FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Kakva titula do kraja će biti borba za 2. mjesto. Sarajevo ima lagan raspored, ide Olimpiku i Drini. A mi nikad nismo lošije igrali.
FEDERER= KLOC
- Capt_Billy
- Kontakt:
Na netu sam naisao na informaciju da se prva utakmica finala kupa igra Aprila 28 (Cetvrtak), a ne Aprila 27 (Srijeda). Navodno je doslo do nove odgode mece radi El Classica i utakmica bi trebala poceti u 19.30h uz prenos na BHT!!
Moze li mi netko potvrditi ovo informaciju??? Hvala

VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
Teško je to, niko ne razmišlja hladne glave, svi poslije loše utakmice krenu sasipat šta im padne na pamet... treba vjerovati u titulu dok god ima nade, a euforija će se, zavisno od stanja na tabeli, ionako sama dignut, tu se ništa ne može uradit, takav nam je mentalitet... najvažnije je da igrači do kraja ostanu hladne glave, a mi ovdje možemo pričat šta god hoćemo, teško da ćemo šta promijeniti...elSaik je napisao/la:Nemojte molim vas. Na stranu ovi, u koje ću ubrojati i sebe, koji nisu odustali od titule ni nakon ŠIrokog Brijega, ali nemojte o tituli. Kad god pobijedimo počnete o tituli, a nakon što izgubimo onda je priča koja se proteže na 20 stranica kako smo levati, nesposobni, kako nismo ni zaslužili da je osvojimo ili, pak, kako je sve namješteno u korist Borca jer ove godine Srbi moraju osvojiti titulu. Držite se jedne priče makar mjesec dana! Nije valjda to toliko teško.
@Capt_Billy Tačno je da se igra u četvrtak, juče je na izvoru bila ta informacija...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
Da, tacno utakmica je u cetvrtak 28. Aprila !Capt_Billy je napisao/la:Na netu sam naisao na informaciju da se prva utakmica finala kupa igra Aprila 28 (Cetvrtak), a ne Aprila 27 (Srijeda). Navodno je doslo do nove odgode mece radi El Classica i utakmica bi trebala poceti u 19.30h uz prenos na BHT!!![]()
![]()
FKŽ !
- Capt_Billy
- Kontakt:
Hvala puno!!!TeaM87 je napisao/la:Da, tacno utakmica je u cetvrtak 28. Aprila !Capt_Billy je napisao/la:Na netu sam naisao na informaciju da se prva utakmica finala kupa igra Aprila 28 (Cetvrtak), a ne Aprila 27 (Srijeda). Navodno je doslo do nove odgode mece radi El Classica i utakmica bi trebala poceti u 19.30h uz prenos na BHT!!![]()
![]()
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
Upravo tako treba igrati do kraja i hladne glave.Tačno je da idemo u Banoviće ali stoji i da idemo u Zenicu i na noge komšijama .To su dvije tekme za koje je nemoguće predvidjeti ishod.Derbi je i nepoznanica i lutrija.Hawking je napisao/la:Teško je to, niko ne razmišlja hladne glave, svi poslije loše utakmice krenu sasipat šta im padne na pamet... treba vjerovati u titulu dok god ima nade, a euforija će se, zavisno od stanja na tabeli, ionako sama dignut, tu se ništa ne može uradit, takav nam je mentalitet... najvažnije je da igrači do kraja ostanu hladne glave, a mi ovdje možemo pričat šta god hoćemo, teško da ćemo šta promijeniti...elSaik je napisao/la:Nemojte molim vas. Na stranu ovi, u koje ću ubrojati i sebe, koji nisu odustali od titule ni nakon ŠIrokog Brijega, ali nemojte o tituli. Kad god pobijedimo počnete o tituli, a nakon što izgubimo onda je priča koja se proteže na 20 stranica kako smo levati, nesposobni, kako nismo ni zaslužili da je osvojimo ili, pak, kako je sve namješteno u korist Borca jer ove godine Srbi moraju osvojiti titulu. Držite se jedne priče makar mjesec dana! Nije valjda to toliko teško.
@Capt_Billy Tačno je da se igra u četvrtak, juče je na izvoru bila ta informacija...
O domaćim utakmicama ne želim ni da razmišljam jer bi se pobjede morale podrazumijevati koliko zbog drugog mjesta i dostojanstva toliko i zbog pritiska na Borac,jer kako neko reče nek crkavaju do samog kraja ako žele titulu
I jos jedna činjenica da smo jedina ekipa iz vrha tabele koja gura na dva fronta
Izgleda da je Sef skontao solidan sistem u gostima i tu smo u ovoj polusezoni posebno napredovali,bez obzira sto je ovo gostovanje bilo kod realno mnogo slabijeg protivnika,odlika velikih ekipa je da se takve utakmice uvijek dobijaju...raduje me ova pobjeda,ona je bila itekako potrebna,kako za pojedince u ekipi tako i za psihicku stabilnost koja je neophodna za predstojece susrete...Zaista me jos vise raduje povratak pojedinih igraca i sada djelujemo nekako kompletnije,po meni i sigurnije...Bogicevic je veliko pojacanje pred nastavak,plasio sam se njegove reakcije na terenu,jer je povreda bila teska,ko se iole bavio sportom zna kako je to pola-pola za eventualni povratak..pravi je potez bio sto mu je dato dosta vremena i sto je on sve spremniji i evo odigrao je svoju prvu utakmicu,kako cujem odlicno...to je dodatna velika sigurnost u odbrani...Nijema isto kao dobro osvjezenje ekipi,imali smo samo dva stopera koja su izgledali nekako umorno i gotovo neuigrano,tacno se nije znalo ko je od njih dvojice komandant,pa onda nije bio nijedan,sa Bogicevicem se to konacno zna,Nijema moze izgleda dobro da se ukomponuje u ekipu i odjednom preko noci imamo cetiri stopera...mislim da je ovo prva utakmica u kojoj Savic nije igrao od prve minute,mislim i da je bilo krajnje vrijeme za takav potez,izgleda umorno,izgubljeno i neka ga malo na klupi...potez sa Zebom da ne igra u gostima,za sada pali...Culum,ovakav kako je igrao u zadnjih par utakmica u prosloj polusezoni i sada u par utakmica je jako potreban ovoj ekipi,mislim da je njegov kvalitet neupitan u odnosu na igracke kvalitete Svrake i Savica,neka nastavi ovako...Jos uvijek cekam na Stanceskog,dobija stidljivu minutazu,a za ono malo vremena koliko sam ga vidio na terenu,on po meni definitivno ima itekako mjesta u ekipi,sta je razlog ovako male minutaze fakat ne znam,neuporediv mi je kvalitetom sa Jamakom npr. a moze odigrati na tom mjestu kao i ovaj...
Sve u svemu dobro je ovo,ohrabrenje kakvo takvo,ne trebamo misliti o tituli,trebamo sada pametnije,ici kolo po kolo,i probati dobiti najveci moguci broj bodova...ako vratimo psihu sa susretima na grbavici,mozemo do kraja mnogo toga postici.
Sve u svemu dobro je ovo,ohrabrenje kakvo takvo,ne trebamo misliti o tituli,trebamo sada pametnije,ici kolo po kolo,i probati dobiti najveci moguci broj bodova...ako vratimo psihu sa susretima na grbavici,mozemo do kraja mnogo toga postici.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
Vjeruj mi da je Svraka naš najbolji igrač u ovoj polusezoni, to je i Amar rekao jer Svraka nema mnogo oscilacija u igri i mislim da su on i Ćulum možda i najbolje rješenje za te pozicije zadnjeg veznog,ali ne treba otpisati ni Savića koji je ioako je pao u formi zabio nekoliko važnih golova.A plus još i Stančeski, Zola, Perak.Znači imamo slatke muke što se tiče zadnjeg veznogboccaccio je napisao/la:Izgleda da je Sef skontao solidan sistem u gostima i tu smo u ovoj polusezoni posebno napredovali,bez obzira sto je ovo gostovanje bilo kod realno mnogo slabijeg protivnika,odlika velikih ekipa je da se takve utakmice uvijek dobijaju...raduje me ova pobjeda,ona je bila itekako potrebna,kako za pojedince u ekipi tako i za psihicku stabilnost koja je neophodna za predstojece susrete...Zaista me jos vise raduje povratak pojedinih igraca i sada djelujemo nekako kompletnije,po meni i sigurnije...Bogicevic je veliko pojacanje pred nastavak,plasio sam se njegove reakcije na terenu,jer je povreda bila teska,ko se iole bavio sportom zna kako je to pola-pola za eventualni povratak..pravi je potez bio sto mu je dato dosta vremena i sto je on sve spremniji i evo odigrao je svoju prvu utakmicu,kako cujem odlicno...to je dodatna velika sigurnost u odbrani...Nijema isto kao dobro osvjezenje ekipi,imali smo samo dva stopera koja su izgledali nekako umorno i gotovo neuigrano,tacno se nije znalo ko je od njih dvojice komandant,pa onda nije bio nijedan,sa Bogicevicem se to konacno zna,Nijema moze izgleda dobro da se ukomponuje u ekipu i odjednom preko noci imamo cetiri stopera...mislim da je ovo prva utakmica u kojoj Savic nije igrao od prve minute,mislim i da je bilo krajnje vrijeme za takav potez,izgleda umorno,izgubljeno i neka ga malo na klupi...potez sa Zebom da ne igra u gostima,za sada pali...Culum,ovakav kako je igrao u zadnjih par utakmica u prosloj polusezoni i sada u par utakmica je jako potreban ovoj ekipi,mislim da je njegov kvalitet neupitan u odnosu na igracke kvalitete Svrake i Savica,neka nastavi ovako...Jos uvijek cekam na Stanceskog,dobija stidljivu minutazu,a za ono malo vremena koliko sam ga vidio na terenu,on po meni definitivno ima itekako mjesta u ekipi,sta je razlog ovako male minutaze fakat ne znam,neuporediv mi je kvalitetom sa Jamakom npr. a moze odigrati na tom mjestu kao i ovaj...

G R B A V I C A 2
Baby je napisao/la:Vjeruj mi da je Svraka naš najbolji igrač u ovoj polusezoni, to je i Amar rekao jer Svraka nema mnogo oscilacija u igri i mislim da su on i Ćulum možda i najbolje rješenje za te pozicije zadnjeg veznog,ali ne treba otpisati ni Savića koji je ioako je pao u formi zabio nekoliko važnih golova.A plus još i Stančeski, Zola, Perak.Znači imamo slatke muke što se tiče zadnjeg veznogboccaccio je napisao/la:Izgleda da je Sef skontao solidan sistem u gostima i tu smo u ovoj polusezoni posebno napredovali,bez obzira sto je ovo gostovanje bilo kod realno mnogo slabijeg protivnika,odlika velikih ekipa je da se takve utakmice uvijek dobijaju...raduje me ova pobjeda,ona je bila itekako potrebna,kako za pojedince u ekipi tako i za psihicku stabilnost koja je neophodna za predstojece susrete...Zaista me jos vise raduje povratak pojedinih igraca i sada djelujemo nekako kompletnije,po meni i sigurnije...Bogicevic je veliko pojacanje pred nastavak,plasio sam se njegove reakcije na terenu,jer je povreda bila teska,ko se iole bavio sportom zna kako je to pola-pola za eventualni povratak..pravi je potez bio sto mu je dato dosta vremena i sto je on sve spremniji i evo odigrao je svoju prvu utakmicu,kako cujem odlicno...to je dodatna velika sigurnost u odbrani...Nijema isto kao dobro osvjezenje ekipi,imali smo samo dva stopera koja su izgledali nekako umorno i gotovo neuigrano,tacno se nije znalo ko je od njih dvojice komandant,pa onda nije bio nijedan,sa Bogicevicem se to konacno zna,Nijema moze izgleda dobro da se ukomponuje u ekipu i odjednom preko noci imamo cetiri stopera...mislim da je ovo prva utakmica u kojoj Savic nije igrao od prve minute,mislim i da je bilo krajnje vrijeme za takav potez,izgleda umorno,izgubljeno i neka ga malo na klupi...potez sa Zebom da ne igra u gostima,za sada pali...Culum,ovakav kako je igrao u zadnjih par utakmica u prosloj polusezoni i sada u par utakmica je jako potreban ovoj ekipi,mislim da je njegov kvalitet neupitan u odnosu na igracke kvalitete Svrake i Savica,neka nastavi ovako...Jos uvijek cekam na Stanceskog,dobija stidljivu minutazu,a za ono malo vremena koliko sam ga vidio na terenu,on po meni definitivno ima itekako mjesta u ekipi,sta je razlog ovako male minutaze fakat ne znam,neuporediv mi je kvalitetom sa Jamakom npr. a moze odigrati na tom mjestu kao i ovaj...
gledajuci nase utakmice na sve nam je vezni red licio sem na slatke muke... ne znam jesam li vidio 5 pasova zadnji vezni-zeba...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Zao mi kad ne igra Stančeski, ali žao mi i kad ne igra Ćulum ili Svraka.Baby je napisao/la:Vjeruj mi da je Svraka naš najbolji igrač u ovoj polusezoni, to je i Amar rekao jer Svraka nema mnogo oscilacija u igri i mislim da su on i Ćulum možda i najbolje rješenje za te pozicije zadnjeg veznog,ali ne treba otpisati ni Savića koji je ioako je pao u formi zabio nekoliko važnih golova.A plus još i Stančeski, Zola, Perak.Znači imamo slatke muke što se tiče zadnjeg veznogboccaccio je napisao/la:Izgleda da je Sef skontao solidan sistem u gostima i tu smo u ovoj polusezoni posebno napredovali,bez obzira sto je ovo gostovanje bilo kod realno mnogo slabijeg protivnika,odlika velikih ekipa je da se takve utakmice uvijek dobijaju...raduje me ova pobjeda,ona je bila itekako potrebna,kako za pojedince u ekipi tako i za psihicku stabilnost koja je neophodna za predstojece susrete...Zaista me jos vise raduje povratak pojedinih igraca i sada djelujemo nekako kompletnije,po meni i sigurnije...Bogicevic je veliko pojacanje pred nastavak,plasio sam se njegove reakcije na terenu,jer je povreda bila teska,ko se iole bavio sportom zna kako je to pola-pola za eventualni povratak..pravi je potez bio sto mu je dato dosta vremena i sto je on sve spremniji i evo odigrao je svoju prvu utakmicu,kako cujem odlicno...to je dodatna velika sigurnost u odbrani...Nijema isto kao dobro osvjezenje ekipi,imali smo samo dva stopera koja su izgledali nekako umorno i gotovo neuigrano,tacno se nije znalo ko je od njih dvojice komandant,pa onda nije bio nijedan,sa Bogicevicem se to konacno zna,Nijema moze izgleda dobro da se ukomponuje u ekipu i odjednom preko noci imamo cetiri stopera...mislim da je ovo prva utakmica u kojoj Savic nije igrao od prve minute,mislim i da je bilo krajnje vrijeme za takav potez,izgleda umorno,izgubljeno i neka ga malo na klupi...potez sa Zebom da ne igra u gostima,za sada pali...Culum,ovakav kako je igrao u zadnjih par utakmica u prosloj polusezoni i sada u par utakmica je jako potreban ovoj ekipi,mislim da je njegov kvalitet neupitan u odnosu na igracke kvalitete Svrake i Savica,neka nastavi ovako...Jos uvijek cekam na Stanceskog,dobija stidljivu minutazu,a za ono malo vremena koliko sam ga vidio na terenu,on po meni definitivno ima itekako mjesta u ekipi,sta je razlog ovako male minutaze fakat ne znam,neuporediv mi je kvalitetom sa Jamakom npr. a moze odigrati na tom mjestu kao i ovaj...

vala bio bi red da i ovaj Borac vise izgubi,ako nista valjda ce svirat neki penal za SVINJSKI ko i uvjek 

19==FCZ==21.
Ko rano rani, sam u nju pada !!
nastavi se ti nadat i sanjat ko sto ti i tako slicni sanjate ima jedno godina danagavran je napisao/la:danas će Lazo da proradi.konačno!! 0:1 Gerhard 0:2,3,4 LP, i na kraju 0:5 ZZ(11M) hajde LAZAREEEEEE

19==FCZ==21.
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
dzaba i da padne, mi smo svoje propustili protiv slobode i sirokoglazio je napisao/la:vala bio bi red da i ovaj Borac vise izgubi,ako nista valjda ce svirat neki penal za SVINJSKI ko i uvjek
Za zivot cijeli!
ma znam jarane al et haj ono da bar pratim statisku dok ima i teoretske sanse da se nadam iako je 99% sve jasnoThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:dzaba i da padne, mi smo svoje propustili protiv slobode i sirokoglazio je napisao/la:vala bio bi red da i ovaj Borac vise izgubi,ako nista valjda ce svirat neki penal za SVINJSKI ko i uvjek

...........ZA ŽIVOT CIJELI=FCŽ 1921.=..........
ko rano rani sam u nju pada.
ko rano rani sam u nju pada.
- Rigorozni_Džo
- Kontakt:
Ma ti sa konama idi oni su jos u igri,i navijacu su im coolThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:dzaba i da padne, mi smo svoje propustili protiv slobode i sirokoglazio je napisao/la:vala bio bi red da i ovaj Borac vise izgubi,ako nista valjda ce svirat neki penal za SVINJSKI ko i uvjek

Joint Union
Mi smo došli najavljeno. Ono što su nama rekli u Potočarima, čovjek koji radi tamo(a nije čuvar), ja sam prenio.Nantess je napisao/la:Za navijace nisi u pravu, za igrace ne znam...ellaxaz je napisao/la:Za svaku pohvalu.banovan je napisao/la: Na putu do Zvornika smo otišli u memorijalni centar u Potočarima. Obišli malo. Jedina smo navijačka skupina koja je to uradila. Isto tako su naši igrači jedini to uradili
Samo sto to nisu stvari koje se trebaju javno govoriti...
Ne treba nikome taj vid reklame...
Gdje si vidio da se hvalim. Forum je mjesto gdje se ljudi informišu o xy stvari. Samo sam prenio informacije.
Pozdrav
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
kakve veze oni imaju sad trenutno sa ovom raspravom ?Rigorozni_Džo je napisao/la:Ma ti sa konama idi oni su jos u igri,i navijacu su im coolThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:dzaba i da padne, mi smo svoje propustili protiv slobode i sirokoglazio je napisao/la:vala bio bi red da i ovaj Borac vise izgubi,ako nista valjda ce svirat neki penal za SVINJSKI ko i uvjek
kad dodju da se raspravljaju, onda ces govoriti kompleks prema nama, vazda dolaze na nasu temu i te pizdarije
pogledaj malo stvari realno, bolje ces proci u zivotu, vjeruj mi

Za zivot cijeli!
De ba sta naprica, Zeba samo moze igrati protiv Travnika, Drine i slicnih ekipa. Svraka ne moze lopte na pet metara dodat, Savic i Culum osciliraju previse, jednostavno mi ove sezone nemamo igraca koji ce povuc ekipu, k'o sto smo prosle sezone imali SAmira Bekrica, a osim kvalitetnog veznog nemamo ni napadaca, jedina nasa utakmica ove sezone u kojoj smo licili na ekipu od prosle godine bila je ona protiv Borca u kupu kad smo ih razvalili, mozete vi pricati sta hoce i napadat one koji kriticki pisu, ali mi ove godine nemamo ekipe, jednostavno Amar od njih izvlaci maksimum, nama bilo koja jaca ekipa moze uzeti bod ili tri na grbavici, vratite se malo pa cete vidjeti.nick je napisao/la:Baby je napisao/la:Vjeruj mi da je Svraka naš najbolji igrač u ovoj polusezoni, to je i Amar rekao jer Svraka nema mnogo oscilacija u igri i mislim da su on i Ćulum možda i najbolje rješenje za te pozicije zadnjeg veznog,ali ne treba otpisati ni Savića koji je ioako je pao u formi zabio nekoliko važnih golova.A plus još i Stančeski, Zola, Perak.Znači imamo slatke muke što se tiče zadnjeg veznogboccaccio je napisao/la:Izgleda da je Sef skontao solidan sistem u gostima i tu smo u ovoj polusezoni posebno napredovali,bez obzira sto je ovo gostovanje bilo kod realno mnogo slabijeg protivnika,odlika velikih ekipa je da se takve utakmice uvijek dobijaju...raduje me ova pobjeda,ona je bila itekako potrebna,kako za pojedince u ekipi tako i za psihicku stabilnost koja je neophodna za predstojece susrete...Zaista me jos vise raduje povratak pojedinih igraca i sada djelujemo nekako kompletnije,po meni i sigurnije...Bogicevic je veliko pojacanje pred nastavak,plasio sam se njegove reakcije na terenu,jer je povreda bila teska,ko se iole bavio sportom zna kako je to pola-pola za eventualni povratak..pravi je potez bio sto mu je dato dosta vremena i sto je on sve spremniji i evo odigrao je svoju prvu utakmicu,kako cujem odlicno...to je dodatna velika sigurnost u odbrani...Nijema isto kao dobro osvjezenje ekipi,imali smo samo dva stopera koja su izgledali nekako umorno i gotovo neuigrano,tacno se nije znalo ko je od njih dvojice komandant,pa onda nije bio nijedan,sa Bogicevicem se to konacno zna,Nijema moze izgleda dobro da se ukomponuje u ekipu i odjednom preko noci imamo cetiri stopera...mislim da je ovo prva utakmica u kojoj Savic nije igrao od prve minute,mislim i da je bilo krajnje vrijeme za takav potez,izgleda umorno,izgubljeno i neka ga malo na klupi...potez sa Zebom da ne igra u gostima,za sada pali...Culum,ovakav kako je igrao u zadnjih par utakmica u prosloj polusezoni i sada u par utakmica je jako potreban ovoj ekipi,mislim da je njegov kvalitet neupitan u odnosu na igracke kvalitete Svrake i Savica,neka nastavi ovako...Jos uvijek cekam na Stanceskog,dobija stidljivu minutazu,a za ono malo vremena koliko sam ga vidio na terenu,on po meni definitivno ima itekako mjesta u ekipi,sta je razlog ovako male minutaze fakat ne znam,neuporediv mi je kvalitetom sa Jamakom npr. a moze odigrati na tom mjestu kao i ovaj...
gledajuci nase utakmice na sve nam je vezni red licio sem na slatke muke... ne znam jesam li vidio 5 pasova zadnji vezni-zeba...
Ma pusti ba ovo, sad bi trebalo da se ovde objašnjavamo šta znači najavljeno a šta nenajavljeno, šta formalno i neformalno, šta je reklamiranje, šta promocija, šta oglašavanje.banovan je napisao/la:Mi smo došli najavljeno. Ono što su nama rekli u Potočarima, čovjek koji radi tamo(a nije čuvar), ja sam prenio.Nantess je napisao/la: Za navijace nisi u pravu, za igrace ne znam...
Samo sto to nisu stvari koje se trebaju javno govoriti...
Ne treba nikome taj vid reklame...
Gdje si vidio da se hvalim. Forum je mjesto gdje se ljudi informišu o xy stvari. Samo sam prenio informacije.
Pozdrav
Čovjek tako rakao, ti napisao i kraj priče.

"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
Vremeplov 17. 04. 1955. - 17. 04. 2011.
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/vr ... april-2011
FELJTON deset veličanstvenih: Enver Hadžiabdić
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/fe ... nstvenih-5
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/vr ... april-2011
FELJTON deset veličanstvenih: Enver Hadžiabdić
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/fe ... nstvenih-5
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
Trenutno korisnika/ca: Hrammm1921, Levin, Lokomotifa, WeekendOffender i 41 gost.