AC Milan

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

rope11
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la rope11 » 30 maj 2025, 15:41

milanist je napisao/la:
30 maj 2025, 14:15
Koliko naivan moras biti pa da mislis da nije Milan taj koji zeli da dodje do prodaje Tijjanija. Istu stvar nisu naucili iz proslosti pa opet pravdaju ova smeca u klubu.
Brate, čovjek se već oprostio sa ekipom i osobljem u Milanelu, a da nije još ni juni. Šta ti to nagovještava?

Ne kažem da ovi neće trljati ruke jer će zaraditi maltene četveroduplo više od uloženog, ali mislim da ni uprava ni trener ne bi svjesno pristali prodati najboljeg igrača poslije ovakve sezone i još dodatno raspizditi navijače. Čovjek jednostavno hoće da ide i ne može ga niko kriviti što hoće da se makne od ovoga.

Ali opet kažem, sigurno bi ostao da nisu ovakve okolnosti i da smo izborili top 4. Indirektno su ga otjerali svojim idiotskim potezima prošle godine.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

memaga
Kontakt:

Post Postao/la memaga » 30 maj 2025, 15:46

100 posto je tako, mene samo zanima sto ne idu i ostali ukljucujuci Pulisica, Leao, Meignan, Theo...

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 30 maj 2025, 15:47

rope11 je napisao/la:
30 maj 2025, 15:41
milanist je napisao/la:
Koliko naivan moras biti pa da mislis da nije Milan taj koji zeli da dodje do prodaje Tijjanija. Istu stvar nisu naucili iz proslosti pa opet pravdaju ova smeca u klubu.
Brate, čovjek se već oprostio sa ekipom i osobljem u Milanelu, a da nije još ni juni. Šta ti to nagovještava?

Ne kažem da ovi neće trljati ruke jer će zaraditi maltene četveroduplo više od uloženog, ali mislim da ni uprava ni trener ne bi svjesno pristali prodati najboljeg igrača poslije ovakve sezone i još dodatno raspizditi navijače. Čovjek jednostavno hoće da ide i ne može ga niko kriviti što hoće da se makne od ovoga.

Ali opet kažem, sigurno bi ostao da nisu ovakve okolnosti i da smo izborili top 4. Indirektno su ga otjerali svojim idiotskim potezima prošle godine.
Ma mi mozemo samo nagadjati sta je moguce a sta ne. Mi smo saznali za interes Citija nedavno, sta mislis da nisu oni Milan kontaktirali mnogo prije i da nisu dobili jedan vid zelenog svjetla ako posalju dobru ponudu. Normalno da i tidjo zna za to belicem, pa sta veli kad hoce da me prodaju da se i pozdravim sa svima 😁
Citale su se skoro i vijesti da on i ne forsira prodaju da je zadovoljan i ostankom, pa sad vidi onda ko zeli vise da isforsira transfer.
Znajuci ove nase gazde, cim vide zelembace zine im d..pe, zato i kazem da je Milan vise za transfer nego sam Tidjo.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

memaga
Kontakt:

Post Postao/la memaga » 30 maj 2025, 15:53

Ma standard pustaju pricu da je htio igrac da ide, a oni ga prodaju da i ne zna....ko je citao Zlatanove knjige tako su i njemu uradili Galijani i Berluskoni....oni tako pricaju da ne izazovu jos veci bijes i nezadovoljstvo navijaca....
Zadnja izmjena: memaga, dana/u 30 maj 2025, 15:59, ukupno mijenjano 1 put.

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 30 maj 2025, 15:58

milanist je napisao/la:
30 maj 2025, 15:47
rope11 je napisao/la:
30 maj 2025, 15:41
milanist je napisao/la:

Ma mi mozemo samo nagadjati sta je moguce a sta ne. Mi smo saznali za interes Citija nedavno, sta mislis da nisu oni Milan kontaktirali mnogo prije i da nisu dobili jedan vid zelenog svjetla ako posalju dobru ponudu. Normalno da i tidjo zna za to belicem, pa sta veli kad hoce da me prodaju da se i pozdravim sa svima 😁
Citale su se skoro i vijesti da on i ne forsira prodaju da je zadovoljan i ostankom, pa sad vidi onda ko zeli vise da isforsira transfer.
Znajuci ove nase gazde, cim vide zelembace zine im d..pe, zato i kazem da je Milan vise za transfer nego sam Tidjo.
Objavljeno je da od pocetka aprila traju pregovori za njega, vec tad je City ga oznacio kao goavnog igraca ovaj merkato

enzo777
Kontakt:

Post Postao/la enzo777 » 30 maj 2025, 16:02

Ali Beduin kako da ga zadržiš?
Tidjio je na vrhuncu karijere, prejak je, može još da eksplodira, al za to mu trebaju veći ciljevi i jača okolina.
Bil ti ostao u klubu koji nema pojma u kojem smjeru želi da ide? Izgubiš od Dinama (Zagreb, ne Kiev) izbaci te Feyenoord, i jos izgubiš finale kupa bez šuta na gol. Propast ce ti slijedeća godina, a nije sigurno da ćeš igrat Europu za 2 godine jer ekipa preloša.

Ja bi prvi skupio prnje, oprostio se od navijača i Odo za karijerom.

U potpunosti razumijem sve naše igrače koji žele da idu

memaga
Kontakt:

Post Postao/la memaga » 30 maj 2025, 16:04

Jel taj Beduin to pusten preko vikenda iz neke psihijatrijske ustanove? Pa se priziva ovdje na forumu....

Adi33
Kontakt:

Post Postao/la Adi33 » 30 maj 2025, 16:08

Tidjo prodan za 75 mil bar tako piše većina a evo i Pelegati se oglasio. Takodjer, Al Hilal poslao ponudu za Thea, i klubovi su u kontaktu. Kako je krenulo bojim se da ce se egzodus nastaviti i da ce i Maignan uskoro biti prodat. Jedino ce ostati Leao i Pulisic i to je to. Tako da nam ne gine gledanje zabara u ekipi. Kao nekada što su pokušali Berlusconi i Galiani, prije prodaje kluba.

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 30 maj 2025, 16:23

Milan je talijanski klub, a ne neki francuski pa da samo neke francuze dovodimo . Uvijek je bolje dovesti talijana nego nekog anonimusa iz francuske

Adi33
Kontakt:

Post Postao/la Adi33 » 30 maj 2025, 16:27

ronaldo99 je napisao/la:
30 maj 2025, 16:23
Milan je talijanski klub, a ne neki francuski pa da samo neke francuze dovodimo . Uvijek je bolje dovesti talijana nego nekog anonimusa iz francuske
Hahahhaha nabroj mi ljudino za kojeg Italijanskog igraca se otimaju najbogatiji klubovi. Realno Donaruma, Barela, Bastoni, Di Marco vrijedni pomena. Ovo ostalo sve po jednu dobru sezonu iza sebe ima ili imaju trenutno. Nego Samuele Rici mrtvi destruktivac ce nam biti zamjena za Tidju... Tuga

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 30 maj 2025, 16:32

Kakve veze ima dal je talijan, francuz, nijemac, bitno je da je kvalitetan igrac i da nam bude pojacanje.
Normalno kao klub koji obitava u Italiji logicno je da imamo i kojeg ita reprezentativca, ali opet to nije pod moranjem. Obzirom da je mal broj kvalitetni italijana, valja se okrenuti i drugim opcijama. Ne vidim razlog rolike opcinjenosti da mora se bas Italijan dovesti 😁
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 30 maj 2025, 16:45

Pa ako već dovodimo neko smetlje, onda neka bude bar italijan zbog liste. :mrgreen:

Mislim da će Ricci biti dobar igrač, on je već odavno targetiran kao pojačanje neovisno o Reijndersu. Treba tu sad još jedan veznjak, po mogućnosti ofanzivnije orijentisan.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

SHZ82
Kontakt:

Post Postao/la SHZ82 » 30 maj 2025, 17:11

u eri brzog i napadackog fudbala Milan se vraca na jad i cemer od trenera zvanog Allegri

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 30 maj 2025, 17:22

Longo je prenjeo da su Milan i Theov agent se dogovorili oko visine obestecenja. Sad je na Theo da odluci sta ce dalje. Ako nece prihvatiti novi ugovor onda ide transfer

SonVolt
Kontakt:

Post Postao/la SonVolt » 30 maj 2025, 17:59

Thea i treba prodati. Nadam se da mogu uzeti neke ozbiljne novce.

Ulazi u zadnju godinu ugovora a nije ni blizu one forme od prije 3-4 sezone. Tako je trebalo uraditi i sa Kessiem i Donarumom.

Šteta za Tijia, najbolji vezni kojeg je Milan imao još od vremena Pirla i Seedorfa.
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU

koraj
Kontakt:

Post Postao/la koraj » 30 maj 2025, 18:20

Dzaba se mi nerviramo oko klupskih para. Oni ce napraviti kako je njima najbolje. Ako Tidzo ide, sretno mu bilo i hvala. Potpuno razumljivo.
S druge strane, Arigo i Capelo hvale izbor Maxa za trenera. Zapitam se, sta to oni vide sto mi ne vidimo?
Daj Boze da nismo u pravu...
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!

Adi33
Kontakt:

Post Postao/la Adi33 » 30 maj 2025, 23:05

Moje neko licno mišljenje da je ovo zadnje ljeto Amerikanca kao vlasnika u klubu i da su očigledno posegnuli za najnepopularnijem riješenju za klub a to je raspordaj sve sto vrijedi i hvataj se noge, što bi se reklo. Alegri je doveden kako bi pokušao iscupati stvari sa sve očiglednijim dolaskom prosječnih igraca Italijana, i po nekim Lazia, Empolia, Parme , Torina. Sta covjek drugo da očekuje kada klovn Furlani prije 7 dana izjavi da klub neće prodavati najbolje igrače i da nisu na to primorani a nakon 7 dana op i skoro pa prodaja dva ponajbolja igraca. Vjerovatno mig stigao od Cardinalea mrtvog. Sta onda da očekuju Maignan, Pulisic, Leao, kada sam gore pomenuo prodaju najboljih. Klub bez Evrope, klub vjerovatno koji nema neke ambicije u narednoj sezoni, tj ambicija borba za mjesta 3 i 4 i to ako se uhvati, nogom u pakaš neka se udaraju. I što bi onda gore pomenuti ostali, kada realno mogu birati klub koji igra Lp. Tako da, rossoneri valja nam istrpiti Američku bagru još otprilike godinu dana a do tada ce nam trebati dosta živaca i sabura

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 31 maj 2025, 12:34

Sta mislite koju ce formaciju Allegri koristiti:
Mozda ovo ne bi bilo lose:

-----------------------X------------------------
-------X--------Gabbia----Pavlovic---
Saelemakers--Ricci-Fofana---X--
-----------Pulisic----------Leao-----------
--------------------Gimenez-----------------

20-30 miliona imaju za transfer.
Od prodaje Rejindersa (80), Thea(20) i Maignana(20) mogu uzet 120miliona.

Sto znaci nekih 140-150 miliona za pojačanja. Dovesti znaci Riccija 30m i pored toga traziti stopera novog golmana i lijevog beka.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

memaga
Kontakt:

Post Postao/la memaga » 31 maj 2025, 13:32

Odlucno izgleda, posebno vezni red, taman borba za sredinu tabele....

SonVolt
Kontakt:

Post Postao/la SonVolt » 31 maj 2025, 13:33

Ricci je ok ako će ostati Tiji ali ako ga prodaju, pored Riccija im treba još jedan vezni. Gledao sam 5-6 utakmica Torina ove sezone, nisam ništa vidio od Riccija. Mrtvi italijanski prosjek.

Saelemakers mi izgleda kao tip igriča koje Allegri gotivi tako da bi mogao imati značajnu minutažu ako ostane u Milanu.

Saele/Jimenez-Ricci-Fofana je horor vezni red. Taman za negdje od 6. do 12. mjesta na tabeli.
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU

Odgovori

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.