Kakva je situacija mtel ili Haloo? Isplati li se?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ista, a možda i gora. Ne isplati se uzimat travel pakete preko nacionalnih providera, nije ta cijena ni do njih, koliko je do toga što mi nismo u EU. Ukoliko ti telefon podržava eSIM, ja bih ti preporučio Monty eSIM, ja ga koristim kad idem vani. Imaš paket za Evropu 5GB za 5$, sasvim ok i dovoljno.
Ako ćeš u EU, kupi u Hrvatskoj karticu i možeš je koristiti u cijeloj Europi.
Dobar je i Sailycoelho41 je napisao/la: ↑27 maj 2025, 09:01Ista, a možda i gora. Ne isplati se uzimat travel pakete preko nacionalnih providera, nije ta cijena ni do njih, koliko je do toga što mi nismo u EU. Ukoliko ti telefon podržava eSIM, ja bih ti preporučio Monty eSIM, ja ga koristim kad idem vani. Imaš paket za Evropu 5GB za 5$, sasvim ok i dovoljno.
Ovo je najbolja opcija definitivno, najbrzi net imas, najpovoljnija ponuda, najvise GB. A i ako nije dual sim, ides sa eSim verzijom, eventualno izvadis svoju karticu na par danakraljttbvb je napisao/la: ↑27 maj 2025, 09:02Ako ćeš u EU, kupi u Hrvatskoj karticu i možeš je koristiti u cijeloj Europi.
Isti slučaj i sa ostalim državama. Odeš u Tursku, kupiš njihovu karticu i koristiš.
Bar sad u većini telefona mogu dvije kartice...
Još ako ideš sa grupom možeš i zaraditi
Meni nisu.
Zavisi gdje ideš. U Austriji ti npr prilikom online verifikacije broja traže sliku ličnog dokumenta. Pošto nismo EU, ne primaju sve dokumente. Meni je verifikacija uspjela zahvaljujući vozačkoj. Detaljnije info imaš
Generalno ne, pogotovo npr u Hrvarskoj. Platis 5e, dobijes broj na kojem vec imas 5e i onda sebi dopunjavas, aktiviras opciju ili sta ti vec treba
Pa spomenuli su oba ta grada. Napisali citiram neredi i u Wroclawu, gdje se odrzava samo finale.Sheyi je napisao/la: ↑28 maj 2025, 09:58https://sportsport.ba/fudbal/haos-varsa ... ija/499718
Izgleda pisanje o starletama i srpskim i hrvatskim sportistima uzelo maha, pa bubnu ovakve stvari
Vroclav i Varsava nisu isti gradovi![]()
Reci cu kolegama da trebaju ipak vratiti tekstove o Wandinoj straznjici, i to samo slike, maksimalno recenica teksta jer je i to ocigledno prekomplikovano stivo za neke.DamirT je napisao/la: ↑28 maj 2025, 10:50Pa spomenuli su oba ta grada. Napisali citiram neredi i u Wroclawu, gdje se odrzava samo finale.Sheyi je napisao/la: ↑28 maj 2025, 09:58https://sportsport.ba/fudbal/haos-varsa ... ija/499718
Izgleda pisanje o starletama i srpskim i hrvatskim sportistima uzelo maha, pa bubnu ovakve stvari
Vroclav i Varsava nisu isti gradovi![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: MaroonBjelave i 7 gostiju.