Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
Gdje goriJuventinisimo je napisao/la: ↑28 maj 2025, 00:52Xavi, Mancini, Terzic su slobodni...od ovih vecih, Klopp, Zidane....ali i najveci od svih je slobodan...njegovo visocanstvo Allegri..![]()
Allegrijevim povratkom bi dobili nazad i GIBRU...win-win sto bi rekli...
Jos bi se aktivirao brat Italija...sto bi narod reko, "eto ga nazad, da nas sve yebe"...![]()

SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
- Juventinisimo
- Kontakt:
Gledaj lopine, iz prikrajka spijunira i javlja se...GIBRA je napisao/la: ↑28 maj 2025, 23:30Gdje goriJuventinisimo je napisao/la: ↑28 maj 2025, 00:52Xavi, Mancini, Terzic su slobodni...od ovih vecih, Klopp, Zidane....ali i najveci od svih je slobodan...njegovo visocanstvo Allegri..![]()
Jos bi se aktivirao brat Italija...sto bi narod reko, "eto ga nazad, da nas sve yebe"...![]()
![]()

A gdje nam je onaj brat sto dugo cita forum??

PS. mi treba da se rijesino Elkanna i sve ce da bude u dure...
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
Juventinisimo je napisao/la: ↑29 maj 2025, 00:56Gledaj lopine, iz prikrajka spijunira i javlja se...GIBRA je napisao/la: ↑28 maj 2025, 23:30Gdje goriJuventinisimo je napisao/la: ↑28 maj 2025, 00:52Xavi, Mancini, Terzic su slobodni...od ovih vecih, Klopp, Zidane....ali i najveci od svih je slobodan...njegovo visocanstvo Allegri..![]()
![]()
![]()
A gdje nam je onaj brat sto dugo cita forum??![]()
PS. mi treba da se rijesino Elkanna i sve ce da bude u dure...
Klub nam je toliko zanimljiv da su čak i mene uspjeli natjerati da nema ni nerviranja ni psovanja
Lagana provincija, liga bez briga, kakve završnice i trofeji to samo stres daje čovjeku, misle oni na nas...
Samo još braća sa FC Juventus za Balkan ne odustaju, ono su kraljevi, eno već 4 sezonu zaredom najavljuju neke velike promjene, transfere, pojačanja, mercata, a mi svake sezone gori

SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Pišu da će danas ili sutra presuditi Đuntoliju i da je bivši.
Masara ga mijenja i pozvao je Maldinija da mu se pridruži i Maldini bi bio tehnički direktor.
Opet pišu da Konte ostaje u Napulju a mi da ćemo nastaviti sa Tudorom, realno imali bi najslabijeg trenera
Napoli - Konte
Milan - Alegri
Inter - Inzagi
Roma - Gaperini
Možda je i Paladino dao otkaz jer su mu rekli ništa od Kontea hajde u Juve.
Masara ga mijenja i pozvao je Maldinija da mu se pridruži i Maldini bi bio tehnički direktor.
Opet pišu da Konte ostaje u Napulju a mi da ćemo nastaviti sa Tudorom, realno imali bi najslabijeg trenera
Napoli - Konte
Milan - Alegri
Inter - Inzagi
Roma - Gaperini
Možda je i Paladino dao otkaz jer su mu rekli ništa od Kontea hajde u Juve.
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Ovo je prejak potez, najbolji fitnes coach na svijetu. Ne znam što ga Moratta nije ponovo zaposlio obzirom koliko Inzaghi troši igrače
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
uz duzno postovanje tudoru, mislim da nije dobra ideja sa njim uci u sezonu..
moze li neki stranac mozda?
moze li neki stranac mozda?
Ne znam sta bih rekao za Giuntolia, imao je on dobrih poteza, dugoročno ce uz pravog trenera vecina ovih mladih koje je doveo biti pogodak. Ali imaoje i fula. Trener prvenstveno.
Jedna godina je malo da se presudi, sjetimo se prve godine Marotte u Juventusu, horor. Nije dobio otkaz.
Klaun Elkan se igra s klubom, neće me iznenaditi da Palladina dovede mada po svemu sudeći racio im nije jača strana i Tudor ce ostati. To je svakako i bolje ako Conte nece dolaziti je ostala imena su za plakati.
Jedna godina je malo da se presudi, sjetimo se prve godine Marotte u Juventusu, horor. Nije dobio otkaz.
Klaun Elkan se igra s klubom, neće me iznenaditi da Palladina dovede mada po svemu sudeći racio im nije jača strana i Tudor ce ostati. To je svakako i bolje ako Conte nece dolaziti je ostala imena su za plakati.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Motta je još slobodan kad smo vam već mi oteli Alegrija 

Il Club più titolato al mondo!
Conte vamo Conte tamo, ispao djubre jeste ali nam je bio prijeko potreban za reset ekipe i usadjivanje mentaliteta borca u igrace
Ovako idemo u još jedno kockanje kao sa Mottom pa moue biti bidne da valja ili propast
Tudor je nivo drugog dijela tabele, prelazno rjesenje i ništa više
Kako god u problemima smo i ne vidim još najmanje 2-3god da možemo napadati na titulu pogotvo sada kada imaš Contea i Napoliju, Inzaghi uvijek sa interom i vrhu, Allegri će dici Milan na viši nivo, Gasperini možda zaigra sa Romom
Ne bi me iznenadilo da naši uzmu Piolia hahah
Ovako idemo u još jedno kockanje kao sa Mottom pa moue biti bidne da valja ili propast
Tudor je nivo drugog dijela tabele, prelazno rjesenje i ništa više
Kako god u problemima smo i ne vidim još najmanje 2-3god da možemo napadati na titulu pogotvo sada kada imaš Contea i Napoliju, Inzaghi uvijek sa interom i vrhu, Allegri će dici Milan na viši nivo, Gasperini možda zaigra sa Romom
Ne bi me iznenadilo da naši uzmu Piolia hahah
Iskreno ne vidim nekog kvalitetnog a da je realno da dođe. Znači patnja...
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Ma sada imaš izbor Tudor, opet Sari ili Paladino
Meni je drago što nije došao i s ovim je zatvorio vrata Juventusa zauvijek.
Eto nama nazad Alegrija, samo da malo ufati forme u Milanu da mu se vrati trenerski osjećaj
Meni je drago što nije došao i s ovim je zatvorio vrata Juventusa zauvijek.
Eto nama nazad Alegrija, samo da malo ufati forme u Milanu da mu se vrati trenerski osjećaj

MANIJACI JUG 1987
- Burberry46
- Kontakt:
Nije me ova odluka iznenadila od Contea, jednostavno to je on. Dobar trener ali nikad se ne zna sa njim. Isto me ne bi iznenadilo kad krene sezona da se posvadja sa gazdom Napolija i ode.
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Nezahvalna bagra se ponadala da ce se izdajnik vratiti u klub! Hvala Bogu izdajnik ih je ponovo izdao
i dokazao ko je i sta je ! Nekim forumasima bi isto trebalo biti jasno da nekim ljudima nije mjesto u klubu!!
Jedna za laku noc!

Jedna za laku noc!

Max Allegri
- Juventinisimo
- Kontakt:
Najbolja vijest sezone....Canta ostaje Canta...

38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Ne znam kaka je situacija sa Fabregasom ali ako će stranac doći pokušati što da ne, imamo mladu ekipu mogao bi dobrog napraviti.
Ali mislim da ima i vlasnički udio u Komu pa mu se ne ide
Ali mislim da ima i vlasnički udio u Komu pa mu se ne ide
MANIJACI JUG 1987
Nema sanse, a nakon Motte nece se kockati. Otici ce on vani dogodine i ako se ostvari bit ce neuhvatljiv za seriu A.
99% Tudor ostaje po meni.
Nego, je li Mig kupio vec dres Milana, pitam za druga?
99% Tudor ostaje po meni.
Nego, je li Mig kupio vec dres Milana, pitam za druga?

░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Trenutno korisnika/ca: Burberry46 i 4 gosta.