English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Ipak ubise glavnog lika prije pocetka trece sezone
Don't believe the hype.
- JayCatwright
- Kontakt:
Ocekivan i dobar potez Tottenhama, ovo je United morao sa ETH nakon slucajnog osvajanja FA kupa
A jes ih natego Auschwirtz samo 22m€ bez bonusa će zarađivat, kako će puknut svlačionica od ljubomore 

Ne nego ste vi navijaci Bayerna ljubomorni kaj Wirtz nece potpisat za vas i sad budete mu pratili svaki krivi pogled da nesto likujete, a istina je da bi guzica dali da dodje u Bayern
ARSENAL4ever
Tottenham je očito ambciozan klub jer loš plasman u ligi nije mogao popraviti ni osvajanje EL.
Dok npr Artetu ne mogu otjerati ni motikom čuvaju ga kao da je osvojio triple.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
al prvi reporti bili kae igraće za 11-12 miliona ovo ono razvoj karijere, pa nije papa Wirtz budala 

Za Angeov fudbal i jeste neki scenario gdje je on Celtic a ostatak lige škotski balvani pa da igra sa zadnjom linijom u petercu protivnika. Kul trener, ali meni je njegova filozofija neozbiljna.JayCatwright je napisao/la: ↑06 jun 2025, 18:03Ocekivan i dobar potez Tottenhama, ovo je United morao sa ETH nakon slucajnog osvajanja FA kupa
Znaci drugo mjesto u epl i polufinale CL je los razultat za Arsenal?
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- superFrankie
- Kontakt:
Ma ne znam sta bih ti rekao za to ambiciozan. Napokon osvojis neki ozbiljan trofej nakon toliko godina, igraci ga gotive i das mu nogu. Rezultat je bio uzasan u ligi, ali su imali bas ogromnih problema sa ozljedama. Po meni je zasluzio da vodi ekipu i naredne sezone
Vala nije mal iznos u pitanju.

Florian Wirtz is set to cost Liverpool approximately €150 million in transfer fees and approximately £325,000 to £360,000 per week salary
Teško mi je povjerovati da će imati veću platu od Virgila.
-
- Kontakt:
Ma koga briga realno, ako bude flop biće i milion skup za njega iz perspektive kluba tako da...
- JayCatwright
- Kontakt:
Najveci svjetski talenat, tako da je sića u pitanju. Ko je bavarskoj sirotinji kriv sto je platila Kanea sa jednom godinom ugovora u trenutku kada je imao 30 godina 100 miliona.
Hoće li se plata računati u transfer kao kod Erlinga?
Ide Wirtz na 200mil
Sreća pa ima para od prodaje Coutinha. Net spend +
Ide Wirtz na 200mil
Sreća pa ima para od prodaje Coutinha. Net spend +
4-IN-A-ROW
Problem kod Barselone nije bio toliko za transfer obeštećenja koliko je bio za nenormalne plate koje su davali skoro svim igracima + izgradnja stadiona. Ako je iko na tom putu onda je to United.Saurman je napisao/la: ↑05 jun 2025, 09:08To je negdje odprilike i realna cijena.Počeo sam sumnjati u njega čim se prepao konkurecnije u Bayernu što pokazuje jednu dozu nesigurnosti u sebe.
Tako su pričali fanovi Barcelone dok klub nije došao na rub bankrota i nabio dug 1.3 milijarde pa sad iznajmljuju stadion za svadbe i sahrane.
Liverpul daje puno paznje platnim strukturama i balansu i mislim da tu nece biti problema. Salah i VVD kad su potpisali produzenje koliko znam nisu dobili previse povecane iznose. A racuna se svakako da ce se dosta plate osloboditi kada odu Nunez i ostala ekipa. Jedan dio je vec oslobođen odlaskom Trenta a Kerkez i Frimpong sigurno nece odma imati istu platu kao on. I generalno Liverpul nikada nije davao ogromne plate na nivou City-a tako da nema zime jer bi Wirtz mogao biti jedini. Sto je ok obzirom da se radi o izuzetnom igracu.
Ta prica oko Wirtza i nekog "straha" je vec prezvakana. Liverpul mu je predstavio ozbiljniji projekt i komplet analizu njegovog razvoja (jos kad je u mlađim kategorijama) pa sve do toga gdje ga vide u Slotovom sistemu. I naravno vrhunsku infrastrukturu koju je mogao vidjeti kada je igrao protiv Liverpool-a u LP. Bayern je ispao neozbiljan i prepotentan sto se moglo vidjeti Ulijevim izjavama prije nego sto je bilo sta dogovoreno i izgubili su ga jer su mislili da imaju monopol nad Njemackim talentima. Niti je bio impresioniran sa Kompanijevom prezentacijom gdje ga vidi u Bajernu. To sto Bajern nije kako treba docarao Wirtzu gdje ga vide zajedno sa Musialom i Oliseom je problem Bajerna a ne Wirtzov strah. Sasvim je legitimno odbiti klub radi toga jer ti ne daju poziciju u kojoj se osjecas najbolje i da ces dati najbolje rezultate. Tu poziciju okupira Musiala i ocigledno je da bi tu eventualno doslo do nekog konflikta ili toga da neko od njih ne igra na svojoj prirodnoj poziciji
I Bayern i arapi bili spremni dati Wirtzu koliko hoće i šta hoće, pa sad kad je izabrao odjednom ne valja i preskup 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Sasvim opravdana odluka da se Mate otpusti. Smijesno je bilo i misliti da ce spasiti kup takmicenje gdje je u polufinalu igrao protiv nekog Glimta za kojeg vecina nije ni cula. A u finalu bunkerisao protiv ocajnog Uniteda i nekako se provukao.
Do sada svi rade odlican posao osim Arsenala i Chelsea koji su postali cirkus klubovi.
Do sada svi rade odlican posao osim Arsenala i Chelsea koji su postali cirkus klubovi.

Idioti
Trenutno korisnika/ca: Faraon iz Visokog, JackW, Lecler i 12 gostiju.