AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
-
- Kontakt:
Re: AC Milan
Zahvaljujući odličnom radu uprave sljedeći kup Italije počinjemo početkom avgusta a ne početkom decembra.
Rostilj majstor nam se vraca, nece ga niko izgleda, ajde makar ce opet biti u modi pljeskavice i cevapi 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Tbh, roštilj majstor je bolji igrač od svih naših backup veznjaka. 
S obzirom da je obostrana odluka da se vrati u Milan, moguće da ga novi trener želi u rosteru. Spominje se da možda i Salamander ostane, iz istih razloga.
Inače pojma više nemam ko će nam biti trener, kako se s kojim trenerom povezujemo u medijima, tako svi jedan po jedan otpadaju iz računice. Ili vrlo moguće da već imaju dogovor s nekim, što još novinari nisu uspjeli iskopati.

S obzirom da je obostrana odluka da se vrati u Milan, moguće da ga novi trener želi u rosteru. Spominje se da možda i Salamander ostane, iz istih razloga.
Inače pojma više nemam ko će nam biti trener, kako se s kojim trenerom povezujemo u medijima, tako svi jedan po jedan otpadaju iz računice. Ili vrlo moguće da već imaju dogovor s nekim, što još novinari nisu uspjeli iskopati.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Italiano deff nece biti novi trener, sad se dosta spominje Max, al jos nista konkretno. Igli je cak rekao da ce obaviti rezgovor i sa Sergiom i da je isto mogucnost da i on ostane.
Sale se vraca i ostaje sigurno. Greska je uopste bila davati Saleta i Adlija na posudbe i dovoditi Bonoa , Sotila i slicne metilje od kojih su ova dva za 10 koplja ispred.
Vjv se vraca i Benaser i Okafor, kako se njih rijsiti ne znam. Nego zna li se ista o Origiju jel taj brat jos crpi 4,5 mil po sezoni?
Sale se vraca i ostaje sigurno. Greska je uopste bila davati Saleta i Adlija na posudbe i dovoditi Bonoa , Sotila i slicne metilje od kojih su ova dva za 10 koplja ispred.
Vjv se vraca i Benaser i Okafor, kako se njih rijsiti ne znam. Nego zna li se ista o Origiju jel taj brat jos crpi 4,5 mil po sezoni?
- muha milanez
- Kontakt:
Ode Reijnders dođe Adli
Ode Leao dođe Okafor
Ode Pulišić dođe Salemakers
Samo razmišljam.

Ode Leao dođe Okafor

Ode Pulišić dođe Salemakers

Samo razmišljam.

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- muha milanez
- Kontakt:
Sasvim realna opcija
Nikad se škarta riješiti, taman odu jedni a drugi dovoljno flopnu i prispiju umjesto njih

Nikad se škarta riješiti, taman odu jedni a drugi dovoljno flopnu i prispiju umjesto njih

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Nekoj tako ako Alegri dodje mogao bi Adli biti novi Pirlo 

Il Club più titolato al mondo!
Sa Adlijem barem imamo sanse da uzmemo kup ove sezone, jer brat je toliko spor da njemu sezona jos nije gotova 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Činjenica je da ćemo se dosta igrača rješiti, tako da jedan Adli za rotaciju može biti od pomoći jer je sigurno bolji i od Bonda i Musaha i Terraciana i ostalih flopova. Bar na nečemu da se uštedi novac jer ima daleko gorih problema od Adlija, a i drugih prioriteta.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Vjerujem da ce Theo na kraju produziti ugovor
Longo koji je inace jako blizak klubu prenosi da smo blizu Maxa, ali je isto tako i receno da smo i Contea kontaktirali, vjerovatno ce se cekati petak i sastanak Contea i presjednika Napolija pa ce se znati ko ce gdje, mogao bi Max zavrsiti u Napoliju a Conte nama
- Beduin
- Kontakt:
Adli je godinu iskusniji u nasoj ligi sa sasvim solidnom minutazom i statistikom. Kao takav je itekako dobrodosao za rotacije u situaciji kad ionako nemamo dovoljno veznjaka niti para za pojacanja.
Benacer bi valjda trebalo automatski da je potpisao novi ugovor za OM jer su izborili LP? Zar nije to bilo u klauzuli?
Benacer bi valjda trebalo automatski da je potpisao novi ugovor za OM jer su izborili LP? Zar nije to bilo u klauzuli?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Povedi nas majstore

Jel ovo panchina di merda se opet vraća?
Pa jarane ja prestajem da gledam mIlan kompletno. Jbt narod pa oni ništa nisu naučili od tog debila. Tog pacijenta Juve otjerao. Tip osvajao titule s Juventusom dok nije bilo VARa. Kod nas uspio prokockat sigurnu titulu. Debil teže vrste, za mene uvijek "panchina di merda" radi titule koja ga je dovela nama iz Empolija "panchina d'oro".
Nemamo bolan mi problem sa Kardinalom, mi imamo kompletnu upravu koja nema pojma sta radi.
Iskreno nece mi biti zao da odu svi najbolji, i trebaju. Pa bolan ako želiš nešto stvorit u fudbalskom životu, zaobiđi Milan u sto daljem luku. Sramota kakve debile imamo.
Kad su svi htijeli Conte, debili htijeli Lopatoguija i Fonsecu. Kasnije ti dođe Sinan Sakic na klupu, i tako izgubiš sve moguće titule i šanse, a Conte uze Scudetto.
Daj nam vratite Piolija molim vas. Pa Pioli je za panchina di merda Capello i Carletto u jednom.
Pa jarane ja prestajem da gledam mIlan kompletno. Jbt narod pa oni ništa nisu naučili od tog debila. Tog pacijenta Juve otjerao. Tip osvajao titule s Juventusom dok nije bilo VARa. Kod nas uspio prokockat sigurnu titulu. Debil teže vrste, za mene uvijek "panchina di merda" radi titule koja ga je dovela nama iz Empolija "panchina d'oro".
Nemamo bolan mi problem sa Kardinalom, mi imamo kompletnu upravu koja nema pojma sta radi.
Iskreno nece mi biti zao da odu svi najbolji, i trebaju. Pa bolan ako želiš nešto stvorit u fudbalskom životu, zaobiđi Milan u sto daljem luku. Sramota kakve debile imamo.
Kad su svi htijeli Conte, debili htijeli Lopatoguija i Fonsecu. Kasnije ti dođe Sinan Sakic na klupu, i tako izgubiš sve moguće titule i šanse, a Conte uze Scudetto.
Daj nam vratite Piolija molim vas. Pa Pioli je za panchina di merda Capello i Carletto u jednom.
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Yebo im Max mater, definitivno preskačem iduću sezonu. 

VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Daj Boneru angazujte, kakav Max kakvi bakraci....
Hahahha auuu kakav si ti znalac, zavide ti Romano, Di Marzio, Moretto, Longo i ostali. Bitno je da si se nakenjao na Maxa a što ne znaš tipa osnovne stvari o čovjeku, to ništa. Pankina d oro nije donio iz Empolia već iz Cagliaria. Dalje, nije prokockao dobivenu titulu ,tj jeste ako je razlika tada od 4 boda bila po tebi prevelika. Za kraj, ne bulazni i ne piši više jer takvi i ne trebaju da prate Milan, ne jednu sezonu već sljedećih 10. Pozzenzo777 je napisao/la: ↑28 maj 2025, 20:42Jel ovo panchina di merda se opet vraća?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.