Serie A
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Jbo ga Vlahović i Cambiaso. Čim sam pročitao da nam je on ponovno trener pitao sam se koje debile će tražiti da mu dovedu.
Il Club più titolato al mondo!
Cija je muka trenutno veca, vasa ili nasa? Mogu nam se i Juventini pridruzit ako zele

Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Jedina je utjeha što smo svi u ****
Modric zna da jedino mi imamo 7 dana izmedju utakmica, zato odlucio sa dodje 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Pa ne mozemo opet, zar nismo bili jedno., sad Napoli. Pa kad bi mi opet onda ta opaska nema smisla, ne moze svake godine biti najgori ikad

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Zašto ne bi mogao ako kvalitet takmičenja padne na još niže grane, konkurencija bude nikad lošija i umjesto najbolja osvoji, da se tako izrazimo, najmanje loša ekipa? Ha ya, uvijek može gore. Fakat ne razumijem te izjave da je svaki prvak isti, kako će bit isti Spalettijev Napoli i Conteov, jedan osvojio titulu uvjerljivo 10 kola prije kraja (i još u CL došli do 1/4) a drugi se jedva iščupao tek u zadnjoj utakmici (a CL nisu ni igrali), i po tebi su isti prvaci?
Kad smo kod toga naredne sezone očekujem da će sve velike ekipe biti gora od gore, pa ko zna možda Chivuov Inter nadmaši Napolija pa bude najgori prvak ikad sa 15 remija koliko očekujem da ćemo imat sa njim

"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Nego de ti nama reci jesu vasi odmorili, hocel odmorni na klupsko?
- JayCatwright
- Kontakt:
Inter odbio trener Coma
Najgori finalista u historiji lige prvaka
novi Calciopoli u najavi, najbolja pojačanja Sučić i neki Henrique, kakav raspad kluba, naredne sezone borba za konferenciju

Najgori finalista u historiji lige prvaka

novi Calciopoli u najavi, najbolja pojačanja Sučić i neki Henrique, kakav raspad kluba, naredne sezone borba za konferenciju

- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Prestani Allaha ti dragog, titula je titula kumeBiscione je napisao/la: ↑05 jun 2025, 21:51Zašto ne bi mogao ako kvalitet takmičenja padne na još niže grane, konkurencija bude nikad lošija i umjesto najbolja osvoji, da se tako izrazimo, najmanje loša ekipa? Ha ya, uvijek može gore. Fakat ne razumijem te izjave da je svaki prvak isti, kako će bit isti Spalettijev Napoli i Conteov, jedan osvojio titulu uvjerljivo 10 kola prije kraja (i još u CL došli do 1/4) a drugi se jedva iščupao tek u zadnjoj utakmici (a CL nisu ni igrali), i po tebi su isti prvaci?
Kad smo kod toga naredne sezone očekujem da će sve velike ekipe biti gora od gore, pa ko zna možda Chivuov Inter nadmaši Napolija pa bude najgori prvak ikad sa 15 remija koliko očekujem da ćemo imat sa njim. Srećom onaj smrdo Gasperini napustio Atalantu a bilo bi mu otvoreno da konačno osvoji.
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Za onolike milione što zarađuju trebali bi igrati svaki dan, kakav crni odmor. Barem tako moja nana kaže a izgleda nije jedina što tako razmišlja

"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Ja shvatam da je Jurić bio asistent Gasperiniju i da bi na papiru mogao nastaviti njegovu "igru" u Atalanti, ali nakon ovako dva očajna izleta u Romi i Southamptonu, prosto je nevjerovatno da će preuzeti jednu tako potentnu ekipu.
Chivu nije loša opcija kad malo bolje razmislim, jer je izvjesno da Inter ide u neki omanji rebuilding, a to je sigurno čovjek koji u dušu zna svakog njihovog mladog igrača, moglo bi to čak i izgledati dobro, žao mi je što nisu probali sa Fariolijem.
Baroni preuzeo Torino, potpuno random potez, a i Cagliari je promijenio trenera.
Baš nas čeka zanimljiva sezona, moglo bi biti iznenađenja...
Chivu nije loša opcija kad malo bolje razmislim, jer je izvjesno da Inter ide u neki omanji rebuilding, a to je sigurno čovjek koji u dušu zna svakog njihovog mladog igrača, moglo bi to čak i izgledati dobro, žao mi je što nisu probali sa Fariolijem.
Baroni preuzeo Torino, potpuno random potez, a i Cagliari je promijenio trenera.
Baš nas čeka zanimljiva sezona, moglo bi biti iznenađenja...
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Ode Atalanta u drugu ligu sa ovim parmakom Jurićem, nema goreg trenera na dunjaluku
MANIJACI JUG 1987
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Obrnula se situacija, sad svi konkurenti imaju boljeg trenera od nas.
Smijemo se u Tudoru 
Daj da ti pomognem:
Social Media or Entertainment Usage
Some phrases like:
"Laughing in rich" or "laughing in broke"
These mimic phrases like "crying in broke," used sarcastically to denote one's financial state.
Example: "I may be broke, but at least I have avocado toast. Laughing in broke."
"Laughing in [Language]" Internet Meme Format
"Laughing in Spanish", "Laughing in French", etc.
Internet meme style that implies laughing with a cultural flavor or stereotype.
Often playful or ironic.
Example: "She tripped over nothing—laughing in French."
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Nemoj mi pomagati bgt, yebe tebe to IN, vidim da si prebukvalno shvatio tu frazu.