Gdje si to procitao? I evo Romano objavio da radimo na transferu Emeghe iz Strazbura za sljedece ljetowadethegreat je napisao/la: ↑27 maj 2025, 00:40Izgleda poslali smo 60 milki za Pedra.
Ja ga vidim kao neki Svicarski noz.
Moze sve igrati u napadu.
Jedino dobar transfer ako jos Delap dodje.
Chelsea FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
- superFrankie
- Kontakt:
Re: Chelsea FC
- wadethegreat
- Kontakt:
Prenijelo je par siteova.
Strazbur novi Vitese.
Da je kako Cherkija dovesti ja bih se rodio to mi je interna zelja jedna
Strazbur novi Vitese.
Da je kako Cherkija dovesti ja bih se rodio to mi je interna zelja jedna
Pazite koje izvore uzimate i od kad su
- superFrankie
- Kontakt:
Ipak jest cilj bio Liga Prvaka, samo je izgleda pokusavao smaknuti pritisak sa igraca. I Mudryk je u Worclawu isto, trebao bi biti prisutan na utakmici, sa tribina naravno
- superFrankie
- Kontakt:
Ne bih bio nimalo iznenadjen ovimThe final against Betis could be the last game for Jadon Sancho.
Sancho, at the moment, doesn't have any sort of guarantee of the situation with Chelsea.
Sancho returning to Man United is a concrete possibility.
~ @FabrizioRomano on YouTube
- wadethegreat
- Kontakt:
Ja to govorim ima 2 mjeseca da ce tako biti. Vjerovatno su ga kontali brzo obrnuti Dortmundu ili nekome Ali ko ce ga uzeti.
- Pensioner26
- Kontakt:
Ako ne planiraju dovoditi nikakvo kvalitetno krilo, bolje onda ostaviti ga. Koga imamo na lijevoj strani da iole liči na krilo?
- wadethegreat
- Kontakt:
Chelsea have emerged as the frontrunners to sign RB Leipzig’s attacking midfielder Xavi Simons, overtaking Liverpool in the pursuit of the Dutch international, according to Bild as reported by Fussball Transfers. Chelsea are poised to capitalize on the opportunity to bring Simons to Stamford Bridge as Liverpool's focus shifted towards Leverkusen’s Wirtz.
Eh ovo bi top bilo
Eh ovo bi top bilo
Nešto gledam rezultate zadnja 2 kola u Ligue 1, Strasbourg izgubio obe utakmice od lijevih timova, koje su tim pobjedama obezbijedile opstanak. Da su dobili, igrali bi Ligu prvaka. A znamo zašto nije bilo dobro da igraju Ligu prvaka ili Ligu Evrope do raspleta u zadnjem kolu Premier lige.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
- superFrankie
- Kontakt:
Ma najbolje je za njih iskreno da igraju Konferencijsku. Mislim da bi se raspali sljedece sezone da igraju LP ili ELjose je napisao/la: ↑28 maj 2025, 13:26Nešto gledam rezultate zadnja 2 kola u Ligue 1, Strasbourg izgubio obe utakmice od lijevih timova, koje su tim pobjedama obezbijedile opstanak. Da su dobili, igrali bi Ligu prvaka. A znamo zašto nije bilo dobro da igraju Ligu prvaka ili Ligu Evrope do raspleta u zadnjem kolu Premier lige.
- superFrankie
- Kontakt:
Nisam vidio da je to i jedan provjereniji novinar objavio, nit sam uspio tu vijest na Bildu naci. Nesto sumnjam da bi isli po njega, pored toga sto bi bio skup, na toj poziciji imamo Palmerawadethegreat je napisao/la: ↑28 maj 2025, 12:38Chelsea have emerged as the frontrunners to sign RB Leipzig’s attacking midfielder Xavi Simons, overtaking Liverpool in the pursuit of the Dutch international, according to Bild as reported by Fussball Transfers. Chelsea are poised to capitalize on the opportunity to bring Simons to Stamford Bridge as Liverpool's focus shifted towards Leverkusen’s Wirtz.
Eh ovo bi top bilo
superFrankie je napisao/la: ↑28 maj 2025, 14:29Nisam vidio da je to i jedan provjereniji novinar objavio, nit sam uspio tu vijest na Bildu naci. Nesto sumnjam da bi isli po njega, pored toga sto bi bio skup, na toj poziciji imamo Palmerawadethegreat je napisao/la: ↑28 maj 2025, 12:38Chelsea have emerged as the frontrunners to sign RB Leipzig’s attacking midfielder Xavi Simons, overtaking Liverpool in the pursuit of the Dutch international, according to Bild as reported by Fussball Transfers. Chelsea are poised to capitalize on the opportunity to bring Simons to Stamford Bridge as Liverpool's focus shifted towards Leverkusen’s Wirtz.
Eh ovo bi top bilo
Ovo je poznato još od aprila
- wadethegreat
- Kontakt:
Ma kakve to veze ima Palmera desno da igra inside nekog forwarda tako je i najbolji kad ulazi na lijevu nogu.
Simmons sredina lijevo Gittens Elme mi
Simmons sredina lijevo Gittens Elme mi
- superFrankie
- Kontakt:
Ma poznato je da imamo interes, sto je i normalno, ali nisam nigdje vidio noviju vijest. Moze Palmer desno strasno igrati, ali ga treneri ne vide kao desno krilo. Msm super je igrac, ali sumnjam da bi dosao kod nas
- wadethegreat
- Kontakt:
Pa nema bas izbora a sto da ne igramo LP.
Barsa njegova zelja ga ne moze dovesti a Liverpool ce Wirtza.
Barsa njegova zelja ga ne moze dovesti a Liverpool ce Wirtza.
- Pensioner26
- Kontakt:
Što ćemo dovoditi novog Nkunkua umjesto Nkunkua?
- superFrankie
- Kontakt:
Sretno danas 
Nadam se da ćemo ići na neko provjereno lijevo krilo, dobar potez je Delap
Ja kad vidim Badia u sastavu tačno se usherem...a tebi Menso treba dioptrija..kako ono nije faul nad Netom
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.