Esmir Bajraktarević
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Esmir Bajraktarević
Jesu lukavi i Sergej i Zlatan, stari lisci.. potpuno novu taktiku i nacin rada i odnosa s javnoscu su uveli i to bas onakav kakav jedino ima smisla u ovakvom podneblju.
Prevelike rotacije, nelogicni potezi, konstantno izazivanje situacije, nezadovoljstva kod nekih igraca i tako ih vrti u krug ali ipak ne dozvoljava da situacija eskalira i uvijek igra po "rubu" tek da ne potone...to bi im\nam moglo donijeti rezultat koliko god nelogicno činilo se.
Jedino gdje grijese i pretjeruju za sad je to što ne znaju objasniti Tahiru kako treba da igra ako zeli da uspije kao fudbaler i to što ni po koju cijenu Esmira ne bi trebali izostavljati, ne što je dobar već što mu treba na psiholoskom segmentu da osjeti da ima povjerenje i kao takav kakv je sada i što je jedini nas igrac koji ima potreban vic za igru.
Vjerujem da ce i to brzo naizgled izgladiti ali opet nece to biti to kako svi budemo mislili da jeste.
Prevelike rotacije, nelogicni potezi, konstantno izazivanje situacije, nezadovoljstva kod nekih igraca i tako ih vrti u krug ali ipak ne dozvoljava da situacija eskalira i uvijek igra po "rubu" tek da ne potone...to bi im\nam moglo donijeti rezultat koliko god nelogicno činilo se.
Jedino gdje grijese i pretjeruju za sad je to što ne znaju objasniti Tahiru kako treba da igra ako zeli da uspije kao fudbaler i to što ni po koju cijenu Esmira ne bi trebali izostavljati, ne što je dobar već što mu treba na psiholoskom segmentu da osjeti da ima povjerenje i kao takav kakv je sada i što je jedini nas igrac koji ima potreban vic za igru.
Vjerujem da ce i to brzo naizgled izgladiti ali opet nece to biti to kako svi budemo mislili da jeste.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
Nabio loptu Dzeki ( greska de ligta ) i provuko nekom kroz noge i proglasise ga talentom.
Nista uradio nije u prvoj sezoni i kobiva zasluzuje poziv? Nisu vam ovo zenska rodbina da se preko noci dolazi do pozicija.
Nista uradio nije u prvoj sezoni i kobiva zasluzuje poziv? Nisu vam ovo zenska rodbina da se preko noci dolazi do pozicija.
Naravno da moze istrpiti, zato sam i prizeljkivao da recimo Alajbegovic debituje, ili neki dr.potencijalni.19vendetta87 je napisao/la: ↑04 jun 2025, 21:24Utakmica protiv San Marina moze istrpiti i onu ekipu iz plbih sto je igrala prijateljsku utakmicu protiv Amerike, a da ne moze istrpiti jednog igraca...
I ti to vrlo dobro znas, ali se pravis lud, kao da ne znas da igramo protiv najlosije reprezentacije na svijetu i zatim nebitnu utakmicu protiv Slovenije.
Stručni štab je postavio neke standarde i rekli su da s kvalifikacijama počinje ozbiljniji tretman svakog reprezentativca.
Postavljaju nekakav standard i to treba poštovati, slagali se mi ili ne.
Bajraktarevic je zasluženo ostao bez poziva bez obzira što su u pitanju San Marino i prijateljska protiv Slovenije.
I nije uopće poenta u tome da li ga je mogao pozvati ili ne, i ja bih prvi volio da jeste, nego osporavanje zašto ga nije pozvao.
Evo da se izrazim, moraš biti bas idiot da spocitavas selektoru i stručnom štabu sto nisu pozvali Bajraktarevica.
Kao sto sam rekao, bespotrebno je ova tema ovih dana dobila na značaju, kao i minute protiv Arsenala koje su bile rođendanske minute u nebitnoj utakmici, to sam odmah rekao, a tako se i ispostavilo narednih sedmica kada je nestao sa fudbalske mape PSV-a.
Ja mu želim da iskoristi maksimalno ljetne pripreme i nametne se, bilo u PSV-u ili negdje drugo. Ipak pricamo o nekakvom mom rođaku (glupo mi je ovo i ponavljati) i ako mu neko želi dobro onda sam to valjda ja.
Logika da je nekakav Kulasin pozvanbhfanatic14 je napisao/la: ↑04 jun 2025, 09:45Pa ja sta je nego bruka. Gdje je logika u ovoj krim repki da pravis papire mladom momku da igra za nas ne za ameriku ,onda ga zoves valjda si vidio da ima neko znanje , cak i igra kada nije bilo MLS za repku a sada ga pustas niz vodu kada je preso u jedan Psv i igra na obje strane nebitno dal prva il druga ekipa Psv. Valjda ako si vidio da je on tvoja buducnost trebas momka podrzat a ne vako ga bacat na pod , jos mu stavljas ispred nosa invalide menadzerske kao kulasin kao omerovic. Momak treba uvijek biti tu medju 26 ako je nasa buducnost ako je vanserijski talenat zbog kojeg si ga kapariso. Cirkus kolorado nista drugo i jos jedan dokaz da kockar propali ne radi sportski nego po naredjenjima i za menadzerske dzepove.

-
- Kontakt:
Standardi koje Barbarez krsi od okupljanja do okupljanja i standardi koji vrijede samo za pojedine.hurem je napisao/la: ↑04 jun 2025, 23:36Postavljaju nekakav standard i to treba poštovati, slagali se mi ili ne.
Bajraktarevic je zasluženo ostao bez poziva bez obzira što su u pitanju San Marino i prijateljska protiv Slovenije.
I nije uopće poenta u tome da li ga je mogao pozvati ili ne, i ja bih prvi volio da jeste, nego osporavanje zašto ga nije pozvao.
Bajraktarevic sad nije nije zasluzio poziv, isto kao sto ni Tahirovic nije dok je igrao za Ajax, ali za jednog standardi vrijede, a za drugog ne.
Lik presjedi cijeli mjesec na klupi, poziv mu obavezan i jos mjesto u prvih 11, a Esmira iskulira, iako protivnik nije u stanju protiv Gornjeg Rahica da izvuce nerijesno.
O tome cijelo vrijeme govorim...
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Kempes i hurem glasovi razuma po obicaju. 

Njegovo nepozivanje je kriminal. Barba prica kako hoce da pravi repku za euro, pa valjda je logicno da jednog od najvecih talenata uigravas sa ekipom vec sada. Uostalom redovno je igrao u holandskoj cvajti koja je sigurno jaca od nase lige. Treninzi u psv su jaci nego utakmice Pola ovih igraca sa barbinog spiska. Ali ne, guraj mujakice I omerovice Koji ni protiv San Marina ne bi pravili razliku.
Blago nama ako su najveći problemi dijete koje u životu nije odigralo 45 min profi fudbala i 3. golman.
Daj nam Brazil da se igramo
Daj nam Brazil da se igramo
- zastitaIdentiteta
- Kontakt:
Ma nije problem kada se postavi standard.
Al ne može istovremeno i "istrpićemo Benju" i kad nije bio ni na tribinama u Ajaxu i "Esmir se nije nametnuo u PSV" pa nema poziva.
Zato mogu neki likovi koji nabijaju moral svojim drugovima jer toliko nam je jak roster da možemo žrtvovati 3-4 random igrača zbog malo "zajedništva" havera prvotimaca i stručnog štaba.
Al ne može istovremeno i "istrpićemo Benju" i kad nije bio ni na tribinama u Ajaxu i "Esmir se nije nametnuo u PSV" pa nema poziva.
Zato mogu neki likovi koji nabijaju moral svojim drugovima jer toliko nam je jak roster da možemo žrtvovati 3-4 random igrača zbog malo "zajedništva" havera prvotimaca i stručnog štaba.
Pošteno, pa kako bude.
Nije isto istrpiti igrača u LN kad tražiš prvih 25 i u ovim kvalama kad trebaš galvanizirati odabranu ekipu.zastitaIdentiteta je napisao/la: ↑05 jun 2025, 11:19Ma nije problem kada se postavi standard.
Pročitaj na R.što kaže Kek za slovence koji ucijenjuju pozivom i minutažom prije vremena tj. dok selektor sam ne procijeni da mu trebaju, kaže,isto što i Sergej " sretan put želim im sve najbolje".
Moralan je samo onaj tko se drži morala bez straha od kazne i bez očekivanja nagrade.
- zastitaIdentiteta
- Kontakt:
Ma u kom tačno kontekstu "galvanizacije ekipe" učestvuju neki od momaka sa spiska (da ih ne imenujemo sad, a znamo dobro zašto su tu)? Nerealan si.perun je napisao/la: ↑05 jun 2025, 14:35Nije isto istrpiti igrača u LN kad tražiš prvih 25 i u ovim kvalama kad trebaš galvanizirati odabranu ekipu.zastitaIdentiteta je napisao/la: ↑05 jun 2025, 11:19Ma nije problem kada se postavi standard.
Pročitaj na R.što kaže Kek za slovence koji ucijenjuju pozivom i minutažom prije vremena tj. dok selektor sam ne procijeni da mu trebaju, kaže,isto što i Sergej " sretan put želim im sve najbolje".
Niko na dunjaluku ne traži "prvih 25" igračem bez minutaže tako što ga trpa u prvih 11 (a koji btw u tih 11 konstantno pravi probleme na sredini terena, uključujući i kompletno prvo poluvrijeme s Kiprom). Taj argument ne mogu ozbiljno shvatiti.
Esmir ucjenjuje nekog nečim? Ako je to istina i njemu sretan put, kao što je bilo i Anelu.
Ako postoji neki dokaz za takvo nešto, mene je promašilo.
Bez dokaza mi je mnogo lakše, a povučen ranijim iskustvima i logičnije, povjerovati da ne odgovara ko mu je menadžer, nego da on nešto zateže.
Pošteno, pa kako bude.
Kao da se valbuena u prajmu nije pozvao
Ovako su smarali i sa onim laznim Valbuenom Hoticem jedno vrijeme.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
perun je napisao/la: ↑04 jun 2025, 21:49Stručni štab zajedno sa selektorom ne podliježe pritiscima i pokazuje karakter kakav nijedan selektor do sada nije imao kad su u pitanju lobiranja raznih mediokriteta, portalskih prepisivača, foruma, znanih i neznanih kauč selektora itd.
To smo oduvijek tražili i napokon dočekali.
Potenciranje i lobiranje ima kontra efekat na ovaj stručni štab.
Tako da pojedinci čine medvjeđu uslugu Muftiću i Barjaktareviću.

naprijed rejal
cu pritisak akose pita djesu mozda 2 najbolaj mlada igraca stoimamo alajbegovic i bajraktarevic inajbolji golman lige zvanicno poizboru trenera iigraca
neznatevi staje pritisak djeco
neznatevi staje pritisak djeco
menstrual
Alajbegović igra za mladu reprezentaciju,i bit će mu pružena prilika u dogledno vrijeme.
Pozicija 3. golmana u repki je totalno nebitna tako da ne shvatam ko, zašto i iz kojeg interesa diže nepotrebnu buku. Najvjerojatnije familija ili menadžer dotičnog.
Najbolji golman lige visok samo 175 cm, brani ko Borota a pravite od njega Dinu Zoffa.
Moralan je samo onaj tko se drži morala bez straha od kazne i bez očekivanja nagrade.
-
- Kontakt:
Jel Vukovica jos cuvaju 3 igraca Rapida?
Hoce li Dedic ikad dostici nivo Kulasina?
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
bukvalnosi sve slago sem prve receniceperun je napisao/la: ↑06 jun 2025, 12:39Alajbegović igra za mladu reprezentaciju,i bit će mu pružena prilika u dogledno vrijeme.
Pozicija 3. golmana u repki je totalno nebitna tako da ne shvatam ko, zašto i iz kojeg interesa diže nepotrebnu buku. Najvjerojatnije familija ili menadžer dotičnog.
Najbolji golman lige visok samo 175 cm, brani ko Borota a pravite od njega Dinu Zoffa.
menstrual
Golemo se upustate u diskusiju sa ovim mentolom, doduse kad vidim ko mu aplaudira onda znam koliko je sati.
Boga mi i ovo za treceg golmana je upravu. Samo ovdje se dize hampa u vezi toga, kao da ce i on sa klupe uticati na igru. A vece su sanse da nece dobiti vise minuta ni od Hadzikica.caffetin je napisao/la: ↑06 jun 2025, 13:00bukvalnosi sve slago sem prve receniceperun je napisao/la: ↑06 jun 2025, 12:39Alajbegović igra za mladu reprezentaciju,i bit će mu pružena prilika u dogledno vrijeme.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: Zglavkar, ZmajOdBosne33 i 37 gostiju.