Mclaren, kakva dominacija danas

Ajmo sutra ovo zavrsiti sa P1 i P2, bez gluposti u prvoj krivini

Moderator/ica: rio_Ferdy88
Why are you gae?
U Q2 su nepotrebno potrošili jedan set guma pa čak i kad je bio u out lapu vidjelo se da nema šanse da ispadne i mogao je u box ali nije već ide na krug i onda tek ide u box.
Inshallah sutra dva Meklarena kao Mercedesi 2016
Jucer pise da red bull ima problem s krivinama i da ovdje toga nema i da su boljiBosniaBoston je napisao/la: ↑31 maj 2025, 17:39Evanderu su čas mclareni neprikosnoveni, čas red bull najbrži na pola staza
Ni slucajno da si vise ikad napisao predikciju bilo cega, da si unaprijed izrazio misljenjen o necemu i napisao bilo kakvu analizu i slicno.Pantelija je napisao/la: ↑31 maj 2025, 17:42Jucer pise da red bull ima problem s krivinama i da ovdje toga nema i da su boljiBosniaBoston je napisao/la: ↑31 maj 2025, 17:39Evanderu su čas mclareni neprikosnoveni, čas red bull najbrži na pola staza![]()
Ne obracaj paznju na njega. Poseban slucaj retardacije.Pantelija je napisao/la: ↑31 maj 2025, 17:42Jucer pise da red bull ima problem s krivinama i da ovdje toga nema i da su boljiBosniaBoston je napisao/la: ↑31 maj 2025, 17:39Evanderu su čas mclareni neprikosnoveni, čas red bull najbrži na pola staza![]()
Pantelija je napisao/la: ↑31 maj 2025, 17:42Jucer pise da red bull ima problem s krivinama i da ovdje toga nema i da su boljiBosniaBoston je napisao/la: ↑31 maj 2025, 17:39Evanderu su čas mclareni neprikosnoveni, čas red bull najbrži na pola staza![]()
Goretzka, muz materi bio.TommyHilfiger je napisao/la: ↑31 maj 2025, 19:18Ne obracaj paznju na njega. Poseban slucaj retardacije.Pantelija je napisao/la: ↑31 maj 2025, 17:42Jucer pise da red bull ima problem s krivinama i da ovdje toga nema i da su boljiBosniaBoston je napisao/la: ↑31 maj 2025, 17:39Evanderu su čas mclareni neprikosnoveni, čas red bull najbrži na pola staza![]()
![]()
Nema dana da lik ne spomene Goretzku, kakav bolesnik.superFrankie je napisao/la: ↑31 maj 2025, 19:36Ma Evander je najjaci, mene napadao da sam Goretzka jer sam iznio cinjenicu, sad se sam sa sobom ne moze dogovoriti oko vecine stvari
I tu smo navijaci Ferrarija, samo se nemamo bas cemu puno radovati
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.