Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
Sad nesto gledam, arthur melo do juna 2027 ima ugovor, a dosao 2020....kakav gigant sunce ti yebem
Nudi se Italijanima da ozivi karijeru.Mig_Mig je napisao/la: ↑03 jun 2025, 09:45Federico #Chiesa to GdS: “Whoever takes #Conte, like #Allegri, has a better chance of fighting for the Scudetto. Max gave me a lot. Thiago #Motta didn’t want me at #Juventus and told me: ‘You’re not part of the project, find a team...’ I feel great affection for #Juve”
Cuj...
Max je jedini trener s kojim je imao otvoreni sukob i jedini trener koji ga je javno kritikovao, pri tome mu prodao pricu o napadu, a mrcvario ga kao Motta Kenana pored aut linije.
Najbolje razumijevanje Chiese kao igrača i iskorištenje njegovih kvaliteta imao je Pirlo.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
U Pirla bi se ti i ja dobro snašli, ja gol vise se igralo upalo bi nesto sigurno..Pogba je napisao/la: ↑03 jun 2025, 11:10Nudi se Italijanima da ozivi karijeru.Mig_Mig je napisao/la: ↑03 jun 2025, 09:45Federico #Chiesa to GdS: “Whoever takes #Conte, like #Allegri, has a better chance of fighting for the Scudetto. Max gave me a lot. Thiago #Motta didn’t want me at #Juventus and told me: ‘You’re not part of the project, find a team...’ I feel great affection for #Juve”
Cuj...
Max je jedini trener s kojim je imao otvoreni sukob i jedini trener koji ga je javno kritikovao, pri tome mu prodao pricu o napadu, a mrcvario ga kao Motta Kenana pored aut linije.
Najbolje razumijevanje Chiese kao igrača i iskorištenje njegovih kvaliteta imao je Pirlo.
Da se razumijemo i meni djeluje da se nudi Milanu, ali isto tako igraci a pogotovo on je veliki egoista, sumnjam da bi govorio neke stvari pod cijenu karijere...
Max Allegri
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Ovaj lik za sve ima neka svoje objasnjenje.Pogba je napisao/la: ↑03 jun 2025, 11:10Nudi se Italijanima da ozivi karijeru.Mig_Mig je napisao/la: ↑03 jun 2025, 09:45Federico #Chiesa to GdS: “Whoever takes #Conte, like #Allegri, has a better chance of fighting for the Scudetto. Max gave me a lot. Thiago #Motta didn’t want me at #Juventus and told me: ‘You’re not part of the project, find a team...’ I feel great affection for #Juve”
Cuj...
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
-
- Kontakt:
Uci sa Tudorom u novu sezonu i ocekivati nesto je neozbiljno.
Privremeno rijesenje ok ali vec sad su trebali imati spremnog sefa.Red je da se i neko ozbiljno pojacanje dovede.
Meni mirise na jos jednu sezonu grcevite borbe za to 4 mjesto
Privremeno rijesenje ok ali vec sad su trebali imati spremnog sefa.Red je da se i neko ozbiljno pojacanje dovede.
Meni mirise na jos jednu sezonu grcevite borbe za to 4 mjesto
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Iduću sezonu ako se budemo borili i za top 4 to će biti uspjeh!!
e cuj tudor, 

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
-
- Kontakt:
Jbt ovo s Tudorom mirise na jos jednu propalu sezonu i to prije samog pocetka. Ko nas je kleo nije gubio vrijeme.
Dosta smo rekli o Tudoru i definitivno se većina može složiti da je ovako za kratkoročne projekte i vađenje kestenja iz vatre. Ima historiju kratkog zadržavanja. U situaciji u kojoj su i ostali klubovi ovo je evidentno propuštena prilika u najavi da se Juventus vrati na celo u Italiji.
Sticem dojam da je njegova potvrda vise iz samog njegovog pritiska sto je on dobro uradio za sebe. Ovako ce samo sebe dovesti u jos tezu situaciju budu li morali mijenjati u sred sezone jer tek tada neće biti nikog dostupnog.
Sticem dojam da je njegova potvrda vise iz samog njegovog pritiska sto je on dobro uradio za sebe. Ovako ce samo sebe dovesti u jos tezu situaciju budu li morali mijenjati u sred sezone jer tek tada neće biti nikog dostupnog.
#MaxOUT
#MaxOUT
kakav raspad 

- tuzlak1987
- Kontakt:
Chico
Kaze nemoj ga otkupiti.
Kakav igrac, siluje Njemačku

Kaze nemoj ga otkupiti.

Kakav igrac, siluje Njemačku

#MaxOUT
#MaxOUT
- Juventinisimo
- Kontakt:
Cekam bracu da nam objasne Chica....kazu da je panj i treba ga poslati nazad...lik sam unisti homo repku...
Gdje su im one rainbow trake oko ruku?? To je haman bilo samo IN u Qataru...
Gdje su im one rainbow trake oko ruku?? To je haman bilo samo IN u Qataru...

38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
njemacka je najlicemjernija drzava u evropi
cico je pod mus za otkup
cico je pod mus za otkup
Jest sjajan gol ali sta je promasio kasnije

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Ali je sam i kreirao, cm je odlucio. A kad/ako krene pogadjati sve sto iskreira postat će elitni igrač.
#MaxOUT
#MaxOUT
-
- Kontakt:
To su isti mozgovi koji su srali i protiv Danila i bilo kog drugog igraca koje je Motta sikanirao i otpisao.Juventinisimo je napisao/la: ↑04 jun 2025, 23:12Cekam bracu da nam objasne Chica....kazu da je panj i treba ga poslati nazad...lik sam unisti homo repku...
Gdje su im one rainbow trake oko ruku?? To je haman bilo samo IN u Qataru...![]()
Chico je fenomenalan igrac, naše najbolje krilo i jedini razlog da se on ne otkupi moze biti ekonomske prirode. On je na posudbi a pod ugovorom imamo Nica i Weu koji igraju istu poziciju. Istini za volju on nije trenutno bolji igrac od Nica, ali ima duplo visi plafon.
Imao bi visi plafon da je pola metra visiUmjetnikZijad je napisao/la: ↑05 jun 2025, 06:55To su isti mozgovi koji su srali i protiv Danila i bilo kog drugog igraca koje je Motta sikanirao i otpisao.Juventinisimo je napisao/la: ↑04 jun 2025, 23:12Cekam bracu da nam objasne Chica....kazu da je panj i treba ga poslati nazad...lik sam unisti homo repku...
Gdje su im one rainbow trake oko ruku?? To je haman bilo samo IN u Qataru...![]()
Chico je fenomenalan igrac, naše najbolje krilo i jedini razlog da se on ne otkupi moze biti ekonomske prirode. On je na posudbi a pod ugovorom imamo Nica i Weu koji igraju istu poziciju. Istini za volju on nije trenutno bolji igrac od Nica, ali ima duplo visi plafon.
Covjek je pola duela simulirao, padao i valjao se - postao cirkusant...prekasno predaje loptu i ima viška potez u većini pokušaja...pa samo odgovori koliko ima asistencija kod nas?
Volio bih da moze biti Ronaldo ali daj Bože!