Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
ne znam šta je ono bilo ali isto prije nekoliko godina ovaj Borriello je nuđen za Muslimovića...
**** mater onom novinaru na goal com, predstavio dzeku kao srpskog internacionalca !! a to nije prvi put prije nekog vremena i ibisevica spanska marca isto tako predstavila kao srpskog igraca 

la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
CRNI_SA je napisao/la:**** mater onom novinaru na goal com, predstavio dzeku kao srpskog internacionalca !! a to nije prvi put prije nekog vremena i ibisevica spanska marca isto tako predstavila kao srpskog igraca
Pa nepismeni ljudi... i eto cemu vecina ovdje vjeruje.
Nije najveća budala onaj koji ne zna da čita, nego onaj koji misli da je sve ono što pročita istina.
I mene to smeta ali, vjerujte mi, ovo nije prvi put da se ovakve stvari desavaju. Prije par mjeseci, je jedan reporter svedske televizije predstavio Pjanica kao srpskog igraca. Ovo je samo jos jedan dokaz kako svijetska fudbalska javnost jos ima mnogo stvari da nauci kada je u pitanju BH fudbal i reprezentacija BIH.aseemic je napisao/la:CRNI_SA je napisao/la:**** mater onom novinaru na goal com, predstavio dzeku kao srpskog internacionalca !! a to nije prvi put prije nekog vremena i ibisevica spanska marca isto tako predstavila kao srpskog igraca
Novinari na zapadu su vrlo neprofesionalni i duhovni amateri.CRNI_SA je napisao/la:**** mater onom novinaru na goal com, predstavio dzeku kao srpskog internacionalca !! a to nije prvi put prije nekog vremena i ibisevica spanska marca isto tako predstavila kao srpskog igraca
Evo par primjera koje sam ja skoro primjetio na internetu da su Marka Pantelica predstavili kao hrvatskog fudbalera i Novaka Djokovica kao tenisera iz Hrvatske.
Ima mnogo primjera i vecinom su to greske sigurno jer su amateri ali ponekad mozda i namjerno urade samo da provociraju ljude.
Isto sam cuo kad na nekim internet vjestima zapadnim da je Sarajevo glavni grad Srbije i da je RK Bosna Sarajevo srpski rukometni klub.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
Tarik14 je napisao/la:I mene to smeta ali, vjerujte mi, ovo nije prvi put da se ovakve stvari desavaju. Prije par mjeseci, je jedan reporter svedske televizije predstavio Pjanica kao srpskog igraca. Ovo je samo jos jedan dokaz kako svijetska fudbalska javnost jos ima mnogo stvari da nauci kada je u pitanju BH fudbal i reprezentacija BIH.aseemic je napisao/la:CRNI_SA je napisao/la:**** mater onom novinaru na goal com, predstavio dzeku kao srpskog internacionalca !! a to nije prvi put prije nekog vremena i ibisevica spanska marca isto tako predstavila kao srpskog igraca
OT - Prije nekoliko godina (3-4-5) na CNN.com je pisalo, Sarajevo (Serbia) na vremenskoj prognozi... ali, vjerovatno i u ostalim člancima.
Dalje prepustam vama...
Nije najveća budala onaj koji ne zna da čita, nego onaj koji misli da je sve ono što pročita istina.
Ja zivim na zapadu i imam obicaj reci da su zapadnjaci glupi ko **** i pogotovo takozvani 'novinari' i 'strucnjaci' na zapadu, ali naravno ima i izuzetaka.
Ali puno se furaju kako su pametni i informisani ali uopste nisu ni jedno ni drugo u vecini slucajeva.
Ali puno se furaju kako su pametni i informisani ali uopste nisu ni jedno ni drugo u vecini slucajeva.
Neznam sta da kazem. Ili su ti novinari glupi ili su zaista vrlo neinformisani. Sramota i bruka!
Nisu glupi, ali nisu ni posebno pametni. Cisto su neinformisani, a neinformisani zurnalista vrijedi k'o pola kile krompira u sezoni...Tarik14 je napisao/la:Neznam sta da kazem. Ili su ti novinari glupi ili su zaista vrlo neinformisani. Sramota i bruka!
*ebiga, ne zna svako gdje BiH i sta se radi tu, ali vecina njih je cula za Srbiju ili Jugoslaviju, a s tim vezu srpsko i Beograd...
Zapadnjaci...
ma njih boli ona stvar ko je odakle.
napisali su oni x puta i za nekog Srbijanca da je Hrvat i obrnuto.
a pola Amera ne zna nabrojati ni 5 zemalja Europe, a zapadnjaci iz Europe se nesto posebno tim ne zamaraju.
kad se reaguje isprave i izjeo vuk magarca, a oni nastavljaju po svom.
napisali su oni x puta i za nekog Srbijanca da je Hrvat i obrnuto.
a pola Amera ne zna nabrojati ni 5 zemalja Europe, a zapadnjaci iz Europe se nesto posebno tim ne zamaraju.
kad se reaguje isprave i izjeo vuk magarca, a oni nastavljaju po svom.
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
Bez veze pokusavas da opravdas aroganciju zapada prema na primjer Balkanu ali i prema vecini ostalog svijeta.aseemic je napisao/la:Nisu glupi, ali nisu ni posebno pametni. Cisto su neinformisani, a neinformisani zurnalista vrijedi k'o pola kile krompira u sezoni...Tarik14 je napisao/la:Neznam sta da kazem. Ili su ti novinari glupi ili su zaista vrlo neinformisani. Sramota i bruka!
*ebiga, ne zna svako gdje BiH i sta se radi tu, ali vecina njih je cula za Srbiju ili Jugoslaviju, a s tim vezu srpsko i Beograd...
Zapadnjaci...
Ako novinar pise na CNN clanak o BiH ili Sarajevu a misli i napise u clanku da je Sarajevo glavni grad Srbije treba promjeniti profesiju, koji k.u.r.a.c. je taj 'novinar'
i jos jedna stvar govorimo o novinarima a ne obicnim ljudima na ulici.
Pauk je napisao/la:Bez veze pokusavas da opravdas aroganciju zapada prema na primjer Balkanu ali i prema vecini ostalog svijeta.aseemic je napisao/la:Nisu glupi, ali nisu ni posebno pametni. Cisto su neinformisani, a neinformisani zurnalista vrijedi k'o pola kile krompira u sezoni...Tarik14 je napisao/la:Neznam sta da kazem. Ili su ti novinari glupi ili su zaista vrlo neinformisani. Sramota i bruka!
Zapadnjaci...
Ako novinar pise na CNN clanak o BiH ili Sarajevu a misli i napise u clanku da je Sarajevo glavni grad Srbije treba promjeniti profesiju, koji k.u.r.a.c. je taj 'novinar'
i jos jedna stvar govorimo o novinarima a ne obicnim ljudima na ulici.
Ma ne opravdavam ja njih. Boli me patka za njih, iskreno

Ako ti se ne sviđa ono sto pisu, ili budes uvjerenja da lazu ili neistinito pisu, imas masu drugih medija koje mozes pratit... i bolje se informisat onda.
Nego, odosmo daleko od teme imam osjecaj... da ne bude banana, zna li ko gdje se sada nalazi Džeko?
- miralem444
- Kontakt:
evo i Bayern se ukljucio u utrku za edina dzeku..nemoj brate u Bayern molim te..
http://www.****/sport/fudbal/u ... e-i-bajern
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
miralem444 je napisao/la:evo i Bayern se ukljucio u utrku za edina dzeku..nemoj brate u Bayern molim te..
Čiste izmišljotine, i špekulacije...
- rob do bagro
- Kontakt:
ne bi bilo lose za njega i da predje u bayern sta mu fali igrace u ligi prvaka osvajace s bayernom vise titula ako uopste dodje do toga ali ne vjerujem zavrsice on u milanu
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Ne znam kako će 2 napadača sličnog profila igrati zajedno u prvih 11. Jedan bi morao na klupu, Džeko ili Gomez. I čisto sumnjam da bi to bio Gomez, al haj..
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Bayern dao za Gomeza 30mil. Bas ce sada oni za Dzeku dati jos 30 

http://www.goal.com/en/news/15/germany/ ... dar-report
sve mi se cini da je dzeko vec otiso iz wolfsa
sve mi se cini da je dzeko vec otiso iz wolfsa
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
a da hoce vec jednom potpisati za nekog...ide mi na neku stvar svakodnevno pojavljivanje novih ponuda,prica,spekulacija...
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
- DinceManijak
- Kontakt:
Kakav ba Bayern, zavrsit ce on u Milanu, evo danas se Wolfsburg raspituje za Zigica, onu zirafu tesku, znate
I s druge strane, ako ste citali na Goal.com, poslije dovodenja "crnog Maldinija"
najveci prioritet ihm je dovodenje Dzeksona.
Usput, pozdrav raja, nisam ovdje od davno pa da svu staru raju pozz a i novu.

Usput, pozdrav raja, nisam ovdje od davno pa da svu staru raju pozz a i novu.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Who Dares Wins~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Trenutno korisnika/ca: Beduin, bianconerze, CAGarfia, Google Adsense [Bot] i 51 gost.