FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

UPS
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la UPS » 17 apr 2011, 00:03

I bod je Barci dovoljan za odbranu titule. Zao mi je samo sto su se opustili i bez veze fasovali taj gol, ali nema veze.

P.S. vala je i messi mogao pasti u kaznenom pred kraj tekme, ne znam kojeg je vraga ustao za loptom?! Cista prekrsaj nad njim je bio :(

Ad0

Post Postao/la Ad0 » 17 apr 2011, 00:04

kako se siročad raduju hahahah jeste vidjeli hahahahha...! Ma odigrano rutinski nisu se puno umarali TITULA OSVOJENA IDEMO DALJE VISCA BARCA!
DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 17 apr 2011, 00:04

JuveSissoko je napisao/la:ovime ste osigurali prvenstvo, Realu bod ili poraz ,isto im ga dodje
Ma prvenstvo je i ranije gotovo bilo...

Ovo je psiholoski vazna tekma bila...da je Braca veceras dobila,rasula bi Real u naredne 3 tekme..ovako...ima tu materijla da Real zaprijeti...znaci njima ovaj remi dosta,u ovoj situaciji...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 17 apr 2011, 00:06

Lazar Popovic je za Villu vrhunski strijelac. Sta Messi treba jos uraditi pa da ovaj loptu smjesti u mrezu. :( :(
Ja sam sikreno zadovoljan. Barca nije igrala s 100 % svojih mogucnosti i mislim da Pep nije bacio sve karte na stol jer slijede jos vaznije utakmice od ove. Vidjelo se nakon gola da su igraci ubacili u jednu brzinu manje i odrzavali rezultat s par odlicnih prilika do SMIJESNOG penala za Real Madrid. No kao sto sam rekao prije utakmice ovaj El Clasico nije bio toliko bitan i ostavili smo ih na istom odstajanju i sada u narednim utakmicama - gdje imamo laski raspored - posao u ligi treba rutinski privesti kraju.
Za mene je Adriano odigrao vrhunsku utakmicu, dok Maxwell se uopste nije uspio nametnuti da se na njega moze racunati u narednim utakmicama.

PS: Radosti Marcela i Adebayora nakon dosudjenog penala isto kao da su postali prvaci GALAKSIJE.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 17 apr 2011, 00:07

Nama je bod iz ove utakmice znacio titula tu nema sta,samo mi krivo sto su se opustili onako nakon gola,i nisu imali zelju vise da napadaju,nego su samo mislili na kraj i kako da sto prije prodje vrijeme,to im se osvetili,penal bio nebio,nema veze,bod njima nista neznaci...mada su slavili penal kao da su LP osvojili,al dobro i to razumijem nakon svih tih trauma jednom ne izgubiti to je ipak veliki uspjeh
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 17 apr 2011, 00:08

Iako to nećete priznati, Real je apsolutno nadigrao večeras Barcelonu. Može tu biti izvlakuša nije im se igralo, nisu se trudili, igrali na sigurno, ali svi su vidjeli da uopšte nije bilo prepoznatljive Barcine igre, da je kojim slučajem Real prvi poveo, onda bi to možda bilo drugačije, a ovako sreća Barci što Real ima samo jednog Pepea :lol:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

losmi
Kontakt:

Post Postao/la losmi » 17 apr 2011, 00:10

Bianconeri1988 je napisao/la:Iako to nećete priznati, Real je apsolutno nadigrao večeras Barcelonu. Može tu biti izvlakuša nije im se igralo, nisu se trudili, igrali na sigurno, ali svi su vidjeli da uopšte nije bilo prepoznatljive Barcine igre, da je kojim slučajem Real prvi poveo, onda bi to možda bilo drugačije, a ovako sreća Barci što Real ima samo jednog Pepea :lol:
Pepea haahahahahhahh
Jel ti pricas o Realu koji se branio na domacem terenu i sa 8 bodova manje od Barcelone.
Napao je tek kad je Barcelona povela.Barcelona je igrala sa 50% svoje snage i to ce se pokazati tacnim u sredu,
MVP - Messi-Villa-Pedro

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 17 apr 2011, 00:12

Bianconeri1988 je napisao/la:Iako to nećete priznati, Real je apsolutno nadigrao večeras Barcelonu. Može tu biti izvlakuša nije im se igralo, nisu se trudili, igrali na sigurno, ali svi su vidjeli da uopšte nije bilo prepoznatljive Barcine igre, da je kojim slučajem Real prvi poveo, onda bi to možda bilo drugačije, a ovako sreća Barci što Real ima samo jednog Pepea :lol:
Izvuci bod na svom terenu i to iskljucivo uz pomoc sudije je nadigravanje? Tek sad vidim koliko im znaci postici jedan gol protiv Barce! Sta bi uradili da su kojim slucajem pobjedili? Prestali bi igrati fudbal :lol: :lol:
Bolje se zapitajte sta ce tek biti kad Barca prebaci u drugi brzinu :lol: :lol: :lol:
Zadnja izmjena: UPS, dana/u 17 apr 2011, 00:13, ukupno mijenjano 1 put.

pacovi_tu_ima
Kontakt:

Post Postao/la pacovi_tu_ima » 17 apr 2011, 00:12

real nadigrao barcelonu? jako smiješna izjava navijača propalog juventusa,

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 17 apr 2011, 00:13

Večeras se,čini mi se,desilo nešto slično kao protiv Arsenala na Emiratima.Vodite i onda nekako se povučete,samo dodavanja (ne znam kako Barcinim igračima ne dosadi bukvalno se dodavati onoliko :lol: ) i protivnik (Arsenal,Real) dobiju svoje prilike koje iskoriste.Večeras ste mogli i izgubiti jer Khedira nije bio daleko da zabije za 2:1.Šteta što onaj udarac Xavija nije završio u mreži kada je lopta odsjela na prečki,ali jbg.
Osvojili ste prvenstvo,nema tu sumnje.U 2.poluvremenu se još moglo vidjeti i 2 slaloma Messija nakon čega bi on dao loptu Villi koji bi sve to usr'o,Adriano je bio jako dobar,čini mi se 32/36 tačnih dodavanja.
Biće vam teško uzeti Real na preostala dva fronta (na Primeri ste ga već uzeli),ali nije to ni za očekivati.Vidi se da ste vi za nijansu bolji,ali...
Penal nad Marcelom je bio diskutabilan,meni se čini da ga nije bilo.
You'll never walk alone.

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 17 apr 2011, 00:13

...jesi li ti uopce gledao utk???

madridista
Kontakt:

Post Postao/la madridista » 17 apr 2011, 00:13

izzo je napisao/la:Pa ne mogu da vjerujem da se sudija usudio onu jeftinu glumu Marcela dosuditi kao penal :o :o :shock: :shock: pa fakat nevjerovatno šta im je šupak svirao :evil: :twisted: :oops: :oops: :x e koje đubre od covjeka.
Villa dobio 3 extra lopte od Xavia i sve 3 šanse sjebo :shock: :oops:
Ma ovo kazna za nonšalanciju u igri, dodavanje, peglanje lopte, ševanje protivnika i slicna sranja...samo su krivi, trebali su ih dotuci ,ovako im Real izbi dva boda :x
nema šta, pravi farsin navijač, ni pod koju cijenu priznat svoju grešku a tuđu odmah na razglas. Albiol je za ono žuti dobiti trebao a ne crveni, ono je apsolutno prestrogo a za naš penal da izvineš NE SERI jer je penal čist kao suza ko što kaže novinar ss.ba, još ću se ja sad počet buniti što alves nije dobio drugi žuti kod tog penala :evil:

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 17 apr 2011, 00:14

prvi el clasico u kojem nisam osjetio ni sekunde uzbudjenja. sad idu prave tekme 8-)

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 17 apr 2011, 00:14

Reho'h ja 10x bolje da igra Adriano nego Maxwell. :)

Barca je trebala slaviti ali ni ovaj rezultat nije loš,titula je ovjerena i sada do kraja igraju lagano.

Sad je problem šta će biti sa Puyolom ?
FK Pjetlovi

thenaturalone
Kontakt:

Post Postao/la thenaturalone » 17 apr 2011, 00:15

Joj i vi sta se palite, vidite da je ovo noc smijurije, krenuvsi od igre reala, njihovog penala, pa evo sad i raznih komentara :lol: uzivajte i samo se smijte :mrgreen:

izzo
Kontakt:

Post Postao/la izzo » 17 apr 2011, 00:16

madridista je napisao/la:
izzo je napisao/la:Pa ne mogu da vjerujem da se sudija usudio onu jeftinu glumu Marcela dosuditi kao penal :o :o :shock: :shock: pa fakat nevjerovatno šta im je šupak svirao :evil: :twisted: :oops: :oops: :x e koje đubre od covjeka.
Villa dobio 3 extra lopte od Xavia i sve 3 šanse sjebo :shock: :oops:
Ma ovo kazna za nonšalanciju u igri, dodavanje, peglanje lopte, ševanje protivnika i slicna sranja...samo su krivi, trebali su ih dotuci ,ovako im Real izbi dva boda :x
nema šta, pravi farsin navijač, ni pod koju cijenu priznat svoju grešku a tuđu odmah na razglas. Albiol je za ono žuti dobiti trebao a ne crveni, ono je apsolutno prestrogo a za naš penal da izvineš NE SERI jer je penal čist kao suza ko što kaže novinar ss.ba, još ću se ja sad počet buniti što alves nije dobio drugi žuti kod tog penala :evil:
Smiješan si...penal je komedija živa :lol: :lol: pa onako se ne navlaci ni kod nas u našoj PL, za onu jeftinu glumu Marcela sudija mu je trebao dati i žuti karton ,da je kakve pravde.

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 17 apr 2011, 00:18

sta ima nadigrali, jasto ne mogu subjektivna misljenja :roll: u 1 pol. Barca se pola sata dodaje ovi ne mogu do lopte dodju, Real tek u 2 pol. nesto zaprijetio, da ne govorim da je penal smjesan, onaj kloc Marcelo vazda glumi :roll:
15.10 - 15.06 ...

-Barcelona-
Kontakt:

Post Postao/la -Barcelona- » 17 apr 2011, 00:19

Ma pustite penal i ostalo,zna li neko sta je sa kapitenom :?:
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!

DAVID VILLA 7'
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA 7' » 17 apr 2011, 00:19

-Barcelona- je napisao/la:Ma pustite penal i ostalo,zna li neko sta je sa kapitenom :?:
Puyol je radi mjere predostrožnosti zatražio izmjenu. Osjetio je bol u lijevom bedru, ali je izgleda sa njiim sve uredu.
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 17 apr 2011, 00:19

jos jednom je Messi pokazao koliko je bolji od Ronalda, onaj se nije ni vidio, a Messi uobicajeni slalomi,samo da Villa ima mozga ko sto nema, lika prati sreca i ta ista ga je i dovela do Barselone, jer jednostavno nekad izgleda kao amater, Messi je vanzemaljac
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.