Arsenal ako ikada nesto osvoji ovdje ce biti pucanje cireva
Pa yebo majku teska smo hala ,ne mozemo osvojiti Bajramski turnir ,jedini trofej koji vidimo u sezoni je onaj s Emirates kupa,i cijelu yebenu sezonu Arsenal vise spominju nvijaci drugih ekipa nego mi kao navijaci Arsenala
Ja nezz sta ce biti ako kojim slucajem Arsenal uzme nesto veliko ,zavladat ce totalno rasulo.
Gluppst je da su toliki klubovi osvojili nesto ove godine a najvise se pise i ispisalo o Arsenalu
Al takav smo mi narod raduj se svojoj sreci i tudjoj nesreci (vecina ovdje razmislja crkla u komsije krava ,**** majku nek crkne i kod mene da šupak nem od koga mlijeko nositi) teski munafici velika vecina na forumu ,nezz kako takvi ljudi mogu ikako biti sretni u zivotu,ja bi sebi pucao u glavu da sam takav i da imam takav karakter
Sve mi je ok i zajebncija i bocanje(treba covjek nekada i da se nasmije i da se raspravlja)ali udjes ovdje kontas nesto ces procitati kad ono vidi čuda Arsenal ovo ,Arteta ono isto osnovci u pm

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!