Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Nestvaran pad Sinnera. 
Zadnja izmjena: Tekashi, dana/u 08 jun 2025, 19:51, ukupno mijenjano 1 put.
Kakva je ovo šampionska glava. Još 4 gema majstore.
Na osnovu cega? I za Novaka se govorili nece preci 10GS titula dok je jos bio 2-3 godine stariji nego je Sinner sada.
Ne potcjenjujte lika koji istim tim Novakom pod brise.
-
- Kontakt:
Smiješno ga poredit s Novakom. Naučio je da prangija s osnovne i jako dobro i konstantno to radi ali nema Novakovu:
-psihu
-fizikalije (brzinu, staminu)
-touch (lob, drop shot)
-spretnost (sposobnost da nađe rješenje za svaku situaciju/nezgodnu lopticu)
-X drugih stvari
Covjek navalio porediti ovog sa daleko najboljim teniserom svih vremena i to u trenucima dok nam ovaj priredjuje ponajveci choke u historiji tenisa. Da bog sacuva. Bas nije trenutak.
Cuj brise pod sa penzionerom.
Cuj brise pod sa penzionerom.

- baboedindzeko09
- Kontakt:
Džaba mu i da okrene ovo do kraja i osvoji 10 ovakvih još kad je prodao meč Novaku na OI kad je bilo najpotrebnije da pobijedi.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
-
- Kontakt:
Novak nije najveci ikada. Ne pisi nebuloze.

A pogotovo nije "daleko najveći ikada".

Zadnja izmjena: galia95, dana/u 08 jun 2025, 20:00, ukupno mijenjano 1 put.
Nije mu on kriv sto ima 38 godina.Mozda da ga pusti 0:2 prije mecha da budu egal?Mogli je napisao/la: ↑08 jun 2025, 19:48Jeste upgrade. Novaxa od 38 godina.JoeBleck je napisao/la: ↑08 jun 2025, 19:43Kad ih mjeris po udarcima i kvalitetu sa oba krila,Sinner je upgrade verzija Novaka.Ne znam sta je sramota tu reci.Frajer lupa sa obe strane sve moguce uglove i lakocu ima.Momak ima vec 3 GS titule,ne sjecam se da je Novak u njegovim godinama bio mentalna gromada,tad je batine dobijao od Nadala gdje god je krenuo.Ne treba podcjenjivati Sinnera i ono sto je uradio vec do sada u karijeri.Mentalno je mnogo napredovao,desavalo se i vecim od njega da se stegnu do kraja,da ne dajem primjere…![]()
Udaracki je upgrade i Novaka iz primea.Nije naravno glavom taj nivo,ali ima predispozicije i na tom polja da napreduje.
Ovdje se previse pljuju novi narastaji a zaboravlja se da je isti taj Novak u dobi Jannicka bio vecinom metla i mental midget koji je dobijene mecheve protiv Nadala znao gubiti,plakati na pressicama a biti krpa Nadalu.
Gledamo duel dva najveca talenta nove generacije,nije jos uvijek to aura ranije generacije ali imaju godina i godina da istu izgrade ili nadmase.Nisu ni dueli Nadala i Novaka sa 22 godine bili epskih razmjera.
Vrijeme je pred njima.
Nadam se da ce jos neko uletiti i biti dio grupe ovih momaka.
-
- Kontakt:
Ovaj komentator je digao debilizam na više nivo. Sutra će u marketu da priča kasirki koliko je Novak finala igrao.
- JayCatwright
- Kontakt:
JoeBleck i recency bias lol
Uh uh uhh
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Bojim se da ne stavi sta u napitak sada i dobije novu energiju. 

Nesto je nervozan,ne radi ga.
-
- Kontakt:
Sinner mi je bio drag teniser , kad se pojavio, onako krakat , ko bambi na ledu, odlican servis, fino razmisljanje...
Mislio sam, evo konacno nekog ko je iskocio iznenada u vrh tenisa sa svim predispozicijama da bude NO1...
Medjutim, jednostavno mi se sve ovo oko njega smucilo...
Ovakva protekcija je nezabiljezena u svijetu sport, covjek je devalvirao tenis...
Jedan Pogba, fudbaler dobije cetiri godine zabrane u fudbalu uz isto objasnjenje "nisam znao", eto prepolovili su mu pa ga nije bilo dvije, a i sama Serena je to najbolje rekla, da ne ponavljam...
Zato, Vamos Carlitos
Mislio sam, evo konacno nekog ko je iskocio iznenada u vrh tenisa sa svim predispozicijama da bude NO1...
Medjutim, jednostavno mi se sve ovo oko njega smucilo...
Ovakva protekcija je nezabiljezena u svijetu sport, covjek je devalvirao tenis...
Jedan Pogba, fudbaler dobije cetiri godine zabrane u fudbalu uz isto objasnjenje "nisam znao", eto prepolovili su mu pa ga nije bilo dvije, a i sama Serena je to najbolje rekla, da ne ponavljam...
Zato, Vamos Carlitos
Odjednom je sve poceo da pogadja
- superFrankie
- Kontakt:
A dan ga yebo vise oscilirajuci
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.