Celticsi su i sa Tatumom faktički već bili na 1-3.dark44 je napisao/la: ↑01 jun 2025, 15:01To je bilo prije Tatumove povrede i dok je postojala nada da Kristaps zaigra normalan, međutim to ne opravdava choke Celticsa.TripleThreat je napisao/la: ↑01 jun 2025, 13:33Evo još nešto što si ti rekao nakon pobjede Celticsa za 1-2 omjer pa ne bi tako.
Ovo poređenje sa Atlantom je notorna glupost, Hawksi od te 2021. su dvaput propustili playoff i nisu makli iz prve runde. Knicksi nisu ispali u prvoj rundi od 2021.
Ne možda, nego apsolutno jesi pogriješio, jer si imao klasični overreaction nakon jedne blowout pobjede Celticsa. To kao da sam ja izjavio da Knicksi prolaze Pacerse jer su oduvali Pacerse u petoj utakmkici.Možda sam tu pogriješio, ali definitivno je svima bilo jasno da je ovo plafon ovih Knicksa dok imate ovu ublehu na klupi
Kakvo višenje od Cavsa u 2023? Dobili ih 4-1 bili pa onda ispali od Heata u drugoj rundi koji je izbacio i Celticse te godine.2021 koliko se sjećam prva runda atlanta, 2022 mislim da niste ni bili u PO, 2023 ispadanje u drugoj rundi od majamija mada ste i prvu visli od Cavsa? 2024 isto Indijana druga runda. Svake godine niste bili ni približno ECFu a da ne pričamo o finalu i tituli, a za to postoji i valjan razlog.
Prošle godine u sedmoj utakmkici ispali od Pacersa u utakmici za ECF, bez 5 rotacijskih igrača. I to nije ni približno ECF?
I ti to uporediš sa Hawksima koji od tog fluke runa se nisu udostojili da izađu iz prve runde i dvaput propuste playoff još. Porediš silaznu putanju sa uzlaznom. Kao što rekoh, notorna gluposta.