Liga BiH u malom nogometu/fudbalu

GG3
Kontakt:

Re: Liga BiH u malom nogometu/fudbalu

Post Postao/la GG3 » 04 jun 2025, 08:38

Mocvara1991 je napisao/la:
04 jun 2025, 07:07
Ja kad sam se bavio sportom i kad smo bili na rubu ulaska u najvisi rang,a s omladinskim kategorijama bili redovno na zavrsnicama prvenstava na nivou drzave ukinuli su nam finansiranje sportskog saveza jer u upravi nemamo nikog iz Opstine,tada vladala ASDA,sadasnji NES. I sad kad ne postoji rukomet i kosarka, kad je fudbal nikad gori,ja trebam skidati kapu nacelniku NESU i Bubamari i tipovima koji nikad u dvorane i na stadione krocili nisu,a sad kao neki uspjesni sportski radnici. Daj nemoj me zaj3bavati. Kad vidim na proslavi u prvom redu delegaciju NESA,sve mi je jasno.

Mi takvima nismo dali blizu,zato su nas ugasili. Bez zamjerke,ali ne mogu podrzati politicke projekte. Unistili sav sport,a sad u prvim redovima na proslavi,ali ne,nisu politicki projekat.

Care, pises gluposti i malo mi vuces na onog Abdu (Kakadua), sve ti smeta!
Kad si tako sposoban sto se ne bavis i dalje s sportom pa da sve procvjeta.
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨

Mocvara1991
Kontakt:

Post Postao/la Mocvara1991 » 04 jun 2025, 08:44

Zato sto su nam prije 10 godina ukinuli termine u sportskoj dvorani i ukinuli finansiranje od strane sportskog saveza jer nismo dopustili mijesanje ASDA ,Ogresevica i clanova njegove stranke u upravu kluba. A sad prvi izlaze na binu ispred igraca i uprave Bubamare Ogresevic,Ruznic i Duric. To je moja primjedba na proslavu. Kakve to ima veze s sposobnoscu? Ako trebam lizati guzicu nekome ko sportom nema veze da bih opstao...

Ali idemo previse van teme. Nekome lakse metar u guzicu,neg cm u glavu.

Najiskrenije cestitke Bubamari i puno srece u nastavku. Kad izgube podrsku sportskog saveza i grada,odnosno kad im neki drugi sport bude prioritet,tad cemo vidjeti sposobnost ljudi oko Bubamare. Rukomet je prije 6,7 godina bio premijerligas,isto imao 100 sponzora,ali kad je sportski savez zavrnuo pipu i opstina,gdje su sad?

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 04 jun 2025, 10:59

Taj rukomet nije imao 10% budzeta kakvog mogu namaknuti ljudi oko Bubamare, bez grada i politike. Ti pises iz nekih licnih frustracija svakako tako da nebuloza za nebulozom.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 04 jun 2025, 11:15

rukomet nikad nije mogao dugorocno opstati zato sto emir dautovic hoce da bude sve u klubu, vara i namjesta utakmice.
u ekipu ratnih vojnih invalida zvao igrace koji nisu RVI, pobjedjivali na takmicenjima i hvalio se tim. klasicna varalica. a drzi par funkcija danas. zato smo tu gdje gdje jesmo.

a to kad je NES bio protiv krajine, mozda mislis na vrijeme dok je amir harbas bio predsjednik kluba? to je tacno, ali i amir je bio u politici tad, politicka prepucavanja. zato je i propalo. iako je bio agilan sportski radnik.

a buba je bar ujedinila NES i SDA, posto je i husic bio tu. :lol: nacelnik i savjetnici se guraju tu i sami, da budu vidjeni, a daju narodske pare za klub, pa ih ne mozes bas ni odbiti. a durica ako bi nabili nogom kao sto bi trebali, bili bi pokradeni sljedece sezone. takav nam je sistem jbg.
politika da je glavna i dalje, igrala bi buba protiv izacica jos uvijek.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

omanovski
Kontakt:

Post Postao/la omanovski » 04 jun 2025, 16:36

Ide Bubamara jako 🔥🔥🔥
Milanović je produžio ugovor, a prema insajderskim informacijama i Jelić dolazi u Cazin :bih:

Ovi hasumi domaći i "veliki sportisti" sa foruma mogu ga pocuclati komplet upravi na čelu sa Edijanom :tralala: :tralala: :tralala:

Mukebir

Post Postao/la Mukebir » 04 jun 2025, 17:47

To onda Dzomba ode. Sta ce s tri ljevaka

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 04 jun 2025, 17:49

Mukebir je napisao/la:
04 jun 2025, 17:47
Vjerovatno, Dzombi je polako i vrijeme, nije taj nivo
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Mukebir

Post Postao/la Mukebir » 04 jun 2025, 17:54

Godine ga stigle. Moze on i dalje ali ne ko ranije normalno. Sjećam ga se prije par sezona kad je bio u Doboju. Jacu i precizniju ljevicu nisam do tad vidio

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 04 jun 2025, 18:53

omanovski je napisao/la:
04 jun 2025, 16:36
Ide Bubamara jako 🔥🔥🔥
Milanović je produžio ugovor, a prema insajderskim informacijama i Jelić dolazi u Cazin :bih:

Ovi hasumi domaći i "veliki sportisti" sa foruma mogu ga pocuclati komplet upravi na čelu sa Edijanom :tralala: :tralala: :tralala:
Jel to znaci da Gosto ide ?
Max Allegri

TETRAPAK
Kontakt:

Post Postao/la TETRAPAK » 04 jun 2025, 18:54

Ima li u ovim futsal ekipama bivsih fudbalera, mogu li oni uopste meda u ovome?

GG3
Kontakt:

Post Postao/la GG3 » 04 jun 2025, 19:15

harden je napisao/la:
04 jun 2025, 17:49
Mukebir je napisao/la:
04 jun 2025, 17:47
Vjerovatno, Dzombi je polako i vrijeme, nije taj nivo
Dzomba je mislio jos proslo ljeto otici, ali je ostao. Mislim da sad odlazi, vjerovatno u Borac. Jednostavno nemoze on vise, turniri ga satrali ..
Gosto ostaje 100% i dolazi jedno Extra pojacanje, nije Davor A. Jer Borko ga ne zeli u ekipi..
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 04 jun 2025, 19:32

Džombić je uvijek višak kila imao i slabo se kretao. Zato nikad nije ni dobio šansu u repci.

omanovski
Kontakt:

Post Postao/la omanovski » 04 jun 2025, 19:38

Trenutno sa aktivnim ugovorima i sigurno ostaju Perić, Brkanić, Gosto i Milanović. Surudžić još nije produžio ali će voditi ekipu u Ligi prvaka, 80% je završen za sljedeću sezonu.
Ako Borko u najgorem slučaju napusti, Marinko Mavrović bi mogao doći.
Znači top igrači ostaju, za druge će se znati uskoro.

Postružin i Džombić su najbliži odlasku, kao i Bundavica. Osredkar ako pristane na manja primanja, s obzirom da nije bio na nivou u nekim momentima a i godine su, ostaće i on. U pregovorima je.

Što se tiče pojačanja, aktivno se radi na tom polju i biće nešto jos neviđeno u BiH futsalu... malo egzotike na parketima nas očekuje 🥵

Uprava radi punom parom, "agenti" u dijaspori također 🥳
Za Ligu prvaka dolaze vjerovatno Portugalci i Španjolci, trenutno aktivno se pregovora sa igračem iz portugalskog prvenstva.

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 04 jun 2025, 21:30

dzomba je za federalnu bio top, iskreno tek kad je samir dosao vidi se da je dzomba "opao" tj. gosto je level vise. tako da sam ocekivao da svakako ide sad. ako bilal dodje bice sex bas, cak onda i igor bi mogao ici jer mislim da su slican tip igraca (uz bolju kondiciju igija).

oko bivsih igraca velikog fudbala, u borcu je dujakovic, handzic u gfc i dedic u neimari. ovako na prvu.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 04 jun 2025, 21:33

Kod nas se u sve mora mijesati politika , logicno je da ce se politicari gurati u prvi plan kad dodje do uspjeha, ali ovdje je napravljen balans bio je premijer usk i gradska vlast.

Meni je samo drago da su uzeli prvenstvo bez mrlje, a vec su se bili naostrili sa svih strana da pricaju kako ce Bubamara uzeti uz pomoc sudija.

Jedino gdje je propust u takmicarkom dijelu, sto nema razvoja mladi talenata kroz Bubamaru, da imamo taj dio, mogli bismo pricati o dugorocnom projektu, ovako ce to biti projekat na krace staze, dok bude energije i entuzijazma u upravi. Jer ovo je veliki uspjeh i relativno je brzo dosao, da ne dodje do praznjenja energije, dugo se ulazilo u PL, ali se titula uzele expresno. Krajina opcenito zasluzuje mnogo vise elitnog sporta, ali nazalost to izostaje.
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 04 jun 2025, 23:28

Nece Jelic u Bubamaru.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 05 jun 2025, 11:15

Ocekivano. Sretno Kiki :salut:
𝗠𝗡𝗞 𝗕𝘂𝗯𝗮𝗺𝗮𝗿𝗮 𝗖𝗮𝘇𝗶𝗻 se zahvaljuje Kristijanu Postružinu na dosadašnjem angažmanu i želi mu mnogo sreće u nastavku karijere. 🔴⚫️
Pomenutom futsaleru je istekao ugovor, a u 𝗠𝗡𝗞 𝗕𝘂𝗯𝗮𝗺𝗮𝗿𝗮 𝗖𝗮𝘇𝗶𝗻 je stigao na početku sezone 2024/25, upisao je 21 nastup te postigao 9 pogodaka. Hvala za sve i sretno!

Mukebir

Post Postao/la Mukebir » 05 jun 2025, 13:34

NazorUso je napisao/la:
04 jun 2025, 23:28
Nece Jelic u Bubamaru.
A Kalajdzic :hmmmmm:

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 05 jun 2025, 13:58

Mukebir je napisao/la:
05 jun 2025, 13:34
NazorUso je napisao/la:
04 jun 2025, 23:28
Nece Jelic u Bubamaru.
A Kalajdzic :hmmmmm:
Gile se nesto zakacio s Mostarcima. Gera pokusava da popravi stanje. Ako napusti MSG ide kod vas !
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 05 jun 2025, 16:36

Spominje se i Radujković kao moguće pojačanje Bube.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.