Serie A
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Znači Fabregasa su već tražili Roma, Milan, Leverkusen, Leipzig, a sada i Inter, ako ostane 

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Nikada više promjena trenera na vrhu od kada pratim seriju A.
Interista Motta idealan.
Interista Motta idealan.

░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Pa ostat ce, lik je jedan od suvlasnika kluba, nema presinga, ne ocekuje se neki uspjeh od njega, moze forsirati mlade igrace sta mu niti jedan veci klub u Serie A nece pruziti priliku.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
- JayCatwright
- Kontakt:
Bezze otpustise Pippa, mogli bi probati njegovog brata, cuo sam da Simone radi top posao u Pisi.
Al mi se sviđaju ove sapunice kod Italijana oko trenera svako ljeto, sjećam se onog sastanka Intera i Contea nakon njegove prve sezone tamo, hoće ostati - neće ostati, okupila se raja i novinari ko pred Sikstinskom kapelom 
Evo opet i ovo ljeto, te Conte te Inzaghi...

Evo opet i ovo ljeto, te Conte te Inzaghi...

I found freedom. Losing all hope was freedom.
Kad pogledam dostupnost trenera, nije ni ovaj Gasp užas
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Je li ovo real deal, bi li mogla Roma uletiti u LP?Inter Milan are part of the biggest financial scandal in Italian football since Calciopoli. A confidential report reveals nearly €300m in revenues from fictitious Asian sponsors (2016–2019), allegedly used to bypass Financial Fair Play.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Ma oni su zaštićeni kao polarni medvjedi dok je ovaj FIGC na čeluSurreal je napisao/la: ↑03 jun 2025, 20:08Je li ovo real deal, bi li mogla Roma uletiti u LP?Inter Milan are part of the biggest financial scandal in Italian football since Calciopoli. A confidential report reveals nearly €300m in revenues from fictitious Asian sponsors (2016–2019), allegedly used to bypass Financial Fair Play.![]()
![]()
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
JayCatwright je napisao/la: ↑03 jun 2025, 17:42Bezze otpustise Pippa, mogli bi probati njegovog brata, cuo sam da Simone radi top posao u Pisi.

Il Club più titolato al mondo!
ocm kad Modrić prekuca ligu sa 40 godina
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Ne dajte mu kornere da izvodi, ne moze prebacit prvu stativu.
U Madridu su bili retardirani jer su ga pustili da se vuce po terenu zadnje 3 sezone, u Milanu su haman jos retardiraniji.
U Madridu su bili retardirani jer su ga pustili da se vuce po terenu zadnje 3 sezone, u Milanu su haman jos retardiraniji.
Modric je po meni igrac koji se ubio za Serie A zbog taktickog stila igre. Covjek je ostvario vrhunac u najvecem klubu na svijetu i ostace upisan kao legenda tog kluba i nema za cime da se kaje, ali mislim da bi mu kao igracu stil igre u Italiji puno vise lezao. Sta vi mislite?
uuSurreal je napisao/la: ↑03 jun 2025, 20:08Je li ovo real deal, bi li mogla Roma uletiti u LP?Inter Milan are part of the biggest financial scandal in Italian football since Calciopoli. A confidential report reveals nearly €300m in revenues from fictitious Asian sponsors (2016–2019), allegedly used to bypass Financial Fair Play.![]()
![]()
Aljegri, out!
Ma čudan potez Milana, uzet će ljudi 70 miliona za Reijndersa, doveo bih odmah Bernabéa i Frendrupa.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Sta rade Crespo i Sheva, na poziciju 10tke mozemo Rui Costu, tamam da podmladimo napad 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Javlja Di Marzio, ili ti ga najveći bombaš u sportskom novinarstvu Italije a možda i Europe.
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
- Juventinisimo
- Kontakt:
Kazu da potpisuje sutra...serie A, liga za starce.. 

38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.