Latif bi prekuc'o ligu. Javi jesu li se dogovorili.Haksss je napisao/la: ↑01 jun 2025, 15:44
https://www.transfermarkt.com/latif-ble ... ler/398238
Ovaj bi igrac sad dosao kod nas rekao mi je
![]()

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Latif bi prekuc'o ligu. Javi jesu li se dogovorili.Haksss je napisao/la: ↑01 jun 2025, 15:44
https://www.transfermarkt.com/latif-ble ... ler/398238
Ovaj bi igrac sad dosao kod nas rekao mi je
![]()
Zekic je tu do kraja sljedece sezone,nema se sta produziti.Ako mislite da jos vise produzi to zavisi od naredne sezone.Ako se ponovi nesto slicno kao ova sezona u smislu lakrdija(a hoce)on ide bez razmisljanja
Mirvic zeli produzetak do 2027 g,i to je bilo haman i sve dogovoreno do one famozne objave...NajvecaRadosti je napisao/la: ↑01 jun 2025, 20:05Zekic je tu do kraja sljedece sezone,nema se sta produziti.Ako mislite da jos vise produzi to zavisi od naredne sezone.Ako se ponovi nesto slicno kao ova sezona u smislu lakrdija(a hoce)on ide bez razmisljanja
Ne seri, Meijers je odličan igrač.
Najdosadnija prica na svijetu ovi neki satro principi a 98% fudbalera boli kita i igraju za pare. Ziljkic bio u Borcu, Puzigaca, Bilbija, Handzic itd. Sad ce reci to je drugi vakat i drugi Borac ma jes klinac vazda bili cetaljski klub. Neko misli da Meijersa boli tuki i za Borcem i za Sarajevom? Daj mu platu igrat ce gdje god. Koliko je kvalitetan stoper i za koje pare dalo bi se diskutovati a ovo nako tjeranje inata praonica na ruke. Stara srpska porodica Meijers sa Starcevice yahh.
On je porijeklom iz Egipta.keli je napisao/la: ↑01 jun 2025, 20:37Najdosadnija prica na svijetu ovi neki satro principi a 98% fudbalera boli kita i igraju za pare. Ziljkic bio u Borcu, Puzigaca, Bilbija, Handzic itd. Sad ce reci to je drugi vakat i drugi Borac ma jes klinac vazda bili cetaljski klub. Neko misli da Meijersa boli tuki i za Borcem i za Sarajevom? Daj mu platu igrat ce gdje god. Koliko je kvalitetan stoper i za koje pare dalo bi se diskutovati a ovo nako tjeranje inata praonica na ruke. Stara srpska porodica Meijers sa Starcevice yahh.
Valjda bude na kafu
Hajde nam priznaj sta si mu nalagao za klub...
Eka hakala ja se drzim zeljezare i pjevanja.