FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
djeste
-
- Kontakt:
Evo cekamo kapitalce
- ErosViverosViv
- Kontakt:
strah me i pomislit ko dolazi
Dokle je avionErosViverosViv je napisao/la: ↑02 jun 2025, 20:34strah me i pomislit ko dolazi

Kako ljudi valjaju gluposti ovdje to je za izucavati jbt 
- ErosViverosViv
- Kontakt:
ja bih svakako da pohvalim 2 prinove, mlinarica i onog drugog, prije 15 godina smo sanjali da dovodimo najbolje iz BiH bez problema.
Medjutim, nicemu se ne nadam, kako u prvenstvu tako ni u evropi. Doci, podrzati, zajebavat se na tribini ali ocekivati titulu ili playoff konferencije je ravno kolektivnom ludilu.
Mnogo su radili na tome da nam upropaste fudbal i sistemski ubiju volju za utakmicama, nazalost uz pomoc svih nasih klubova su u tome i uspjeli, sto se vidi i po posjeti.
Medjutim, nicemu se ne nadam, kako u prvenstvu tako ni u evropi. Doci, podrzati, zajebavat se na tribini ali ocekivati titulu ili playoff konferencije je ravno kolektivnom ludilu.
Mnogo su radili na tome da nam upropaste fudbal i sistemski ubiju volju za utakmicama, nazalost uz pomoc svih nasih klubova su u tome i uspjeli, sto se vidi i po posjeti.
Vala bi glupo bilo da nas komplet vezni red napusti, bubanja, pavicic, lulic. Treba zadrzati barem jednog kako znaju i umiju (pavicic ili bubanja)
Zar nije GFC bio na onom spisku sto su odbili dolazak? Zar nismo prekinuli sve odnose sa tim klubovima?FK Sarajevo i GFC Sarajevo ozvaničili su stratešku saradnju s ciljem zajedničkog rada na unapređenju sportskog brenda, vizuelnog identiteta i razvoju održivih projekata od obostranog značaja.
Uvjereni smo da će dva najtrofejnija fudbal i futsal kluba u Bosni i Hercegovini, kroz strateško partnerstvo, dodatno ojačati svoju prepoznatljivost u sportskoj i poslovnoj zajednici, te izgraditi još čvršću povezanost s navijačima i lokalnom zajednicom.
Poseban fokus bit će stavljen na razvoj zajedničkih projekata čija realizacija će dati novu vrijednost za oba kluba.
Vrlo brzo uslijedit će implementacija prvih konkretnih aktivnosti predviđenih sporazumom o strateškoj saradnji.
Sigurni smo da će FK Sarajevo i GFC Sarajevo u budućnosti biti još bolji i još uspješniji, kako na velikom tako i na malom terenu.
copor vukova , znak radijacije i paket bombi.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
- belosevic23
- Kontakt:
- FKSDoGroba
- Kontakt:
B.M.
kako se piše u Berlinu

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
-
- Kontakt:
Pisu na x da je zavrsen i da potpisuje
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ima li neko link tog profila što piše da je završen? 

Vamos Rajvosa!
Ko te nije volio nije ni obolio...
Ko te nije volio nije ni obolio...
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, Arhitekt, benko21, boki86, bordobijeli, Bosniacum Lilium, Dadox, Evander, fks74, haris004, HordasFks, HZbec, inzomni, itatabisine, Jadnimi, Jet2Holiday, jurisicduska, KarloIvandic, klasik, kolezeljovac, laznokrilo, LenyYoro15, mire971, mosarajvosa83, MostarNeretva, Oerde, PingoFTW, pitara, r3m1, Rigoletto, StarmoCity, TefalTava, tuitamo, voltron30, zagorski i 388 gostiju.