Pa sta ako nisu, ici ce eto Ross u Sarajevo da snimi spot s njima ili obratno.
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- superFrankie
- Kontakt:
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Ma dobro to, sto nisu zajedno u spotu nema ni veze toliko. Al mi je fascinantno kako Tory Lanez a ni sad Rick Ross ne mogu barem na story podijeliti pjesmu
Samo stancaju hitove k'o na traci.
Kapa dole

- QUARTERBACK
- Kontakt:
vi ne kontate da su to placeni featovi, mislim prvo moras imati neki status da bi mogao doci u pricu i da kupis tako nesto.. za torya je jala izletio navodno 30/40k$ a sad su se mozda utalili za rick rossasuperFrankie je napisao/la: ↑05 jun 2025, 18:14Ma dobro to, sto nisu zajedno u spotu nema ni veze toliko. Al mi je fascinantno kako Tory Lanez a ni sad Rick Ross ne mogu barem na story podijeliti pjesmu

oni da su vani odrasli s ovim talentom i radom i tamo bi uspjesni bili, fazon je sto je kod bosnje prvo da popljuje svoje a tudje uzdize
-
- Kontakt:
Ja cisto sumnjam da su Tory i Ross uopste culi finalnu verziju pjesme
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Bas to. Ljudi su pomjerili sve granice ove komercijale, dovode svjetske i evropske zvijezde na svoj album.QUARTERBACK je napisao/la: ↑05 jun 2025, 18:51vi ne kontate da su to placeni featovi, mislim prvo moras imati neki status da bi mogao doci u pricu i da kupis tako nesto.. za torya je jala izletio navodno 30/40k$ a sad su se mozda utalili za rick rossasuperFrankie je napisao/la: ↑05 jun 2025, 18:14Ma dobro to, sto nisu zajedno u spotu nema ni veze toliko. Al mi je fascinantno kako Tory Lanez a ni sad Rick Ross ne mogu barem na story podijeliti pjesmu.. sta ove amere boli qrc za tim oni su uzeli kes koji su htjeli i allahimanet
oni da su vani odrasli s ovim talentom i radom i tamo bi uspjesni bili, fazon je sto je kod bosnje prvo da popljuje svoje a tudje uzdize
Možeš voljeti ili ne, ali ne možeš osporiti šta su postigli. Od besplatnih nastupa do toga da im se plaća 30k eura za nastup.
-
- Kontakt:
Je li istina što se priča da tI se Teodora javljala?

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
- FKSDoGroba
- Kontakt:
- Pensioner26
- Kontakt:
Sila su im pjesme stvarno, munje mnje munje da da ja ja. Kokain, rolex, se.x, glock, nja nja nja
Pa bolje je onda da ih slušaju stariji od 20, nego da djeca slušaju takve tekstove.Pensioner26 je napisao/la: ↑05 jun 2025, 19:43Sila su im pjesme stvarno, munje mnje munje da da ja ja. Kokain, rolex, se.x, glock, nja nja nja

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Ima Mardeljano sa Kool G Rapom
- LegendKiller
- Kontakt:
+1
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
LegendKiller je napisao/la: ↑05 jun 2025, 20:27ne znam za Vas ali meni je ova Teodora nekako top riba, ima neko onako damsko ponašanje ali sa bitchy stilom, pa joj ta kombinacija stoji, opet kažem po meni![]()

Ima odlicne stvari.
Trenutno korisnika/ca: kraljttbvb, MaroonBjelave i 7 gostiju.