FC Internazionale Milano - Uživo komentarisanje utakmica

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

GG3
Kontakt:

Re: FC Internazionale Milano - Uživo komentarisanje utakmica

Post Postao/la GG3 » 31 maj 2025, 23:22

Ma Inzaghi je naj manji problem
Problem je Starost ekipe
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 31 maj 2025, 23:24

tiffoso je napisao/la:
31 maj 2025, 23:17
Mi nismo nijedan derbi ove sezone dobili, najlosije smo igrali u svim bitnim utakmicama, to nije slucajnost!
Ali prošle sezone smo dobili sve derbije tako da nje da Inzaghi ne zna igrat derbije. Iz nekog razloga su u ligi igrali s pola snage gotovo cijelu sezonu, sve sam mislio umor zbog previše utakmica i nisam se ni ljutio ma kikseve ali šta se dogodilo u zadnje 2 sedmice pa onako protiv Lazia odigrat preko qrca i ovo sad finale to mi je skroz nerazumljivo. U svakom slučaju rješenje je starije istrošene igrače zamijenit mladim gladnim trofeja i ma tome se već počelo raditi. Inzaghi je imao grešaka kao i svi ali on nije problem.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."

Mago
Kontakt:

Post Postao/la Mago » 31 maj 2025, 23:27

GG3 je napisao/la:
31 maj 2025, 23:22
Ma Inzaghi je naj manji problem
Problem je Starost ekipe
Taman ovo "naj manji" sve govori...
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.

GeriOldman
Kontakt:

Post Postao/la GeriOldman » 31 maj 2025, 23:30

Ovdje kad napišeš pozitivan komentar pozivaju na ban hahahaha **** ti debila.

Puna podrška misteru.
1921

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 31 maj 2025, 23:32

Biscione je napisao/la:
31 maj 2025, 23:24
tiffoso je napisao/la:
Mi nismo nijedan derbi ove sezone dobili, najlosije smo igrali u svim bitnim utakmicama, to nije slucajnost!
Ali prošle sezone smo dobili sve derbije tako da nje da Inzaghi ne zna igrat derbije. Iz nekog razloga su u ligi igrali s pola snage gotovo cijelu sezonu, sve sam mislio umor zbog previše utakmica i nisam se ni ljutio ma kikseve ali šta se dogodilo u zadnje 2 sedmice pa onako protiv Lazia odigrat preko qrca i ovo sad finale to mi je skroz nerazumljivo. U svakom slučaju rješenje je starije istrošene igrače zamijenit mladim gladnim trofeja i ma tome se već počelo raditi. Inzaghi je imao grešaka kao i svi ali on nije problem.
Zato sto je procitan yebo te on, moja djeca od dvije godine znaju svaki njegov potez na utakmici, a da to nisu skontali treneri u Italiji....

Lik misli na isto sablon igrati cijeli zivot, pa ljudi ga ismijavaju zbog toga, a ti nesto spominjes zbog cega nesto nije ove godine....

I sad treba pustiti budalu da i sljedecu sezonu gledamo izmjene u isto vrijeme i uvijek sve sablonski

tiffoso
Kontakt:

Post Postao/la tiffoso » 31 maj 2025, 23:33

Biscione je napisao/la:
31 maj 2025, 23:24
tiffoso je napisao/la:
A ko je kriv za predstavu protiv Lazia i Psg-a ?

Ko je kriv za katastrofalnu odbranu cijele sezone ?
Odbrana je jako losa cijelu sezonu i niko to ne spominje, a vec cijelu sezonu govorim da je to najlosija komponenta ovog tima. Fizicka nespremnost igraca takodjer, iskljuciva krivica trenera.

A najvaznije od svega je dezorjentirana odbrana, Dimarco kao muha bez glave, Acerbi lose izlazi iz odbrane, preduboko padamo, Bastoni spava na offside zamkama.

Druga stavka je lose iznosenje lopte i kada se pokusava graditi od golmana. Mi ne mozemo da iznesemo loptu dalje od 25-30m od svog gola, jer se igraci slabo krecu kada se pravi akcija od temelja. Npr. kod Contea se to rjesavalo tako sto ispred Lukakua prvo stvoris brisan prostor, a onda se dodajes do beka, koji je ostro odigra do Lukakua i ovaj je primi i odlozi do veznog igraca, dok npr. kod Inzagija bekovi nabijaju loptu u prostor ispred napadaca, koji ne mogu da dodju do nje. Vezni red veceras nije postojao jer igraci nisu uspjeli dolaziti do lopte, samo prebacivanje veznog reda i mi smo tu gubili posjed svaki put.
Cesto se to desava u ligi slicno, ali naprosto nema tu Plana B, muku mucimo. Kostur ekipe se mora zadrzati, ali treba dodati jos 4-5 dobrih igraca, dovesti Fabregasa i pokusati novi pristup fudbalu.
Sucica sam gledao u hrvatskoj reprezentaciji, i mislim da ce taj momak biti jedan jako kvalitetan igrac. Nico Paz bi bio jako dobro rjesenje, a takodjer Rovella iz Lazia bi idealan bio za poziciju zadnjeg veznog. Ima dosta kvalteta u italiji ali mora da se malo investira, a siguran da se to mogu isti potpisati bez vecih problema. Imamo mi i igraca starijig, ali realno nisu oni imali neku bitniju ulogu u ovom timu, Mikhtarijan i Acerbi su vise sporedne stvari, Hakan je u ozbiljnijim godinama.
Rovella i Paz mogu da budu vrhunski igraci a samo malo nam treba za investiciju. Darmian, Taremi, Arnautovic, Correa i takvi svakako nece biti dio ove ekipe sljedece sezone. Centralni bek sigurno moze da se nadje za solidne novce a da se dobro uklopi u nasu ekipu.
Bissecka takodjer prodati, De Vrija ostaviti na klupi. Imamo mi idalje potencijala dobrog, ali mora se promjeniti malo i pristup fudbalu.
Zadnja izmjena: tiffoso, dana/u 31 maj 2025, 23:50, ukupno mijenjano 1 put.

ElPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la ElPrincipe » 31 maj 2025, 23:42

Ovo veceras bez ikakve zelje motiva tako je nekako izgledalo dok sa druge strane igraci pariza grizu da dadnu go da se pokazu da naprave neki potez ovi nasi ko da su eto samo nako izasli da se pojave na toj utakmici ne znam nemogu bit pametan pa ga je..
Luis pojeo inzagia takticki urniso po njemu sve mu je procito znao sve unaprijed
I mago molim te voljeni klub nikad ne nazivaj gov nima mozes da nevolis trenera igraca al klub klub se uvjek voli i za klub se uvjek navija bio on prvi ili zadnji

Mago
Kontakt:

Post Postao/la Mago » 31 maj 2025, 23:54

Jedi gvna i ti kralju. Ne pametuj živ bio.

Ono se našlo srat jer je neko rekao da su gvna nakon 50 u finalu.

Jedi gvna.

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 01 jun 2025, 00:03

Ako ste se pitali ko su oni navijači što su u revanš utakmici protiv Barce napustili teren 89' i propustili preokret. Pa to su takvi navijači na baterije kao @Mago. Je*o navijače koji su tu samo kad se pobjeđuje a kad se gubi onda pljuju i klub i gazde i trenera i navijače.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."

Mago
Kontakt:

Post Postao/la Mago » 01 jun 2025, 00:07

Ti si kralju debil. Ja što sam utakmica odlgedao ti nemaš godina. Brukaš nas na forumu sve jer si retardiran. Kani me se živ bio. Ti češ nekome pričati kakav je navijač.

Dvorska ludo retardirana.

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 01 jun 2025, 00:14

Sramotna izjava Barelle nakon utakmice, ja bi ga nakon ovoga sutnuo u Arabiju prije trenera.

I poprilicno sam siguran nakon ove izjave Inzaghia da je bivsi.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

galia95
Kontakt:

Post Postao/la galia95 » 01 jun 2025, 00:24

Nemojte se ljudi nervirati i vrijeđati jedni druge. Sve je ovo samo igra. Ljudi bili za klasu bolji, igrači Intera izašli na teren kao da su čitavu heftu cugali i žderali ćevape i pljeskavice. 😅

Zapamtite da ovi likovi zarađuju desetine miliona godišnje. Ako se jedan Barella bezbrižno smješka u kameru nakon ovakve blamaže, onda zaista nema potrebe da se raja na bosanskom forumu nešto prepucava i da se podyebavate i vrijeđate međusobno. 👍

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 01 jun 2025, 00:31

galia95 je napisao/la:
01 jun 2025, 00:24
Nemojte se ljudi nervirati i vrijeđati jedni druge. Sve je ovo samo igra. Ljudi bili za klasu bolji, igrači Intera izašli na teren kao da su čitavu heftu cugali i žderali ćevape i pljeskavice. 😅

Zapamtite da ovi likovi zarađuju desetine miliona godišnje. Ako se jedan Barella bezbrižno smješka u kameru nakon ovakve blamaže, onda zaista nema potrebe da se raja na bosanskom forumu nešto prepucava i da se podyebavate i vrijeđate međusobno. 👍
Tako je. Inače mi navijači smo većinski nevaspitana stoka koja gleda da na stadionu (ili forumu) izbaci životne frustracije, kulturni ljudi kao ti su rijetkost u ovim krugovima tako da nemoj da te ovo čudi.

ElPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la ElPrincipe » 01 jun 2025, 00:36

Ti lice i ne znas nista drugo osim vrijedjanja a ako kazes da si toliko utakmica odgledo u zivotu onda si i neko ko ima vise godina a ponasas se ko balavac vokabular ti ko u balavca nazivas ljude svakakvim imenima nabijas na onu stvar pitas ih svakakvim izlucevinama ja evo nikad nisam nikom nista do sad ovde ruzno napiso a tebi cu prvom
Bem ti mamu neotesanu u rasplodni uredzaj koja te takvog nakaradnog izbacila na ovaj svijet pozdravi mamu sjemenusu od svih pravih navijaca intera

ElPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la ElPrincipe » 01 jun 2025, 00:39

Pic.. jedna mala vjerovatno si u zivotu niko i nista obicna kar.. pa samo ovdje smijes da vrijedjas i muda pokazujes a u zivotu lizes dupe kome stignes huliganu sa tastature ti ces nekom rec da jede **** pseto jedno nevaspitano

TheTruth34
Kontakt:

Post Postao/la TheTruth34 » 01 jun 2025, 00:57

Ohanite malo.. Jbg, nikom kome je Inter u srcu včs nije lako.. Ljudi smo, nismo papci ko Gerioldman..

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 01 jun 2025, 00:57

ElPrincipe je napisao/la:
01 jun 2025, 00:36
Ti lice i ne znas nista drugo osim vrijedjanja a ako kazes da si toliko utakmica odgledo u zivotu onda si i neko ko ima vise godina a ponasas se ko balavac vokabular ti ko u balavca nazivas ljude svakakvim imenima nabijas na onu stvar pitas ih svakakvim izlucevinama ja evo nikad nisam nikom nista do sad ovde ruzno napiso a tebi cu prvom
Bem ti mamu neotesanu u rasplodni uredzaj koja te takvog nakaradnog izbacila na ovaj svijet pozdravi mamu sjemenusu od svih pravih navijaca intera
Ne bi bilo loše da si označio na koga misliš jer ispade da se obraćaš meni jer si napisao ispod mog posta a ne vidim ništa što bi se odnosilo na mene, osim ako me nisi pomiješao s nekim? Jer jedino što za sebe mogu garantovat da pazim da ne vrijeđam ljude ni u stvarnosti a ni nickove na forumima :mrgreen:

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 01 jun 2025, 01:01

Tritolone je napisao/la:
01 jun 2025, 00:14
Sramotna izjava Barelle nakon utakmice, ja bi ga nakon ovoga sutnuo u Arabiju prije trenera.

I poprilicno sam siguran nakon ove izjave Inzaghia da je bivsi.
Barella patuljak, izgubio se kada je najvise trebalo zapeti...on i Di Marco su mi veca razocarenja zadnjih mjesec dana od Inzaghia...jos dodaj i Hakana na to sve...

U ovoj ekipi jedino Denzel i Bastoni imaju glavu za pritisak i sto se kaze ne yebu nikog, ovo sve nesto kako im dodje...

ElPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la ElPrincipe » 01 jun 2025, 01:10

Biscione je napisao/la:
01 jun 2025, 00:57
ElPrincipe je napisao/la:
01 jun 2025, 00:36
Ne bi bilo loše da si označio na koga misliš jer ispade da se obraćaš meni jer si napisao ispod mog posta a ne vidim ništa što bi se odnosilo na mene, osim ako me nisi pomiješao s nekim? Jer jedino što za sebe mogu garantovat da pazim da ne vrijeđam ljude ni u stvarnosti a ni nickove na forumima :mrgreen:
Ne mislim druze na tebe nego na ovog papka koji vrijedja svakog ko ne misli ko on i nije mu prvi put da mi se obraca na ovakav nacin do sad sam sutio ako misli da i mi drugi ne znamo bit prosti i prosipat muda ko kreten grdno se vara ja mogu bit deset puta gori pa da kera ko on vezem na krace pa da manje laje.
Fino mu ljudski napisem molim te ko covjeku al covjek ocigledno nije e ako moze on mogu i ja.
Lik me je ispizdio do bola svaki poraz dodje ovde istresa frustracije vrijedja koga stigne al u psihologiji je poznato ko ima takvo ponasanje ljudi koji imaju kompleks manje vrijednosti pa na ovaj nacin pokusavaju da ispadnu neko i nesto a ustvari su niko i nista nije on ker on je kujica i naravno ljudi koji imaju malog pisu ponasaju se ovako kao doticni neotesani imbecil

GeriOldman
Kontakt:

Post Postao/la GeriOldman » 01 jun 2025, 02:59

Ma ne obaziri se na pastira iz tuzlanskog kantona. Njemu je najveća kazna što živi tamo, ne trebamo mu još mi pristajati na muku.
1921

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.