On je prvi strijelac U19 lige i kupa, tu nikom roditelji ne mogu pomocEmirTM87 je napisao/la: ↑05 jun 2025, 20:29Ne znam kakav je Zenicanin al mama ga sigurno i koci i pici trenerima po zivcima. Mali je nekad isao na privatne treninge kod Jusufbegovica uz ostalu djecu, i prisustvovao sam kad je ona tu pored svih roditelja uzela da drzi predavanje Jusufbegovicu kako da vodi treninge, na koji nacin.1921boy je napisao/la: ↑05 jun 2025, 15:35Vidim evo da ima ugovor jos godinu dana.svemalim1 je napisao/la: ↑05 jun 2025, 15:16mislim da nije dvije godine, ali nebitno. pod ugovorom je, a na stolu ponude iz hnl-a i tu se prica zavrsava sto se nas tice.
siroki je pametno odlucio da ga gura, stavio mu traku oko ruke i uzece fine pare za njega ako ovako nastavi, da li direktno, da li kroz neko ugradjivanje u transfer i sl.
ovako nam je i kulasin otisao. sta god neko mislio o njemu, sad je reprezentativac, a gurani su neki antitalenti na ustrb njega. ne pratim previse mlade kategorije, znam da je stanje lose, ali mozda tu ima neki taraba ili kulasin koji nije prepoznat. meni recimo zenicanin zvuci zanimljivo, po onome sto sam cuo.
ako ista adzem zna zna sa mladim igracima, tako da vjerujem da ce dobiti sansu svaku ko ima kvalitet.
Zenicani je jako zanimljiv igrac. Mnogi ga sikaniraju zbog majke koja se buni sto ne igra i sto nije dobio priliku u prvom timu jos uvijek. Ja sam ga gledao par puta djeluje 3interesantno.
Ako od nekoga mozemo ocekivati da dadne priliku mladim igracima to je Adzem.
Mozda je mali talentovan ali ona mora malo prepustiti fudbal strucnjacima i prestati kociti dijete
Ovaj Seva presao u Zrinjski, a Goletic iz Zelje otisao u Igman