Chelsea FC

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

wadethegreat
Kontakt:

Re: Chelsea FC

Post Postao/la wadethegreat » 26 maj 2025, 16:51

Pa sta ako imamo Estevaoa Maduekea i Neta.
Ja bih sad dao Maduekea ili Neta za Mbeuma...
Frajer je imao 27 GA ove sezone sta vam je to bi nam leglo ko budali samar.
Trebaju nama oba krila nemojte se zavaravati.
Da opet gledam Sancha i ove kako bljesnu 3 pa ih nema 7 neka hvala.
Treba nama kvalitete i na krilima nije samo stoper i napadac.
Mudryka prodati ako ne bude ovaj doping pozitivan b sample ako bude tuzit ga i da nam se te pare od transfera ne racunaju :mrgreen: .
Sancha vratiti.
George posudba.
Taman Estevao,Gittens ili Nico, Mbeumo,Madueke,Neto.
5 krila za tonu takmicenja taman nema pritiska na malog Brazilca.

IQ200
Kontakt:

Post Postao/la IQ200 » 26 maj 2025, 17:20

wadethegreat je napisao/la:
26 maj 2025, 16:51
Mudryka prodati ako ne bude ovaj doping pozitivan b sample ako bude tuzit ga i da nam se te pare od transfera ne racunaju :mrgreen: .
Sancha vratiti.
George posudba.
Jedno je kad si glavni igrač tima, kad si na penalima i sve se vrti oko tebe a drugo kad dođeš u sistem, ja ne vjerujem da se on uklapa kod nas i siguran sam da nećemo krenuti na njega, prije ga vidim u nekom Junajtedu ili Totenhemu, imaš pet krila od toga četiri ljevaka, treba nam više balansa, bez obzira na dosta tekmi mislite li da će zaista biti svi zadovoljni, šta mislite što je otišao Felix što je Nkunku potono. Vidjet ćemo ali sad kreću špekulacije, čeka se to finale vjerujem pa da se počne ozbiljno raditi na pojačanjima.

wadethegreat
Kontakt:

Post Postao/la wadethegreat » 26 maj 2025, 17:34

Zasto se ne bi uklapalo kod nas izuzetno direktno krilo koje ima end product.
Pa to je ono sto Madueke neuspjesno pokusava da bude...
Madueke i Neto su uspjesno igrali na obje strane ove sezone...
Odnosno jednako neuspjesno vecinu vremena uz povremene bljeskove...
Nico ili Gittens su desnjaci...

superFrankie
Kontakt:

Post Postao/la superFrankie » 26 maj 2025, 18:25

IQ200 je napisao/la:
26 maj 2025, 17:20
wadethegreat je napisao/la:
26 maj 2025, 16:51
Sancha vratiti.
George posudba.
Jedno je kad si glavni igrač tima, kad si na penalima i sve se vrti oko tebe a drugo kad dođeš u sistem, ja ne vjerujem da se on uklapa kod nas i siguran sam da nećemo krenuti na njega, prije ga vidim u nekom Junajtedu ili Totenhemu, imaš pet krila od toga četiri ljevaka, treba nam više balansa, bez obzira na dosta tekmi mislite li da će zaista biti svi zadovoljni, šta mislite što je otišao Felix što je Nkunku potono. Vidjet ćemo ali sad kreću špekulacije, čeka se to finale vjerujem pa da se počne ozbiljno raditi na pojačanjima.
Ne znam sto se ne bi uklapao kod nas, super je krilo sa njuhom za gol, ono sto nama treba, samo sto igra na onoj strani gdje vec imamo 2-3 krila, pa mislim da nece doci. Iako i Neto i Madueke mogu igrati na obe strane. Mbuemo je bolji ljevak od sve jednog naseg sem Palmera. I nije isto igrati u konferencijskoj ligi i u Ligi Prvaka, u KL smo igrali sa juniorima i Felixom i Nkunkuom, a oni nisu dosli da sa juniorima igraju, zato su htjeli i zato zele otici, dok je sa LP vec druga prica.

Izgleda da smo ozbiljno zainteresirani za Hugo Ekitikea iz Frankfurta, oni traze oko 100m za njega. Ja nekako nisam za to, nisam ga puno gledao ali imam strah od napadaca iz Bundeslige nakon Wernera i Nkunkua. Plus malo mi je velika cifra za jos nedokazanog igraca, dok se Osmihen i Gyokeres mogu dovesti za manji novac

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 26 maj 2025, 18:53

Prvo bi se trebalo rijesiti ovog strucnjaka na klupi,ali posto je tanka ponuda trenera na trzistu,prezivjet ce pacov.. :puke:

Palmera vratiti na njegovu poziciju gdje je najjaci,ovaj eksperiment iza napadaca ne djeluje dobro..

Kvalitetan spic nam je pod moranjem,Dzeksona bi prodao za sicu sa masnom na glavi,samo da ga vode,Guiu kao drugi napadac i taman..

Odbranu pojacat,otjerat Disasija i Badiasila,Tosin moze kao treci stoper proci..

Malo Gusto,Mudrik,Sancho,Sanchez i Jorgensen takodje na prodaju ili posudbe :kafa:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

ZOGLI
Kontakt:

Post Postao/la ZOGLI » 26 maj 2025, 20:29

Ma ovaj ulazak u ls ima da zamaze svima oci da smo na pravom putu,i nastavice se kupovina nedokazanih fudbalera,a ne klasa koje su nam potrebne,mislim da ce sancez biti golman i naredne godine,nece ga mareska pomerati.

IQ200
Kontakt:

Post Postao/la IQ200 » 26 maj 2025, 20:43

Nek vi stručnjaci znate prdit haha

TheShed
Kontakt:

Post Postao/la TheShed » 26 maj 2025, 21:44

Nisam ni ja zadovoljan što se pretjerano slavi četvrto mjesto ali vremena se mijenjaju. To je realan domet ove ekipe.

Za naslov prvaka u Engleskoj treba imati znanja i sreće da "ubodemo" kvalitetna pojačanja na pozicijama koje nam škripe, a svi dobro znamo koje su to pozicije.

Ovo je dokaz da naši problemi da budemo u samom vrhu nisu od jučer.

superFrankie
Kontakt:

Post Postao/la superFrankie » 26 maj 2025, 21:57

Eto Maresca pacov nista ne valja, ekipa nista ne valja, a zavrsili na 5 bodova iza Arsenala koji ekipu godinama gradi

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 26 maj 2025, 22:07

Sad je Mareska strucnjak jer je osvojio cetvrto mjesto,a zadnjih 5 mjeseci mu se **** od do :rol:

Ok,strucnjak je,moja greska :kafa:

IQ200
Kontakt:

Post Postao/la IQ200 » 26 maj 2025, 22:08

superFrankie je napisao/la:
26 maj 2025, 21:57
Eto Maresca pacov nista ne valja, ekipa nista ne valja, a zavrsili na 5 bodova iza Arsenala koji ekipu godinama gradi
Eto onih 5 bodova protiv Ipswicha i isti ko Arsenal, ljudi nemaju osjecaj za realnost

superFrankie
Kontakt:

Post Postao/la superFrankie » 26 maj 2025, 22:20

harry_90 je napisao/la:
26 maj 2025, 22:07
Sad je Mareska strucnjak jer je osvojio cetvrto mjesto,a zadnjih 5 mjeseci mu se **** od do :rol:

Naravno da je strucnjak, kao i svi treneri na tom nivou. Relativno je mlad trener, uci se i razvija kao i ekipa, siguran sam da ce sljedece sezone biti jos bolji. Ne znam stvarno koja su tvoja ocekivanja bila za ovu sezonu sa najmladjom ekipom u PL ikad, da cemo osvojiti titulu mozda?

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 26 maj 2025, 22:33

26 maj 2025, 22:20
harry_90 je napisao/la:

Naravno da je strucnjak, kao i svi treneri na tom nivou. Relativno je mlad trener, uci se i razvija kao i ekipa, siguran sam da ce sljedece sezone biti jos bolji. Ne znam stvarno koja su tvoja ocekivanja bila za ovu sezonu sa najmladjom ekipom u PL ikad, da cemo osvojiti titulu mozda?
Pa red bi bio nakon potrošenih preko milijardu funti makar Carabao kup da uzmu. Il je i to previše?
I don't believe in God, but I'm afraid of him.

superFrankie
Kontakt:

Post Postao/la superFrankie » 26 maj 2025, 22:37

neurofunk je napisao/la:
26 maj 2025, 22:33
harry_90 je napisao/la:

Pa red bi bio nakon potrošenih preko milijardu funti makar Carabao kup da uzmu. Il je i to previše?
Pa u srijedu imamo priliku osvojiti trofej bitniji od Mickey Mouse kupa, stvarno mi niste jasni

wadethegreat
Kontakt:

Post Postao/la wadethegreat » 26 maj 2025, 22:44

Svi smo ovdje pricali na pocetku sezone da je top 4 premija sad ne valja odjednom...
To sto smo imali jedan dobar period i Palmer se bio zaletio sa Enzom pa smo bili malo u prici za titulu ne znaci da ovo nije uspjeh.
Sljedece sezone vec ocekujem dosta vise i od ekipe i od Maresce posebno ako se fino pojacamo :kafa:

superFrankie
Kontakt:

Post Postao/la superFrankie » 26 maj 2025, 22:48

Ma definitivno, ocekivanja za narednu sezonu vec rastu. Pred pocetak sezone smo svi govorili idealno top 4 i jedan trofej, a sad smo izborili top 4 i imamo priliku osvojiti trofej i opet ne valja.

Btw Ancelotti u repku pozvao Santosa i Estevaoa

IQ200
Kontakt:

Post Postao/la IQ200 » 26 maj 2025, 22:51

neurofunk je napisao/la:
26 maj 2025, 22:33
harry_90 je napisao/la:

Te funte nisu date za sad to ti ne razumiješ

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 26 maj 2025, 22:52

Ok,liga prvaka je tu,mada ja mislim da on nije kalibar za trenera Celzija,jer realno previse je kikseva imao,ovdje mu se **** od do zbog rezultata i igre,a sad prave strucnjaka od njega..

Plasman u ligu prvaka donio je mec protiv Liverpula na SB,sreca ljudi dosli rastereceni nakon osvojene titule,da im je trebala pobjeda,rasuli bi nas posteno..

Nista,cekamo sljedecu sezonu da vidimo jel strucnjak progledao ili ce mu se **** sve po spisku :kafa:

wadethegreat
Kontakt:

Post Postao/la wadethegreat » 26 maj 2025, 22:56

To da li je pravi za titule cemo vidjeti.
Niko ne tvrdi da je Pep ali je postigao cilj za ovu sezonu.
Sljedece cemo vidjeti kako ce se snaci.

wadethegreat
Kontakt:

Post Postao/la wadethegreat » 27 maj 2025, 00:40

Izgleda poslali smo 60 milki za Pedra.
Ja ga vidim kao neki Svicarski noz.
Moze sve igrati u napadu.
Jedino dobar transfer ako jos Delap dodje.

Odgovori

Natrag na “Chelsea FC”

Trenutno korisnika/ca: Soba i 1 gost.