napadacki igrat sa njim i Giggsom u sredini. Tako da ce na zalost ponovo Carrick morat igrat, jer nam je izbor na sredini terena katastrofalan vec nekoliko sezona. Glupost Rooneya nas je jos jednom skupo kostala, tako da je red da odigra vrlo dobro protiv Newcastlea. Vjerovatno pored Hernandeza.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
dobro je, izgubili pa izgubili, pa opet ste u utrci za 2 kupa, LS i EPL, nije vam ni to dosta
Ma tako ti je to sezonu pocnemo sa zeljom za jednim trofejem (EPL) a na kraju zelimo 3 trofeja, EPL meni i vise nego dostaQUARESMA 18<<< je napisao/la:dobro je, izgubili pa izgubili, pa opet ste u utrci za 2 kupa, LS i EPL, nije vam ni to dosta

"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best
Tuzla - Grad koji volim!
Tuzla - Grad koji volim!
Upotpunosti se slazem!QUARESMA 18<<< je napisao/la:dobro je, izgubili pa izgubili, pa opet ste u utrci za 2 kupa, LS i EPL, nije vam ni to dosta
Izgubili smo jedan trofej ali smo u igri za ostala dva. Meni je EPL sasvim dovoljna i bit cu sretniji kao nikada ako uzmemo 19-tu titulu. Treba se sto prije okrenuti mecu sa Newcastleom.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Izgubili u polufinalu i sta fali! Opet ce City izgubit u finalu kakva su ekipa. Idemo dalje UCL i EPL............ 

- alan ford 26
- Kontakt:
Ma losa tekma, carrick katastrofa, misljenja sam da nije klasa za united, a ponasanje sholesa, legende uniteda je nedopustivo, zasto ono nije nikad uradio giggs, licno bi se zahvalio scholesu na kraju sezone jer on vise ne moze doprinijeti igri uniteda. Ispast od ekipe koje realno nema neku igru, kojoj liverpool utrpa 3 komada bez sale, ma bjezi........
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.