Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Re: Juventus FC
Ovim i Tudora ponižavaju, kontaktiraju i kuntu i pantu da sada bude trener.
Da sam Tudor sad bih otišao, idite u **** materinu svi
I Elkan klošar mijenja sav menadžement odjednom, umjesto postepeno da se rješava jednog po jednog.
Sad niti trenera niti sportskog direktora nemamo, sve što je Đuntoli započeo na transferima sad kreće od 0
Znači vjerovatno nikog nećemo dovesti do početka Svjetskog klupskog.
A oni američki stadioni se ubili za novih ACL-ova naših igrača.
Oca mu američkog ****
Da sam Tudor sad bih otišao, idite u **** materinu svi
I Elkan klošar mijenja sav menadžement odjednom, umjesto postepeno da se rješava jednog po jednog.
Sad niti trenera niti sportskog direktora nemamo, sve što je Đuntoli započeo na transferima sad kreće od 0
Znači vjerovatno nikog nećemo dovesti do početka Svjetskog klupskog.
A oni američki stadioni se ubili za novih ACL-ova naših igrača.
Oca mu američkog ****
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Sva sreća izbjegnut Gasperini, 80 g, cmizdravac, svadjalica, provincijalac. Ako je i bilo interesa vjerujem da je samo informisanje, nikakav ozbiljan interes jer svakako se mijenja vodstvo, dakle ne zna se ko je uopce koga htio.
Tudoru nije ukazano nepoštovanje jer dolaze novi ljudi koji su gledali sve sa strane i nemaju vezanost za trenutne ljude.
Ili stranac ili on na kraju krajeva. Nikakvi Pioliji i sl.
Tudoru nije ukazano nepoštovanje jer dolaze novi ljudi koji su gledali sve sa strane i nemaju vezanost za trenutne ljude.
Ili stranac ili on na kraju krajeva. Nikakvi Pioliji i sl.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
-
- Kontakt:
Tudor ima slicnu viziju fudbala kao i Allegri, zatvori nazad s 3 i nabij je naprijed pa sta se desi. Nikakvu novu ideju ja nisam vidio u nasoj igri od kako je on preuzeo tim. Stavise, jedino sto se desilo je prekid blagog bojkota koji je Motta imao od strane igraca.
Ostanak Tudora moze samo produziti agoniju i rastjerati par dobrih igraca koje imamo.
Ostanak Tudora moze samo produziti agoniju i rastjerati par dobrih igraca koje imamo.
-
- Kontakt:
Na kraju se ispostavilo tacnim ono o cemu trubim sve vrijeme ovdje. Giuntoli je dobio otkaz ponajvise zbog prodaje Huijsena i dovodjenja Kellyja. Isto tako, sprzio je 150 miliona na dovodjenje Koopa, Luiza i Gonzaleza, a ni jedan od njih nije opravdao ocekivanja. Nico nije imao srece s povredama i s Mottinim mozgom, ali ova druga dvojica su bas zestoki promasaji.
Nico je nelogicniji transfer i od Koopa i od Luiza. Otjerali su Ruganija na posudbu pa su otjerali Danila da bi bili primorani platiti Kellyja, Giuntoli je s razlogom bivsi. Samo se pribojavam da nema nista od nas sve dok se Elkann za sve pita, a Ferrero i Scanavino su isto trebali biti dosad bivsi. Sad se cini da Tudora pokusavaju da zamijene bilo kim i ako bude tako mislim da koracamo ka najgoroj sezoni u zadnjih 15.
Tesko ce sezona biti gora nego pod Smottom. Nemoguće.
#MaxOUT
#MaxOUT
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kellya ne treba povezivati sa Huijsenom.J10 je napisao/la: ↑31 maj 2025, 18:49Nico je nelogicniji transfer i od Koopa i od Luiza. Otjerali su Ruganija na posudbu pa su otjerali Danila da bi bili primorani platiti Kellyja, Giuntoli je s razlogom bivsi. Samo se pribojavam da nema nista od nas sve dok se Elkann za sve pita, a Ferrero i Scanavino su isto trebali biti dosad bivsi. Sad se cini da Tudora pokusavaju da zamijene bilo kim i ako bude tako mislim da koracamo ka najgoroj sezoni u zadnjih 15.
Svakako je Kelly otprilike pokazao ono sto Rugani nikada nije, a to je da je dostojan biti 3 ili 4 stoper bez da pravi teske kikseve. Danilo je u 2024. bio dosta los i on je zavrsio sa ozbiljnim fudbalom.
Problem je bila povreda Bremera, pa onda i Kalulua. Oba su bili dobri i desile su se povrede. Kalulu je usao u sezonu kao najbolji igrac i dok su svi bili zdravi to je bilo sve dobro.
Kod Huijsena je problem sto mu nisu vjerovali nakon sto je failao u Romi. Pa ni Roma mu nije vjerovala.
Dok je Bremer bio zdrav Juventus nije primio gola u ligi.
Cabal covjek rasturao isto mu se desilo. Realno nije bilo ni srece, da ti se povrijedi na sezonu dodatno i covjek koji je mogao pokriti i beka i stopera. I onda je Kelly bio samo u pola sezone krpljenje, a kao zakrpa se pokazao boljim nego sto je invalid Rugani ikada bio.
Giuntoli je platio prije svega zbog faila dvojca Koopmeiners/Luiz te upitnih prodaja Huijsena i Fagiolia, ne toliko igrački koliko ih je dao za siću. Takodjer, on i Motta su platili i svojom bahatoscu, tjeranje Danila, Cuadrado neki dan takodjer rekao da je otjeran kao ker (na Instagramu saznao da je bivsi) i td.
Uradio je dobrog takodjer, Di Gregorio, Kalulu, Thuram, Costa, Chico, takodjer posudbe ili pokušaj zadrzavanja Veige i Muania su ok. Cabal takodjer, ako momak bude fit i to ce doci kao ok transfer.
Kelly mu nije trebao, imao si Djaloa u rosteru, Rugania prije toga.
Finansijski je uradio takodjer dobro u globalu, njegova zadaca je bila i smanjenje plata. Prodao je fino Barreancheu i Illinga (dobio solidan dio za Luiza od toga) kao i Soulea.
U globalu, čovjek je imao pogotke i promasaje, ali i ono sto mu se spocitava je usko vezano za trenera koji je upropastio i ono dobro sto mu je dao na raspolaganje. Ali on ga je i birao tako da je tu ključna greska.
Ako poredimo to s prvom sezonom Marotte onda bi on zasluzio još vremena. Jako je teško dati sud o radu direktora na osnovu jedne sezone, nije to toliko vidljivo kao sto je slučaj s Mottom. Jer možda će naredni trener apsolutno uživati u igračima koje je on doveo.
Klubovi dovode igrače i trenere i prije početka roka, a mi u potpunom haosu sto se toga tiče, logicno da Conte nije htio doci u klub u kome ne zna ni ko je autoritet s kim treba pricati, a s druge strane mu dovode De Bruynea. Levels.
U ovakvom odnosu snaga najbolje odraditi klupsko s Tudorom i Giuntoliu dati jos jednu sezonu. A ovisno o izgledu Juventusa tamo odluciti o Tudoru.
Uradio je dobrog takodjer, Di Gregorio, Kalulu, Thuram, Costa, Chico, takodjer posudbe ili pokušaj zadrzavanja Veige i Muania su ok. Cabal takodjer, ako momak bude fit i to ce doci kao ok transfer.
Finansijski je uradio takodjer dobro u globalu, njegova zadaca je bila i smanjenje plata. Prodao je fino Barreancheu i Illinga (dobio solidan dio za Luiza od toga) kao i Soulea.
U globalu, čovjek je imao pogotke i promasaje, ali i ono sto mu se spocitava je usko vezano za trenera koji je upropastio i ono dobro sto mu je dao na raspolaganje. Ali on ga je i birao tako da je tu ključna greska.
Ako poredimo to s prvom sezonom Marotte onda bi on zasluzio još vremena. Jako je teško dati sud o radu direktora na osnovu jedne sezone, nije to toliko vidljivo kao sto je slučaj s Mottom. Jer možda će naredni trener apsolutno uživati u igračima koje je on doveo.
Klubovi dovode igrače i trenere i prije početka roka, a mi u potpunom haosu sto se toga tiče, logicno da Conte nije htio doci u klub u kome ne zna ni ko je autoritet s kim treba pricati, a s druge strane mu dovode De Bruynea. Levels.
U ovakvom odnosu snaga najbolje odraditi klupsko s Tudorom i Giuntoliu dati jos jednu sezonu. A ovisno o izgledu Juventusa tamo odluciti o Tudoru.
#MaxOUT
#MaxOUT
-
- Kontakt:
Kelly je vise kikseva za 4 mjeseca imao nego Rugani za 5 godina.tuzlak1987 je napisao/la: ↑31 maj 2025, 19:17Kellya ne treba povezivati sa Huijsenom.J10 je napisao/la: ↑31 maj 2025, 18:49Nico je nelogicniji transfer i od Koopa i od Luiza. Otjerali su Ruganija na posudbu pa su otjerali Danila da bi bili primorani platiti Kellyja, Giuntoli je s razlogom bivsi. Samo se pribojavam da nema nista od nas sve dok se Elkann za sve pita, a Ferrero i Scanavino su isto trebali biti dosad bivsi. Sad se cini da Tudora pokusavaju da zamijene bilo kim i ako bude tako mislim da koracamo ka najgoroj sezoni u zadnjih 15.
Svakako je Kelly otprilike pokazao ono sto Rugani nikada nije, a to je da je dostojan biti 3 ili 4 stoper bez da pravi teske kikseve. Danilo je u 2024. bio dosta los i on je zavrsio sa ozbiljnim fudbalom.
Problem je bila povreda Bremera, pa onda i Kalulua. Oba su bili dobri i desile su se povrede. Kalulu je usao u sezonu kao najbolji igrac i dok su svi bili zdravi to je bilo sve dobro.
Kod Huijsena je problem sto mu nisu vjerovali nakon sto je failao u Romi. Pa ni Roma mu nije vjerovala.
Dok je Bremer bio zdrav Juventus nije primio gola u ligi.
Cabal covjek rasturao isto mu se desilo. Realno nije bilo ni srece, da ti se povrijedi na sezonu dodatno i covjek koji je mogao pokriti i beka i stopera. I onda je Kelly bio samo u pola sezone krpljenje, a kao zakrpa se pokazao boljim nego sto je invalid Rugani ikada bio.
klub je u rasulu.. Giuntioliju bih dao jos jednu sezonu..
Jesil siguran ti da si 2010-e pratio Juventus pa da mozes tvrditi da je slicna prva sesona Marotte i kako vec tvrdis navodno prva sezona Guintolija?Pogba je napisao/la: ↑31 maj 2025, 19:36Giuntoli je platio prije svega zbog faila dvojca Koopmeiners/Luiz te upitnih prodaja Huijsena i Fagiolia, ne toliko igrački koliko ih je dao za siću. Takodjer, on i Motta su platili i svojom bahatoscu, tjeranje Danila, Cuadrado neki dan takodjer rekao da je otjeran kao ker (na Instagramu saznao da je bivsi) i td.
Ako se ne varam, ti nisi tada pratio Juventus, pa gledas wikipediju i opet prosipas teze i lupas ko maksim po diviziji. Prebaci se na drugi sport, fudbal nisi shvatio

„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ovo je milina od zivota kad bar znas da si los, a ne prividno dobar. Ne moramo vise nikada igrati finala gdje bi nas vodili Cmarota sa skupljanjem otpada i neki njegov trenercic kao Allegri i Simone koji igra 352.
Pa da gledas kako te nemilice buse Real, Barca, City, PSG..
Nije ni to put
Pa da gledas kako te nemilice buse Real, Barca, City, PSG..
Nije ni to put
Prvi zadatak je izbjeci Italijana na klupi, najbitniji. Italijanstina je najgora bolest.
I opet:

I opet:

#MaxOUT
#MaxOUT
- Juventinisimo
- Kontakt:
@Pogba bolan...danas se slavi a ti trazis postove od prije 2-3 godine...kako ti se da...
Znam ja da si ti trazio Enriquea....ovako trener napravi moderan tim, takticki, tehnicki, trkacki...ubojit tim...
Dembele presing vrsi iz minute u minutu..
Ljudi igraju k'o sat...fenomenalno finale..
Vlahovic preko qurca hoda i zuji okolo..dodje Enrique u Juve i igraci ga otjeraju nakon prvog treninga...

Znam ja da si ti trazio Enriquea....ovako trener napravi moderan tim, takticki, tehnicki, trkacki...ubojit tim...

Dembele presing vrsi iz minute u minutu..

Vlahovic preko qurca hoda i zuji okolo..dodje Enrique u Juve i igraci ga otjeraju nakon prvog treninga...

38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
-
- Kontakt:
Ovo nije istina, bili smo svjedoci bezbroj puta kada je Vlahović jedini koji ganja loptu i poziva igrače na presing.Juventinisimo je napisao/la: ↑31 maj 2025, 23:47@Pogba bolan...danas se slavi a ti trazis postove od prije 2-3 godine...kako ti se da...![]()
Znam ja da si ti trazio Enriquea....ovako trener napravi moderan tim, takticki, tehnicki, trkacki...ubojit tim...![]()
Dembele presing vrsi iz minute u minutu..Ljudi igraju k'o sat...fenomenalno finale..
![]()
Vlahovic preko qurca hoda i zuji okolo..dodje Enrique u Juve i igraci ga otjeraju nakon prvog treninga...![]()
#ALLEGRIOUT
- Juventinisimo
- Kontakt:
Istina, ali sve preko qurca....njegovo ponasanje se najbolje vidi zadnjih mjeseci...previse je umisljen lik...ni p od profesionalca..JuventinoVero je napisao/la: ↑01 jun 2025, 01:48Ovo nije istina, bili smo svjedoci bezbroj puta kada je Vlahović jedini koji ganja loptu i poziva igrače na presing.Juventinisimo je napisao/la: ↑31 maj 2025, 23:47@Pogba bolan...danas se slavi a ti trazis postove od prije 2-3 godine...kako ti se da...![]()
Znam ja da si ti trazio Enriquea....ovako trener napravi moderan tim, takticki, tehnicki, trkacki...ubojit tim...![]()
Dembele presing vrsi iz minute u minutu..Ljudi igraju k'o sat...fenomenalno finale..
![]()
Vlahovic preko qurca hoda i zuji okolo..dodje Enrique u Juve i igraci ga otjeraju nakon prvog treninga...![]()
Pokazi mi pravi puni sprint Vlahovica....danas si vidio kako Dembele stoji izvan boxa kao zapeta puska i samo ceka da protivnik dodirne loptu..tako se slusaju treneri i njihove zamisli, tako se gradi disciplina i sve ostalo...
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
Ovdje i dalje ljudi kontaju da je Juventusov problem trener.
Dembele ne zeli da slusa Hansi Flicka, ali zato slusa Enriquea i evo osvojili su ligu prvaka jer je neko nekog slusao.

„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Za nas je počeo prelazni rok ali nema ko igrače da dovodi
Da smo normalan klub Kopola i Leoni bi sad u Kontinesi bili na potpisu., a produžene posudbe za Muanija i Renata.
Ovako će do 10. Juna Elkan i dalje sastavljati menadžment, klošar

Da smo normalan klub Kopola i Leoni bi sad u Kontinesi bili na potpisu., a produžene posudbe za Muanija i Renata.
Ovako će do 10. Juna Elkan i dalje sastavljati menadžment, klošar
MANIJACI JUG 1987
Nama prijelazni rok ne treba. Ovo što su doveli na posudbu ide nazad,a ovi naši što su na posudbi se vraćaju!! Kakav trener može ovo riješiti i ovdje nešto pomoći!! Ako negoga i dovedu kao pojačanje to će biti posle 20.-og augusta,taman da se uigra sa ekipom!!
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Nama itekako trebaju igrači, pogotovo u odbrani kao Kopola i Leoni.
Vraća nam se Mireti koji je imao operaciju ramena.
Treba nam i napadač pod hitno kad se zna da Vlahović odlazi
Samo što je Elkan krten na kvardrat pa mijenja odjednom menadžment, sada niko nema ni da dovede igrače i da hoće.
Vraća nam se Mireti koji je imao operaciju ramena.
Treba nam i napadač pod hitno kad se zna da Vlahović odlazi
Samo što je Elkan krten na kvardrat pa mijenja odjednom menadžment, sada niko nema ni da dovede igrače i da hoće.
MANIJACI JUG 1987
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.